Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Prosím o uklidnění… před chvílí jsem šla na záchod a našla jsem na kalhotkách slabé špinění zbarvené hnědě, bylo to spíš hustší než řídké…vyylekalo mne to… nevím jestli mám počkat do rána nebo volat a burcovat doktorku… břicho mě nebolí a ani jinak nemám žádné obtíže… poraďte někdo.. stává se to???
Ahoj, a nebyla jsi teď někdy u dr. na KO???
Já jsem ke konci skoro po každé KO trošičku špinila a když jsem volala dr. tak mi vždycky řekla, že je to určitě z toho!
Ale pokud budeš klidnější tak si zavolej na porodnici a zeptej se, protože málokterá maminka dvojčátek vydrží až do 37tt
![]()
VERONIKA píše:
Ahoj, a nebyla jsi teď někdy u dr. na KO???
Já jsem ke konci skoro po každé KO trošičku špinila a když jsem volala dr. tak mi vždycky řekla, že je to určitě z toho!
Ale pokud budeš klidnější tak si zavolej na porodnici a zeptej se!
Byla jsem dnes v poledne na KO a vyšetřovala mě „spodem rukou“ myslíš, že to může být z toho?
Já myslím, že jo!!!
Aspoň mě to tak skoro vždycky dělalo - pokud mě vyšetřovala tak v pohodě, potom taky, ale pak se najednou ukázalo takové slabé špinění přesně jak popisuješ, někdy to bylo třeba až druhý den!
Ale jestli se cítíš špatně nebo tě něco bolí tak si zavolej na porodnici a oni ti poradí!
A co ti řekli na KO, že porod se ještě nechystá?
VERONIKA píše:
Já myslím, že jo!!!
Aspoň mě to tak skoro vždycky dělalo - pokud mě vyšetřovala tak v pohodě, potom taky, ale pak se najednou ukázalo takové slabé špinění přesně jak popisuješ, někdy to bylo třeba až druhý den!Ale jestli se cítíš špatně nebo tě něco bolí tak si zavolej na porodnici a oni ti poradí!
A co ti řekli na KO, že porod se ještě nechystá?
řekla mi, že čípek drží dobře, že to ještě týden vydrží určitě (mám přesně za týden naplánovaný císařský řez)
Tak se snaž být v klidu a odpočívej kdyby jste náhodou začali rodit dřív, ale myslím, že to špinění je fakt po té kontrole!!!
VERONIKA píše:
Tak se snaž být v klidu a odpočívej kdyby jste náhodou začali rodit dřív, ale myslím, že to špinění je fakt po té kontrole!!!
tak moc děkuju za odpovědi, jsem klidnější a asi i usnu
ještě skočím na záchod zkontrolovat slipovku, ale mám pocit, že to bylo jednorázové…
Určitě už to bude dobré, opravdu buď v klidu a pěkně se vyspi!
Držte se a přeji bezbolestný císař a krásná zdravá miminka
![]()
Ahojky,
to mohlo být skutečně po té kontrole!
Ovšem jak to popisuješ tak si bych taky tipovala hlenovou zátku! Ale neboj, ta může odejít i delší dobu před porodem i několik týdnů. ![]()
Opatruj se, a pohodový porod
Správně by tě měla doktorka upozornit, ať se nelekneš, že můžeš špinit. Zvlášť když ví, jak sis užila.
Přeju zdravá miminka.