Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím,
Chtěla jsem se zeptat na Váš názor.
Jsem den po ovulaci a odpoledne ze mě šla trošinku krev a už třetí den mě bolí v podbříšku po ránu a někdy přes den.
MS bych měla mít za nějakých 14 dní nejdříve.
Myslíte, že se mohlo stát, že došlo k uhnižďování? z pohlavního styku z těch předešlých dnů.
![]()
Mohlo a nemusí… muže to byt i psychika s očekávání miminka? Tak nebo tak za 14 dni bude jistota. Držím palce ![]()
@Marben A můžu se ještě zeptat? Jestli došlo k uhnizdovani tak by se melo zvysovat hcg.. takze eventuelne by mi mohl uz tedka nekdy test ukazat jestli jsem tehotna nebo ne?? ![]()
Ano, ale aby to test zaznamenal, tak max den dva před ms a to jen velmi slabě. Do te doby těhotná byt můžeš ale test to stejně neukaze. Ja testovala den po zpoždění a čárka byla pekna.
@deli.dee spineni takto brzo po ovulaci je z praskleho folikulu nebo hormonalniho spadu, zazila jsem nekolikrat a tehotenstvi to nikdy nebylo. Nidacni jsem potom mela 8-9 dpo
Ahoj, já minulý cyklus začala špinit taky hned po ovulaci a to prakticky až do začátku MS, k tomu i bolesti v podbřišku. Začala jsem ten měsíc pít kontryhel (do ovulace), takže mám podezření, že mi to možná rozhodli ten (pokud to teda nebyla již zmíněná psychika
). Tento cyklus jsem ho pít už nezačala a zatím (6 DPO) bez špinění. Každopádně taky držím palečky ![]()
@deli.dee Já sem to asi taky zakřikla a začala taky hned druhý den, co jsem sem psala ![]()
Nějak se ani neodvažuju doufat, že by to mohla být nidace, když minulý cyklus to bylo skoro to samý a nakonec nic…