Špinění den po ovulaci

16
26.6.17 20:04

špinění den po ovulaci

Zdravím,
Chtěla jsem se zeptat na Váš názor.
Jsem den po ovulaci a odpoledne ze mě šla trošinku krev a už třetí den mě bolí v podbříšku po ránu a někdy přes den.
MS bych měla mít za nějakých 14 dní nejdříve.
Myslíte, že se mohlo stát, že došlo k uhnižďování? z pohlavního styku z těch předešlých dnů.
8o :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2323
26.6.17 20:10

Mohlo a nemusí… muže to byt i psychika s očekávání miminka? Tak nebo tak za 14 dni bude jistota. Držím palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
26.6.17 20:28

@Marben A můžu se ještě zeptat? Jestli došlo k uhnizdovani tak by se melo zvysovat hcg.. takze eventuelne by mi mohl uz tedka nekdy test ukazat jestli jsem tehotna nebo ne?? :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2323
26.6.17 20:30

Ano, ale aby to test zaznamenal, tak max den dva před ms a to jen velmi slabě. Do te doby těhotná byt můžeš ale test to stejně neukaze. Ja testovala den po zpoždění a čárka byla pekna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
26.6.17 20:33

@Marben děkujuu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
26.6.17 20:33

@deli.dee spineni takto brzo po ovulaci je z praskleho folikulu nebo hormonalniho spadu, zazila jsem nekolikrat a tehotenstvi to nikdy nebylo. Nidacni jsem potom mela 8-9 dpo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
26.6.17 20:41

Ahoj, já minulý cyklus začala špinit taky hned po ovulaci a to prakticky až do začátku MS, k tomu i bolesti v podbřišku. Začala jsem ten měsíc pít kontryhel (do ovulace), takže mám podezření, že mi to možná rozhodli ten (pokud to teda nebyla již zmíněná psychika :) ). Tento cyklus jsem ho pít už nezačala a zatím (6 DPO) bez špinění. Každopádně taky držím palečky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
27.6.17 10:38

@Trisha87 Tyjo též držím palečky a děkuji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11851
27.6.17 11:32

Taky bych řekla, že je to spíše ovulační krvácení a bolest :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
29.6.17 01:14

Špiním i dnes trošku.. 3 den po ovu.. tak já už fakt nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
29.6.17 11:57

@deli.dee Já sem to asi taky zakřikla a začala taky hned druhý den, co jsem sem psala :nevim:
Nějak se ani neodvažuju doufat, že by to mohla být nidace, když minulý cyklus to bylo skoro to samý a nakonec nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí