Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky. Vím ze je tady už hromada otázek ale na moji jsem odpověď nenašla. Dělám si tento měsíc poprvé ovulační testy a nějak se v tom nevyznám. Na fotce jdou testy popořadě jak jsem je dělala. Úplně poslední je dělán dnes. Je u mne vůbec ovulace?? Druha čárka nebyla ještě tmavá jako kontrolní a už zase slábne
![]()
@OtcePav Ahoj,tu nejsilnější čárku nemusíš ani zachytit, mohla být v době kdy jsi netestovala. Viděla bych to mezi čtvrtým a pátým testem. Který DC jsi?
@OtcePav Mohlo to proběhnout mezi testy, můžeš mít tenhle cyklus anovulační, může se dostavit třeba až za týden, dva. Nikdo asi nepředpoví, která z možností je správně. Nejlepší je sexovat obden, nejvýš dvakrát do týdne, vykašlat se na stresující (a do peněz lezoucí) testování a určitě se zadaří ![]()
Dnes jsem 20 DC a cyklus mam cca 32 dni. My prave minuly mesic sexovaly od 10 DC co 3 dny a nic
proto jsem chtela vyzkoušet ovulační testy.
@anonymnianonym to právě nevím. Nemám MS pravydelne. Ale ze soboty na nedelu na noční me nad ranem hrozne zacalo bolet na levém vaječníků a v jednu dobu jako by me tam bodlo a pak to prestalo tak myslim ze to asi byla ovulace. Jak jsem dosla z nocni tak jsem si udelala test no a je to ten předposlední ![]()
Ahoj holky chci se zeptat měla jsem MS 11.7.2017 a 13ty den od MS mě divně bolej prsa.. a i bradavky mě palej pod břichem mě trošku bolí myslíte že bych mohla zkusit test
@Anonymní píše:
Ahoj holky chci se zeptat měla jsem MS 11.7.2017 a 13ty den od MS mě divně bolej prsa.. a i bradavky mě palej pod břichem mě trošku bolí myslíte že bych mohla zkusit test
A proč by si zkusit nemohla?
Ale jestli jsi 13 DC, tak ti určitě nic neukáže. Kolik jsi DPO?
No mě skončila MS 15. 7.207 a 16 jsme se milovali a přítel se do mě udělal a potom ještě jednou asi 20teho ale včera 24 jsem cítila že proběhla ovulace proto že já mám Vždycky bolestivou ovulaci tak nevím jestli jsem nebo ne ale test to ještě neukáže no