Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kyarra Nene neříkala jsem jí to, byla jsem u ní 2 dny po skončení MS a to to ještě nebolelo ani špinění nebylo… to začlo až kolem té ovu a jenom jeden den, teď už je všechno ok. A za jak dlouho jste se začali zase snažit, nebo jak jsi to zvládala? Dlouho jsem hledala někoho kdo je na tom stjně ![]()
Ahoj holky.Tak už mám po té divné ms, ale řeknu Vám že divnější jsem nikdy neměla. Tři dny špinění, pak ajko by ustála a najednou mi ze dne na den nestačil ani balíček vložek. Nechápu to. Myslíte si že mohlo jít i o samovol. potrat? Nikdy jsem tak silnou ms neměla a ten test pozitiv a teď zase neg.
já už nevím. Pomalu to vzdávám a buď to příjde nebo ne. Už to zklamání nějak nedávám
jink držím palce ať to Vám všem aspoň vyjde ![]()
No, podle toho co píšeš, se asi skutečně jednalo o ranný potrat, není to nic neobvyklého, má to spousta ženských, většina z nich, pokud si nedělají testy, tak ani neví, že potratily…Hlavu vzhůru, jede se na další kolo snažení a já pevně věřím, že to jednou vyjít musí! Drž se!!! ![]()
@Marky1312 Vůbec neřeš, jestli to byl potrat nebo ne…jak píše Chatline - tohle prodělala spousta žen a ani o tom neví…podle mé zkušenosti, je lepší když se s tím příroda takto sama vypořádá, pokud nebylo něco ok…hlavu vzhůru a věř, že to jednou přijde!!! Moc ti to přeju… ![]()
Chatline,
Kyarra .Diky za podporu holky. Vážím si toho a určitě to úplně nevzdám, jen na to nebudu tolika myslet.Taky Vám přeju ať všechno vychází ![]()
@chatline Moc děkuji, hlavně že to nemá následky ať to bylo cokoli ![]()
Chtěla bych se zeptat na nazor mam šestiměsíční miminko stale kojim nekolikrat za den plus prikrmy. V sobotu jsem mela nechraneny sex. V pondeli mela prijit menstruace, kterou mam uz od sestinedeli, ale jen jsem v pondeli slaboulince zakrvacela a dodnes nic. Menstruaci mam jinak jako hodinky, myslíte, ze bych mohla byt těhotná a nebo je to moc brzy a je to jen nějaký výkyv, popripade kdy bych si měla delat test? Diky za názory.
Tak kojení samozřejmě není antikoncepce, takže čistě teoreticky těhotná být můžete. Musela byste mít prodloužený cyklus, pokud jste měla v pondělí dostat MS. Test nejdřív po 10 dnech od styku, spíš po 14.
Ahoj, mám spoždění 4 dny, dopoledne v 12:00 jsem začla špinit. Bazální teplota včera klesla na 37,8 dneska 37 a jsem nastydlá jinak mám vysoké hodnoty. Na test jsem už kvůli téhle krvi zanevřela. Když to zmizí udělám návštěvu lékaře v pondělí nejlépe místo testu
Ahojky, prisla jsem s dotazem. Sice mam uz dve ditka vetsi a s pritelem se pokousime jeste o jedno.. Prave ze to neznam a ani i jednoho jsem tuto nemnela. Tak snad se tu nejaka mamka pochopi. PM 27.9 druha prisla o 4 dny driv a to 20.10 a nebyla ta moje klasicka. Tuta byla i barvou jinde. Na vlozce jsem mela tmavehnedou krev tak 3az 4 dny. Treti jsem mela hned 2.11 a to jsem mela svetlohnedoruzovou. K Mudr jsem objedna az na 20.11. A to jsem si delala dva tedty pri te druhe menstrulace takze asi 3 den a oba byli negativni.. Vim ze bych si mela koupit test, ale to zklamani je sileny uz.. Dekuji
@Romanka.P Ahoj, já jsem po revizi něco přes měsíc (taky v 2.trimestru
…už jsem si to jednou prožila, takže vím, že tělo se dostává do normálu trochu déle (u mě se vlastně po 1.potratu dost změnila MS - jiná délka cyklu, síla krvácení…Myslím, že ty tvoje bolesti by mohly být něco podobného - začínají ti naplno fungovat orgány, můžou být citlivější…no, pokud jsi byla na kontrole a vše OK, tak snad to není nic vážného. Říkala jsi to doktorce - o těch bolestech a špinění
? Jinak moje kamarádka také mívá bolesti v podbřišku, když ovuluje, ale jak moc to bolí, to nevím…