Špinění před menstruací - můžu být těhotná?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
21091
8.10.18 12:45

Těhotná být můžeš vždycky, když jě nechráněný sex. Jestli se ptáš na to, jestli už by byl test pozitivní., těžko říct. Pokud nevíš, kdy byla ovulace a ani nepíšeš, kdy byl poslední styk. Řekla bych že tak 14 dní po ovulaci by něco už vidět být mělo. Tak musíš zapátrat v paměti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
136
8.10.18 13:31

@P4ja pohlavní styk byl ve frekvenci cca co tři dny a ovulace těžko říct :? Délky posledního cyklu byly 36, 16,26,31,30, 25 a teď pořád čekám… Takže se to nedá přesně určitě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
8.10.18 13:42

@Barbora2507 Hm tak to nikdy nevíš no. Obvzlášť pokud máš cykly takhle rozházené :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
8.10.18 14:00

@P4ja no právě vůbec nevím :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
8.10.18 14:06
@Barbora2507 píše:
@P4ja no právě vůbec nevím :,(

Tak prostě nezbývá než třeba ob den nebo dva testovat. :( A neuvažovala jsi nad tím, abys řešila ty rozházené cykly? Vím, že to teĎ úplně nepotřebuješ, ale když pak budeš chtít mimčo, tak by to asi bylo dobré to trochu porovnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
8.10.18 14:17

@P4ja přemýšlela… Ale pořád se k tomu tak nějak nemůžu dokopat objednat se na gyndu… A antikoncepci brát nechci… Nechci tělo zatěžovat zbytečnýma hormonama a tak nevím jak by to šlo srovnat :? A taky při takové frekvenci sexu by otěhotnění nemělo být problém ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
8.10.18 14:21

@Barbora2507 No můžeš zkusit bylinky. Třeba kontryhel, Gynex a nebo funguje hormonální jóga. No otěhotnění není jen o frekvenci. Můžeš mít problémy s ovulací, funkční poruchu toho je. NEříkám, že je to tvůj případ, třeba otěhotníš hned, ale nikdy nevíš :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
10.10.18 16:22

@P4ja tak nakonec jsem to dostala… Ale chci se objednat na gyndu… Chci s tím nepravidelným cyklem něco dělat, takže si nechám předepsat antikoncepci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
10.10.18 18:15
@Barbora2507 píše:
@P4ja tak nakonec jsem to dostala… Ale chci se objednat na gyndu… Chci s tím nepravidelným cyklem něco dělat, takže si nechám předepsat antikoncepci

Už jsem ti odpovídala v jiné diskuzí. Problém jen překryješ hormonálním svinstvem. Fakt super řešení. Ale gynekolog to určitě rád napíše. Byznys je byznys. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
10.10.18 18:27

@P4ja tak něco se s tím zkusit dělat musí… Neříkám že to budu brát pořád ale za zkoušku nic nedám… Doktor by do mě zbytečně nerval prášky když by to bylo zbytečně… A když to jinak korygovat nejde tak je tohle taky zpusob

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
10.10.18 18:49
@Barbora2507 píše:
@P4ja tak něco se s tím zkusit dělat musí… Neříkám že to budu brát pořád ale za zkoušku nic nedám… Doktor by do mě zbytečně nerval prášky když by to bylo zbytečně… A když to jinak korygovat nejde tak je tohle taky zpusob

A proč nezkusíš třeba Gynex, hormonání jogu nebo tak ?? A doktor ti bylinky určitě nedoporučí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.10.18 10:12

Poradíte mi?

Ahoj, prosím o radu, snažíme se už dlouho o miminko, manžel má špatný spermiogram, já mám problém se špiněním před menstruací a celkově krátkou druhou fází cyklu. Ovulace byla 14. den cyklu, v ten den jsme to zkusili. Byla o dva dny dříve než obvykle. Měřím si teplotu a 9. den po ovulaci klesla ze 37 na 36,7. Tak jsem si říkala, že už brzy přijde menstruace, protože cykly nemívám dlouhé.. Další den se ale zase zvýšila na 37,1 a na této hodnotě je teď třetí den. Dostat bych to měla dnes. Dříve mi klesala vždy už dva dny před menstruací a měla jsem minimálně ty dva dny docela silné špinění. Teď špiním také, ale úplně slabě, víceméně je to jen ráno na utření toaletním papírem, přes den nic, v noci taky ne. Dělala jsem si dneska test a je negativní. Myslíte, že je tam při tom špinění naděje na těhotenství? Jsem teď tedy 12 dní po ovulaci. To už by test měl být pozitivní, že? Moc děkuji.

• Citovat
  • Upravit
19978
26.10.18 10:25

Nejspíš by to test 12dpo už ukázal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15094
26.10.18 11:23

Taky si myslim,ze by to test jí ukazal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
19.6.19 09:16

Ms o 6 dní dříve

Ahojte holky chtěla jsem se zeptat jen na názor nebo zkušenosti ms dostávám od svých 13 let a pravidelnou ano někdy se stalo že třeba cca o 2 dny později ale teď mi poprvé přišla o 6 dní dřív před ní jsem dost špinila ms měla být 21.6a přišla už 15.6 navíc jsem to měla jen 3 dny že začátku úplně slabě což u mě není vůbec obvyklé a pak se to rozjelo jako normální ms a ten třetí den zase úplně slaboulince. Myslíte že můžu být těhotná? Předem děkuji za odpověď :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí