Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
již půl roku beru Norethisteron na úpravu menstruace po Depo provere po které jsem přišla o menstruaci. Každý měsíc vše probíhalo v pořádku 2 prášky každy večer po dobu 10 dnů a pak do 4 dnů po dobrání Norethisteronu mi přišla MS. Tento měsíc jsem v 9 den braní Norethisteronu dostala velkou křeč do břicha a začala jsem špinit. Jen ten jeden den a další den nic. Nemáte někdo s tímto zkušenosti? Nevíte co by to mohlo naznačovat? Při braní Norethisteronu se s přítelem nějak nechráníme, jelikož se i v klidu snažíme o mimčo.
Děkuji
Tohle může znamenat spoustu věcí.. Takhke přes net ti nikdo neřekne. Rozhodně bych udělala test a obrátila se s dotazem na dr
@martina.se píše:
Tohle může znamenat spoustu věcí.. Takhke přes net ti nikdo neřekne. Rozhodně bych udělala test a obrátila se s dotazem na dr
Test jsem měla negativni ale rozhodně se obrátím na dr.
děkuji
@Pavlusha29 pak může jít fakt o cokoliv.. Raději dotaz na dr ![]()
Holky, už jsem jelen
mám zavedené tělísko, MS jsem měla pravidelnou, cyklus 28-29 dní. Poslední jsem měla 24.-29.6., jenže 5.7. jsem začala špinit a „polokrvácet“. 12.7. jsem šla k lékaři, dostala jsem Norethisteron, ten jsem brala 3× denně až do 20.7., toho 12. mi vyšel test negativní. Špiním tak nějak celou dobu, i po dobu brání toho Noret. Menstruaci jako takovou nemám pocit, že bych dostala, neumím to rozlišit vzhledem k tomu stavu dosud. Dnes jsem zkoušela druhý test, zdálo se mi, že vidím ducha, ale asi už jsem odsud tak zpitomělá, klidně to mohla být ryska. Co si mám myslet? Tak to může být mimoděložní, že? Nebo už bych na tom testu měla jasnou čárku? Já si teda doteď myslela, že se v těchto věcech docela orientuju, ale teď jsem vyvedená z míry, tak se omlouvám za blbej dotaz.
@Anonymní píše:
Holky, už jsem jelenmám zavedené tělísko, MS jsem měla pravidelnou, cyklus 28-29 dní. Poslední jsem měla 24.-29.6., jenže 5.7. jsem začala špinit a „polokrvácet“. 12.7. jsem šla k lékaři, dostala jsem Norethisteron, ten jsem brala 3× denně až do 20.7., toho 12. mi vyšel test negativní. Špiním tak nějak celou dobu, i po dobu brání toho Noret. Menstruaci jako takovou nemám pocit, že bych dostala, neumím to rozlišit vzhledem k tomu stavu dosud. Dnes jsem zkoušela druhý test, zdálo se mi, že vidím ducha, ale asi už jsem odsud tak zpitomělá, klidně to mohla být ryska. Co si mám myslet? Tak to může být mimoděložní, že? Nebo už bych na tom testu měla jasnou čárku? Já si teda doteď myslela, že se v těchto věcech docela orientuju, ale teď jsem vyvedená z míry, tak se omlouvám za blbej dotaz.
Jsem na tom dost podobně.
do začátku brání norethisteronu na zastavení krvácení jsem měla negativní test (akorát 2 týdny před bráním norethisteronu jsem na jednom testu měla ducha, na dalších už nic) a teď jsem 6 den brání norethisteronu a mám tam ducha. Sex nebyl dlouho protože jsem spinila nebo krvácela dlouho. Teď mám strach protože prosperující těhu by to určitě nebylo a norethisteron se v těhu taky nesmí ![]()