Špinění 2. den po KET

Napsat příspěvek
Velikost písma:
277
19.12.13 08:29

@vscht Tak jak dopadl testík? Držím palce a myslím na tebe…
@medmenka Já tentokrát netestuju. Buď přijde menstruace nebo nepřijde. Minule jsem pořád odčítala nějaké duchy a bylo to nahouby. Hcg bylo příliš nízké. Takže to začnu řešit, až budu mít týden zpoždění. A držím nám palce, ať to tentokrát vyjde. Já už mám jen toto druhé embryo a na třetí IVF už nechci… ale co nadělám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
19.12.13 11:08

@Melounek: noooo - sice špiním, žádná ms a dělala jsem si test předčasně - měla bych až toho 23., ale zkusila jsem to a jen / čárka - kvůli té nemoci to vidím, že se to nepodařilo - budu muset do práce… :-D Vidím tak ještě změnu a možnost cca 5%, což je dost malá, ale maličká naděje stále je… :-) Každopádně vám taky držím palce!!! :-)Určitě vám to výjde - věřím v to :palec: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
19.12.13 11:32

@Monulek a ty žádné léky neberes? Já bych musela na krev kdybych netestovala, utros mi brzdí ms.
@vscht moc držím palce ať se povede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
277
19.12.13 14:33

@medmenka Beru jen utrogestan a minule jsem ms dostala s pardennim zpozdenim trebaze jsem mela hcg. Takze myslim ze to bude ted stejne. A hlavne nemam naprosto zadne priznaky a to jsem dnes 8. den.
@vscht Zkus az v pondeli. Minule jsem mela //uz 8. den. Ty jsi ted kolikaty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
19.12.13 16:06

@Monulek já také nemám vůbec žádné příznaky a to jsem dneska 7 den.Jen mám dneska mizernou náladu ty hormony semnou pěkně mávaji :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
19.12.13 16:57

Joooo holky - ty hormony to je děs!!! Si někdy připadám fakt jak padlá :zed: :zed:…když jsme byly se ségrou péct, tak to bylo něco - ona je teď v 5měsíci těhotenství a já s utrogestanem, takže si to dokážete asi každá živě představit… :-D
No já se většinou nevzdávám, u mě to minule bylo vidět až později…ale teď už jen nešpiním, mám pocit, že se mi ms pěkně začíná rozjíždět, ale s tím jak mám doporučený utrogestan 2-2-2 mi to nemůže jet naplno… Myslím, že příští měsíc to jistí… To snad už budu zdravá a bez zkouškového. Jinak dnes je 10. den - což si myslím, že už by tam byla alespoň slabá ta čárka - ale nic a s tím, co cítím si nemyslím, že by to fakt vyšlo - tak holt jak říkám téměř každý měsíc - snad příště to výjde… Budu doufat :-) Holky držím moc pěsti, aby jste měly Vánoce moc krásné s // :palec: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
19.12.13 19:33

Holky, všem Vám moc držím pěsti, abyste měly //!!! Myslím na Vás, není to tak dávno, co jsem tímhle peklem procházela já, takže fakt držím pěsti. Já jdu v pondělí na UTZ, mám taky strach, jak se drobek drží, pořád si říkám, jestli tam ještě bude bít srdíčko, jestli to drobek nevzdal…to je pořád dokola, navíc mám noční můry, že jsem začala krvácet a dostala jsem to…no hrůza.
CHodím do práce, tam je toho teď před Vánoci hodně, takže večer fakt padám na hu*u :roll: Zítra jdu naštěstí naposledy, a pak mám dovolenou až do 31.12. Hurá!

Pěkný večer všem čekatelkám, snažilkám i těhulkám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
19.12.13 19:40

@Zluva: no tak to jsi machr, že chodíš do práce - jak vidím, máš nejspíš podobné zkušenost…noční múry, bití srdíčka…no je to prostě děs - člověk si to pořádně nevychutná jako ostatní…je to stále strach a čekání..doufání…stále dokola, jak sama píšeš..Budu držet palce a pěsti - určitě Ti to výjde!… :-) Neměla by jsi přeci jen raději na rizikové, když si prožíváš takový stres?… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
19.12.13 19:58

@vscht no silně o tom uvažuju od ledna, chtěla jsem ale do těch Vánoc dochodit a uvidím, jak mi bude přes svátky a hlavně, co se dozvím v pondělí na UTZ…pořád mám strach se na to upnout, kdyby to moje těhulkovství nedopadlo. Proto jsem chodila do práce, abych doma dokola nemyslela na to, co a jak bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
19.12.13 22:04

@Zluva: tomu naprosto rozumím a co se doma zabavit něčím jiným?… Teda jestli máš práci sedavou a bez velkého stresu (což si nemyslím, že by nějaká práce v dnešní byla) tak by to nemuselo škodit, ale jinak - já jsem asi „cimprlich“… raději jsem šla hned na nemocenskou co to šlo… :-)Každopádně držím pěsti - znám ty obavy, ale neboj se nic - určitě Ti to tentokrát dopadne! Věřím tomu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
19.12.13 22:49

@Zluva tak hlavně ať jste v pořádku na práci kašli, důležité je aby jsi byla v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.12.13 13:06

Tak přidávám foto z dnešní kontroly, není toho moc vidět, prdelka tam pořád skákala, že ji dr. nemohla ani změřit, trvalo to snad 20 minut :-) jinak vše ok, 13.1. Jdu na odběry na vrozený vady a 20.1. Pro výsledky a další utz. Doberu prednison u utrogestan a ende s lékama, ale fraxiparine si budu pichat cele těhu :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.12.13 13:08

Holky všem vám moc držím palce, přeji hezký svátky a budu čekat na zprávy od Vas :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
20.12.13 14:28

@MiladaKrobova jéé to je krásné miminko :dance: tak velká gratulace k dobré kontrole, :potlesk: :kytka:
mám z vás holky velkou radost jak krásně těhulkovatíte :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
277
21.12.13 08:23

@MiladaKrobova Krasna fotka. Blahopreju a dekujeme.

Tak uz nekdo testoval? Ja dnes uz mela testovat ale nemela jsem odvahu? Kolikaty jste den, holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.