Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Já zatím v pohodě
v pondělí jdu na krev kvůli triple testům a na utz. až 20., tak se to nějak táhne…
Jinak dle moji váhy jsem od minulého vážení u dr. nepřibrala ani půl kila, tak jsem ráda…snad ta moje váha funguje dobře
nechci moc přibírat, už takhle díky tomu celému cyklu a hormonům nám nahoře 10kg
ale ještě 7 posledních prášků a konec
pak už jen fraxiparine na ředění krve…při první těhotenství jsem přibrala 21 kg, což bych ted nechtěla, max. ještě tak 8 kg… tak uvidíme no
A co ty @medmenka a ostatní??
Krasne ranko u me tez nic noveho na krev na tripli jdu v patek a na poradnu taky az 20.1. dnes jeste zavolam do gennetu a objednam se na druhy screening jinak je mi dobre mam nahore 3kg brisko roste a citim i malinko pohyby takze jsem v klidu ![]()
@Semik už cítíš pohyby? tak to tiše závidím
já je jen slyším, když poslouchám srdíčko přes ten angelsounds
snad brzy taky ucítím ![]()
@MiladaKrobova angelsounds nemam ale citim malinko spis k veceru kdyz jsem v klidu dr mi rekl ze to jako neni jeste rucicka nebo nozicka ale jak mimi plave tak narazi a to citim ![]()
@medmenka Ahojky… tak co v CARu? My jedeme na konzultaci zitra…
@MiladaKrobova @Semik tak to je moc dobře že pěkně těhulkovatíte už se těším až sem zase hodíte fotečku vašich broučků ![]()
@Monulek Já jsem si tento měsíc dala od CARU nakonec pohov jsem objednaná až na příští měsíc. Řekla jsem si, že si trošku vyčistím hlavu, začala jsem chodit cvičit a trochu si užívat zaměřit se na něco jiného než na výrobu miminka. A co je nového u tebe??
Ahojky holky,
Jak se vám všem v novém roce daří?
Já byla dnes na odběru krve kvůli triple testům a 20. na kontrolu, tak snad bude vše v pořádku
dnes jsem potěšila sama sebe, když jsem se u dr. vážila a za měsíc nic nahoře
jinak se mi udělal kožní absces na břiše od těch injekcí, co si musím pichat. bolelo to jak čert, až jsem nakonec skončila na chíře, ale už je vše ok
@MiladaKrobova auuuu tak hlavne ze uz je dobre a to budes pichat az do porodu? Ja jdu na poradnu 21.1. a 10 1. jsem byla na krvi kvuli triplum a 6.2. jdem na druhy velky utz tak snad nam povi co cekame
@MiladaKrobova tak hlavně že už je to v pořádku,
ale co by člověk pro mimčo neudělal.
@MiladaKrobova tak to ti fakt nezavidim ale pro miminko bych taky udelala vse a pichas jen do briska?
To jo no holky
doteď jen do břicha, ale dr. říkala, že nám břicho nechat chvíli odpočinout a pichat do ruky
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.