Špinění po styku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1
4.11.04 13:24

Špinění po styku

Ahoj všechny těhulky. Před nedávnem jsem se přidala k Vám všem - lépeřečeno přesně toto úterý, kdy mi na UZT potvrdili těhu 6+4, jeden plod o vel. 7mm a s bijícím srdíčkem. Vypadalo, že je vše v pořádku, taky mi vypsali těhu průkazku s doporučením, které všechny doktory mám do další kontroly za měsíc navštívit. Až potud dobré. Jenže včera, když jsme se s manželem pomilovali (podotýkám, že něžně a nešli jsme na to hr, bylo to s patřičnou předehrou), jsem vstanula, že se půjdu umýt a ejhle vyděsilo mě sperma, které ze mě hojně vytékalo ovšem zabarvené krví. Pak už jsem nešpinila a ani dnes nekrvácím, ani nic jiného. Máte s tím někdo zkušenost? O co může jít? Opravdu je celý spodek v důsledku těhu tak přecitlivělý a překrvený, že to vadí? Mám docela strach se dále milovat, protože jsme s manželem oba dost náruživí a sex si pěkně a dost často užíváme, ale teď mám prostě od včerejška strach. K doktorce jdu až za měsíc a po telefonu to s ní řešit nechci. Přemýšlím, jestli to může být způsobeno vřídkem, který už hodně dlouho na čípku mám a pro který mě dr. sleduje každého půl roku, ale doposud bylo vše OK. Setkaly jste se s tím některá? Co si myslíte. Díky předem za pomoc. I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
44
4.11.04 14:04

Ahojky, špinění po styku se někdy objevuje, zvláště v začátku těhu. Avšak !!! rozhodně na to nespoléhej a při jákémkoliv špinění jdi ihned k lékaři a nečekej na termín. Nemusíš ani ke svojí, prostě zajdi na nejbližší gynekologickou pohotovost, třeba nejbližší porodnice kde jsou nonstop. Po celou dobu těhu se vůbec nerozpakuj otravovat lékaře s jakoukoliv maličkostí. Nikdy nevíš co to může signalizovat a spoléhat na to že je to ve většině případů normální, je hloupost. Každá jsme jiná a jeden nikdy neví.
Takže tě nehodlám strašit, myslím, že to není nic vážného ale je lepší se ihned nechat zajít vyšetřit. Když už nic víc tak alespoň budeš klidná že to nic nebylo a to je pro tebe a mimi velmi důležité.
Užívej si těhu a doktory nešetři :D
 Naďa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
4.11.04 16:15

Ahoj Ivulinko,
když jsme otěhotněla, tak na rovinu se tu přiznám, že jsme se strašně oba snažili. Taky nám to trvalo 2,5 roku - to je léčba a jeden spontánní potrat- bohužel. Teď jsem v 30 tt a dohodli jsme se s manželem, že sex je te´d pro nás tabu. I když můj doktor tvrdí, že pokud u toho nepolezeme po zdech :lol: tak je vše OK, ale mám strach a manžel to repsektuje. Jinak to špinění je po styku možné, stejně tak jako po větší zátěži…jiný stav sice není nemoc, ale je to jiný stav.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
4.11.04 17:17

Ahojky, pokud by se to špinění opakovalo, tak raděj taky doporučuju doktora. Nic za to nedáš a budeš mít klid.
Ale co se týče toho vřídku na čípku, tak to klidně mohlo být z něj, já měla taky pár let sledovaný vřídek a pak jsem začala špinit během cyklu, takže jsem skončila na kryo a bylo všecko OK.

Jazzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Radina
5.11.04 13:12

Já jsem právě kvůli takovému špinění v prvním těhotenství měla milování zakázáno až do 12 týdne. No, bylo to peklo, ale co bych pro miminko neudělala, že jo?

• Citovat
  • Upravit
83
6.3.17 13:28

Holky, prosím o radu :)

Ahoj holky,
Minulý týden (sobota) jsem s přítelem měla styk - antikoncepci neberu.
Měla jsem problém s menstruaci, krvacela jsem i 3 týdny. Doktor mi předepsal utrogestan, aby se mi to spravilo.
Měla jsem dostat menstruaci ve středu, trochu jsem spinila a nic. :oops: myslíte, že je to tema praskama nebo můžu být tehotna? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
6.3.17 13:34

Udělej si za par dni test. Jisteze můžeš byt těhotná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
6.3.17 13:52

@Tichošlápek
Děkuji, zkusím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.17 22:04

Poradite mi prosim?

Ahoj, pisu uz tak do 3 diskuze, protoze mi nikdo neodpovida, tak se snad tady zadari :lol:

9.2. Jsem sla vzit uz 3 potratovou pilulku, co mi vyvolala silny krvaceni. Krvaceni trvalo asi tyden, hned na 7 den jsme s mym pritelem meli nechraneny sex, ale do me se neudelal. Je mozne takhle otehotnet? Myslim tak brzy? Spinila jsem jeste dalsi tyden, ale nejak mi to nejde ted do hlavy. Uz mam 4 tydny po „zakroku“ a ted mam bolava a natekla prsa, vytok a takovou bolest pri curani. Neptejte se proc jsem byla na pilulce, reknu jedno, miminko si prejeme. Nechci zadne plane nadeje, ale myslite, ze je mozne tak rychle aby se zadatilo? Ikdyz jsem jeste spinila?? Po 2 tydnech jsem byla na vysetreni v nemocnici a doktorka mi rekla, ze jeste budu urcite spinit, ale ze vse jde hezky dolu. Tak nevim.. :think: nevim, jestli to jsou ted pocity pred nastupujicima mesickama a nebo tejotenstvi.. mesicky bych mela dostat cca za 4 dny

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky