Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj snažilky, já jsem se snažila 5 let a ted mám s pomocí centra asistované reprodukce v Brně krásnou tříměsíční holčičku. Nikomu bych nepřála dlouhé čekání na miminko. Zároven si ale dodělávám školu, letos poslední ročník a na jaké jiné téma psát bakalářku než na IVF. Chtěla bych tedy poprosit všechny, které s ním mají také zkušenost o pomoc a to vyplněním dotazníku. Jelikož mi to tady Admin maže, tak kdyby jste měli zájem pošlete mi soukromou zprávu a já Vám pošlu odkaz. Dotazník je zcela anonymní.
Děkuju a tfuj, tfuj, tfuj ![]()
@Monulek tak já dneska nevydržela a udělala si test jen protože mě včera fakt hodně bolelo břicho (vaječníky jako blázen) a dneska to pokračuje, břicho nafouklé jako blázen. Test jak jinak než negativní, já už holky na to fakt vykašlu
moje poslední blasty který jsem měla jako tutovku. Já už na to fakt nemám. Ještě udělám test na štědrý den a když nic, tak fakt už končím. ![]()
@medmenka To je presne duvod proc jsem dnes netestovala
Je mi to vazne moc lito. My uz dokonce zacali premyslet o adopci. Ja to testnu v pondeli a zrovna zavolam do centra. V cervnu mam v planu 3. IVF. Jsem s nervama taky v haji. Oplakala jsem to uz ve ctvrtek protoze nemam priznaky. Ted uz jsem smirena s jakymkoli vysledkem. Zkusime jeste treti a ctvrte IVF a pak adopci. Statisticky nam spocitali pravdepodobnost uspechu KET na 88%, ale zatim to moc nevypada. Preju ti v ramci moznosti hezke svatky.
@Monulek Já tobě také přeji hezké svátky
a děj vědět jak dopadnes moc držim palce!! ![]()
@medmenka to mě mrzí
ale naděje umírá poslední, tak ještě budu moc moc držet pěsti, aby to dopadlo dobře ![]()
@medmenka a @ melounek: holky - přesně jak je řečeno: naděje umírá poslední…moje kamarádka se s manželem snažila 7 let - léčitelé a všechny pokusy z CARU, ale nic… a pak se na to vykašlali, přišlo jim do života nemilá událost ohledně bydlení a najednou-bum, prásk - povedlo se jim to přirozenou cestou po sedmi letech stresu…cesty jsou někdy nepředstavitelné… mě nejspíš teď také KET nevyšel, po čtyřech letech mě to začíná dohánět a v hlavě se to všechno motá a řeším milion věcí co jak udělám a neudělám, aby se to už konečně povedlo a k tomu jsou všichni kolem mě těhotný - je mi z toho čím dál hůř…Včera jsem byla se svou sestrou, která je v 5měsíci těhotenství a ta pořád ukazovala na nějaké děti v kočárkách..dnes jsem potkala svou spolužačku ze střední-to už je taky pár let a byla nakupovat dárky s kočárem…úplně mi vyhrkly slzy… Je to moc těžké a nesdělitelné, to co se v každé z nás odehrává…Ale určitě vám holky ještě držím palce - nevzdávejte se…Věřím
![]()
Holky moooooooc me to mrzi doufala jsem ze vsrchny budete mit pod stromecek krasny // drzte se a rok 2014. bude pro vas urcite tim stastnym ![]()
@Monulek tak to je naprd, moc mě to mrzí že ani tobě to letos nevyšlo ![]()
Holky chci vám všem popřát klidné prožití Vánočních svátků, ať se vám splní vše co si moc přejete a hlavně hodně zdravíčka i vaším mrňouskům.
![]()
Stastne a vesele Vanoce Vam vsem holky. A komu to nevyslo letos, tak pristi rok at se briska kulatej ![]()
Taky vsem preju krasne Vanoce. Ja jsem od pritele vcera dostala pejska. Takoveho maleho krasneho bileho bolonacka… Pry abych nebyla smutna… Tak stastne a vesele…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.