Špinění 2. den po KET

Napsat příspěvek
Velikost písma:
141
21.12.13 09:42

Ahoj snažilky, já jsem se snažila 5 let a ted mám s pomocí centra asistované reprodukce v Brně krásnou tříměsíční holčičku. Nikomu bych nepřála dlouhé čekání na miminko. Zároven si ale dodělávám školu, letos poslední ročník a na jaké jiné téma psát bakalářku než na IVF. Chtěla bych tedy poprosit všechny, které s ním mají také zkušenost o pomoc a to vyplněním dotazníku. Jelikož mi to tady Admin maže, tak kdyby jste měli zájem pošlete mi soukromou zprávu a já Vám pošlu odkaz. Dotazník je zcela anonymní.

Děkuju a tfuj, tfuj, tfuj :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
21.12.13 11:56

@Monulek tak já dneska nevydržela a udělala si test jen protože mě včera fakt hodně bolelo břicho (vaječníky jako blázen) a dneska to pokračuje, břicho nafouklé jako blázen. Test jak jinak než negativní, já už holky na to fakt vykašlu :,( moje poslední blasty který jsem měla jako tutovku. Já už na to fakt nemám. Ještě udělám test na štědrý den a když nic, tak fakt už končím. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
277
21.12.13 13:47

@medmenka To je presne duvod proc jsem dnes netestovala :-( Je mi to vazne moc lito. My uz dokonce zacali premyslet o adopci. Ja to testnu v pondeli a zrovna zavolam do centra. V cervnu mam v planu 3. IVF. Jsem s nervama taky v haji. Oplakala jsem to uz ve ctvrtek protoze nemam priznaky. Ted uz jsem smirena s jakymkoli vysledkem. Zkusime jeste treti a ctvrte IVF a pak adopci. Statisticky nam spocitali pravdepodobnost uspechu KET na 88%, ale zatim to moc nevypada. Preju ti v ramci moznosti hezke svatky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
21.12.13 16:23

@Monulek Já tobě také přeji hezké svátky :hug: a děj vědět jak dopadnes moc držim palce!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.12.13 22:34

@medmenka to mě mrzí :-( ale naděje umírá poslední, tak ještě budu moc moc držet pěsti, aby to dopadlo dobře ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
22.12.13 23:40

@medmenka a @ melounek: holky - přesně jak je řečeno: naděje umírá poslední…moje kamarádka se s manželem snažila 7 let - léčitelé a všechny pokusy z CARU, ale nic… a pak se na to vykašlali, přišlo jim do života nemilá událost ohledně bydlení a najednou-bum, prásk - povedlo se jim to přirozenou cestou po sedmi letech stresu…cesty jsou někdy nepředstavitelné… mě nejspíš teď také KET nevyšel, po čtyřech letech mě to začíná dohánět a v hlavě se to všechno motá a řeším milion věcí co jak udělám a neudělám, aby se to už konečně povedlo a k tomu jsou všichni kolem mě těhotný - je mi z toho čím dál hůř…Včera jsem byla se svou sestrou, která je v 5měsíci těhotenství a ta pořád ukazovala na nějaké děti v kočárkách..dnes jsem potkala svou spolužačku ze střední-to už je taky pár let a byla nakupovat dárky s kočárem…úplně mi vyhrkly slzy… Je to moc těžké a nesdělitelné, to co se v každé z nás odehrává…Ale určitě vám holky ještě držím palce - nevzdávejte se…Věřím :palec: :palec: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
277
23.12.13 09:25

Tak ja taky nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.12.13 10:29
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
23.12.13 11:19

@Melounek: přidávám se :( :,( :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10249
23.12.13 12:57

Holky moooooooc me to mrzi doufala jsem ze vsrchny budete mit pod stromecek krasny // drzte se a rok 2014. bude pro vas urcite tim stastnym :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
23.12.13 16:07

@Monulek tak to je naprd, moc mě to mrzí že ani tobě to letos nevyšlo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
23.12.13 17:23

Holky chci vám všem popřát klidné prožití Vánočních svátků, ať se vám splní vše co si moc přejete a hlavně hodně zdravíčka i vaším mrňouskům. :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
23.12.13 22:23

Stastne a vesele Vanoce Vam vsem holky. A komu to nevyslo letos, tak pristi rok at se briska kulatej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
277
24.12.13 13:43

Taky vsem preju krasne Vanoce. Ja jsem od pritele vcera dostala pejska. Takoveho maleho krasneho bileho bolonacka… Pry abych nebyla smutna… Tak stastne a vesele…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
29.12.13 16:43

@Monulek ahoj, tak co ten váš malej chlupatej přírůstek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.