Špinění mimo menstruaci

22
3.2.18 21:39

Špinění mimo ms

Ahoj holky.. chci se zeptat mela jsem zacatkem ledna prvni tyden chripku a druhej tyden bronchitidu, brala jsem atb. Po dobu uzivani atb jsme spolu s pritelem spali 1× nechranene s tim ze se neudelal dovnitr. Lednovou MS jsem normálne dostala, ale ted mam 11 dni do MS a zacala jsem krvacet. Uz se mi to stalo pred par dny od doby ovulace spineni.. zacala jsem pred tydnem cvicit a dost upravila stravu. Tehotensky test ksem si delala 2× a negativni. Beru antikoncepci rok a pul. Stalo se to nekomu? Muze to byt zpusobeno nemoci nebo cvicenim? Nebo bych mohla byt tehotna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9947
3.2.18 21:42

Zda bereš antikoncepci a antibiotika tak antikoncepce tě nechrání tak jak má.. :) a zda se přítel neudělá do tebe tak bych se nebála těhotenství třeba to dostaneš dříve kvůli těm antibotikum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
3.2.18 21:45

@Petruna21 jako me se driv stalo ze jsem treba tyden pred Ms zacala uz hnede spinit.. driv kdyz jsem nebrala anti tak se mi v cyklu projevila i obycejna ryma. Navic ted bylo zkouskovy a spousta stresu.. tehu test jsem si delala 2× ale jsem z toho zmatena..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
3.2.18 21:46

@Kz198 Tak to může být i z toho stresu já bych se toho nebála a pro klid si zajdi k lékaři a ten ti řekne co a jak ale já si myslím že to je normální před ms :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí