Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To že nemá zánět v moči znamená, že v moči nemá látky, které by znamenali že někde v těle probíhá zánět. Podle této látky (např. typu bílkoviny) v moči se pozná, o jaký zánět by se mohlo jednat. Další odběrové sérum je krev, nevím že by se něco testovalo i ze spermatu.
@bubla000 píše:
Může a kultivace spermatu se běžné provádí.
On se porad vymlouva na to ze je sperma uz v poradku kdyz chodi na odbery moce a krve skrz cukrovku, proto jsem to chtela vedet.
@Anonymní píše:
On se porad vymlouva na to ze je sperma uz v poradku kdyz chodi na odbery moce a krve skrz cukrovku, proto jsem to chtela vedet.
Jinak nevis kde se tato kultivace dela, na spermigramu uz jsme byly a vysledky byly hodne spatne, dostal atb. Ale tehotna furt nejsem takze si myslim ze se mu to vratilo.
Meli mu spis vzit ster primo z mocove trubice (z penisu) a ne jen vzit moc nebo jen sperma. To je k nicemu. Manzel mel taky zanet a vzali mu primo ster, je to neprijemne ale je to aspon k necemu.
Nevim, co to je dnes za urology.
Bezte na urologii a nechte udelat primo ster, udelaji kultivaci a budou hned vedet co ma a nema.
Dělali mu to na urologii, ale vyloženě jsem na tom trvala. Stery z trubice by dělal při podezření na chlamydie podle výsledků ejakulatu. Ale moc byla v pořádku a ve spermatu leukocyty.
Ahoj mela bych dotaz kdyz ma pritel v poradku moc, muze mit zanet ve spermatu?