Špinění 2. den po KET

Napsat příspěvek
Velikost písma:
277
12.5.14 10:23

@kačka121 Jeee, ahoj :-) My jdeme na přelomu května / června. Ty už víš termín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
12.5.14 10:26

@Monulek jj ted v patek ve 12 30 uz se nemuzu dockat na tu nasi zmrzlinku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
277
12.5.14 10:31

@kačka121 Tak to je super!!! :-) A to jsi teď od toho září nebyla? To máš druhý transfer? Já měla dva hned po sobě a nic z toho nebylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
12.5.14 10:44

@Monulek ja byla pak v prosinci na KET otehotnila jsem ale musela na revizi miminko se nevyvinulo a tak jsem musela cekat tri cykly a ted jdu konecne zas bude to muj treti transfer tak ted to proste musi vyjit a za devet mesicu budu chovat nase miminko :cert: :cert: jinak me asi klepne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
12.5.14 13:19

@Monulek ahoj, tak to je super, já ještě nevím kdy přesně ale mělo by to vycházet na začátek června doufám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
277
21.5.14 11:27

Tak já budu v červnu pichat ještě proti OHSS celý měsíc a stimulaci až asi v červenci, možná na konci června. No neva. Lepší než zas skončit v nemocnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
21.5.14 15:02

@Monulek přesně tak, nejdůležitější je tvé zdraví a zda začneš stimulaci o měsíc později je úplně jedno :hug: tak ať všechno dobře dopadne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
22.5.14 17:35

Ahoj holky - tak držím palce i pěsti!!! Já jsem momentálně po 2. KETu a zatím to vypadá nadějně - přesně k dnešnímu dni jsem ve 12tt, tak mě v pondělí čeká screening, tak doufám v dobré zprávy…Ale jak to sami znáte, stále není nic jisté…
Jinak se omlouvám za dlouuuuhou odmlku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
22.5.14 19:58

@vscht tak to jsou krásné zprávy moc gratuluji :kytka:, tak se hlavně opatruj, doufám že vás holky budu brzo následovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
22.5.14 20:46

@medmenka - děkuju a věřím, že určitě!!! Tento rok musí být pro nás snaživky příznivý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
23.5.14 09:28

@Monulek ahoj tak dnes jsem 7 den po KET a nasla jsem slabou carku na testu tak snad to tentokrat vyjde a zmrzlinka u me vydrzi tech devet mesicu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
23.5.14 09:38

Ahoj, tu už jsi testila? já jsem 4 den po ket, nepočítam pondělí transfer. Mám nafouklé břicho, jen píchnout, tak vzlítnu :) jestli to je po utrogestanu, nebo jak píchám Clexan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
23.5.14 09:45

@faldi ja kdyz brala utros tak jsem mela taky strasne nafoukle bricho akorat ze u me se to pres speky ztratilo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
23.5.14 09:47

A co bereš teď? si pícháš? no já testit nebudu, minule jsem to zkoušela 8.den,byl tam pidi duch a pak už nic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
23.5.14 09:51

@faldi ja ted beru duphostan a ten se jen polyka a nic jinyho no jako carka je hodne slaba kdyz jsem byla v prosinci na KET tak takovou jsem nasla 6 den po KET ale je pravda ze jsem tenkrat mela dve bublinky tak uvidim jak se to bude vyvijet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.