Špinění 2. den po KET

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4753
7.1.14 23:07

Tak jak se vám holčiny daří??? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.1.14 23:52

Já zatím v pohodě :-) v pondělí jdu na krev kvůli triple testům a na utz. až 20., tak se to nějak táhne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.1.14 07:09

Jinak dle moji váhy jsem od minulého vážení u dr. nepřibrala ani půl kila, tak jsem ráda…snad ta moje váha funguje dobře :-D :-D :-D nechci moc přibírat, už takhle díky tomu celému cyklu a hormonům nám nahoře 10kg :-( ale ještě 7 posledních prášků a konec :-) pak už jen fraxiparine na ředění krve…při první těhotenství jsem přibrala 21 kg, což bych ted nechtěla, max. ještě tak 8 kg… tak uvidíme no

A co ty @medmenka a ostatní??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10249
8.1.14 08:21

Krasne ranko u me tez nic noveho na krev na tripli jdu v patek a na poradnu taky az 20.1. dnes jeste zavolam do gennetu a objednam se na druhy screening jinak je mi dobre mam nahore 3kg brisko roste a citim i malinko pohyby takze jsem v klidu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.1.14 08:58

@Semik už cítíš pohyby? tak to tiše závidím :) já je jen slyším, když poslouchám srdíčko přes ten angelsounds :) snad brzy taky ucítím :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10249
8.1.14 09:01

@MiladaKrobova angelsounds nemam ale citim malinko spis k veceru kdyz jsem v klidu dr mi rekl ze to jako neni jeste rucicka nebo nozicka ale jak mimi plave tak narazi a to citim :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
277
9.1.14 14:55

@medmenka Ahojky… tak co v CARu? My jedeme na konzultaci zitra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
9.1.14 16:37

@MiladaKrobova @Semik tak to je moc dobře že pěkně těhulkovatíte už se těším až sem zase hodíte fotečku vašich broučků ;)
@Monulek Já jsem si tento měsíc dala od CARU nakonec pohov jsem objednaná až na příští měsíc. Řekla jsem si, že si trošku vyčistím hlavu, začala jsem chodit cvičit a trochu si užívat zaměřit se na něco jiného než na výrobu miminka. A co je nového u tebe??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.1.14 00:05

Ahojky holky,

Jak se vám všem v novém roce daří?

Já byla dnes na odběru krve kvůli triple testům a 20. na kontrolu, tak snad bude vše v pořádku :-) dnes jsem potěšila sama sebe, když jsem se u dr. vážila a za měsíc nic nahoře :-) jinak se mi udělal kožní absces na břiše od těch injekcí, co si musím pichat. bolelo to jak čert, až jsem nakonec skončila na chíře, ale už je vše ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10249
15.1.14 08:56

@MiladaKrobova auuuu tak hlavne ze uz je dobre a to budes pichat az do porodu? Ja jdu na poradnu 21.1. a 10 1. jsem byla na krvi kvuli triplum a 6.2. jdem na druhy velky utz tak snad nam povi co cekame

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.1.14 22:26

@Semik až do konce šestinedělí, takže v kuse skoro rok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
15.1.14 22:29

@MiladaKrobova tak hlavně že už je to v pořádku, :hug: ale co by člověk pro mimčo neudělal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10249
16.1.14 08:29

@MiladaKrobova tak to ti fakt nezavidim ale pro miminko bych taky udelala vse a pichas jen do briska?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.1.14 08:37

To jo no holky :-) doteď jen do břicha, ale dr. říkala, že nám břicho nechat chvíli odpočinout a pichat do ruky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10249
16.1.14 09:06

@MiladaKrobova jjo tak me doporucovali do stehna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.