Špinění ve 29 tt.

31.5.10 12:42

Špinění ve 29 tt.

Zdravím všechny, moc bych prosila o radu. Jsem ve 29.tt a jsme právě na dovolené. Včera jsme podnikli trochu delší procházku asi 2,5km a ke konci jsme museli spěchat, protože začínělo pršet. Když jsme přišli na chatu, tak jsem trochu špinila. Nebylo to nic moc, jen na toaletním papíru a jen jednou. Pak už se to neobjevilo. Nemocnice je celkem z ruky, tak nevím, jestli to mám nějak řešit nebo to bylo jen z té dlohé procházky? Pohyby cítím normálně a žádné jiné problémy nemám. Včera a dneska poléhávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
45
31.5.10 12:54

To co píšeš, jsem měla tak ve 20 tt, trvalo to pak tak týden. (a předtím ještě v 6tt a tuším ve 14 tt).
Dr řekl, že pokud je to jen takto, netřeba jít k doktorovi. Já bych šla, když by bylo víc jasné krve, bolesti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5714
31.5.10 13:44

Já jsme špinila ve 25tt a taky po námaze, byla jsme tehdy u Mudr a vše ok. Hlavně odpočívej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
31.5.10 19:07

Taky jsem špinila v 20 a v 23 týdnu, poprvé to bylo dokonce i s krví celou noc a podruhé jen špinění. V nemocnici tu nejsou nic moc, dělám v zahraničí, nicméně moje doktorka doma říkala víc odpočívat a moc se nenamáhat. Teď jsem 26 všechno v pořádku mimis kope takže by ti řekli jen to samé. Pokud nezačneš víc krvácet, nebudeš mít bolesti, nebo se mimi přestane hýbat pak bych šla. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí