Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@MiladaKrobova tak moc gratuluji k chlapečkovi
Ještě máte nějakou dobu čas na rozmyšlení jak se malej bude jmenovat. ![]()
@MiladaKrobova moooooc gratujeme k chlapeckovi na jmeno urcite prijdete
.my budeme mit asi Tomaska
@Semik Tomáška jsem taky navrhovala a ještě Štěpána, Aleše, Milana, Michaela, Daniela, Vojtu a spoustu dalších a mé drahé polovičce se nic nezamlouvá! asi ho brzy uškrtím ![]()
@MiladaKrobova jjo myslim ze takhle by to bylo u nas u holcicky manzel chce radsi Dominika tak jeste uvvidime a muzu vedet jak se jmenuje prvni chlapecek?
@MiladaKrobova píše:
@Semik Tomáška jsem taky navrhovala a ještě Štěpána, Aleše, Milana, Michaela, Daniela, Vojtu a spoustu dalších a mé drahé polovičce se nic nezamlouvá! asi ho brzy uškrtím
Mě se jméno Tomáš moc líbí to je pro mě favorit a pak Vojta ![]()
@Semik píše:
Holky tak jak se vede?
Jéé ahojky, zrovna jsem na vás myslela a říkala si že vám holky musím napsat jak se vám vede a co nového. ![]()
U mě se zatím nic nezměnilo, ale chtěla bych zase jít do dalšího ketu, tak uvidíme zda se nám letos konečně zadaří.
A co ty a mimčo???
Ahojky ![]()
Taky jsem si říkala, že jsme si už dlouho nenapsaly…Ríša v pořádku, roste a strašně kope, na 3D utz se nechtěl ukázat, tak 16. to jdeme zkusit ještě jednou
S Vašíkem Máme starosti, zdědil po manželovi hemolitickou anémii, ale má to v nějaké horší formě, 1.4. jsme byli v Motole s musel dostat krevní transfuzi, protože měl poloviční hodnoty červených krvinek a hemoglobinu oproti normálu
15.4. jedeme na kontrolu, tak uvidíme jaky bude verdikt…
@MiladaKrobova tak to je dobře že je Ríša v pořádku a pěkně prospívá, snad se vám na 3D utz podruhé ukáže v plné parádě a nebude dělat fóry ![]()
S Vašíkem to mě moc mrzí, že si takhle chuděra užívá, tak snad se to povede nějak stabilizovat a nebude muset běhat po nemocnicích.
Na 15.4. moc držím palce!!! ![]()
Holky já a miminko ve v pořádku 28.4. mě čeká poslední velký UTZ údajně je Tomášek větší cca o deset dní takže budu prý rodit dřív @MiladaKrobova tak jak jste dopadli ![]()
Holky pokud vás to nebude obtěžovat a máte-li FB můžete nám prosím dát like https://www.facebook.com/photo.php?… děkuji
Ahojky,
K Vašíkovi - kontrola v Motole dopadla dobře v rámci možností
krevní transfuze pomohla, hodnoty krvinek a hemoglobinu o něco vzrostly a slezina se trochu zmenšila, ale pořád má tzv. hemolitickou krizi… za měsíc na další kontrolu a uvidí se jaké budou výsledky. Každopádně odstranění sleziny ho čeká, budou se to znažit oddálit do 7 let…Příště nás ještě pošlu na virologii bo tak nějak na konzultaci jaká očkování jsou pro nás důležitá, popř. malýho i naočkují. Jinak malýho diagnozu řešila snad celá Motol při velké vizitě, v ČR bylo v roce 2005 evidováno pouze 9 takových případů
K Ríšovi - dnes se konečně ukázal, nahraju foto… jinak váží 1453g ![]()
A na fb jsem přidala like
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.