Špinění, zpoždění, bolest v podbřišku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kyarra
7.11.12 19:23

@Romanka.P Ahoj, já jsem po revizi něco přes měsíc (taky v 2.trimestru :,(…už jsem si to jednou prožila, takže vím, že tělo se dostává do normálu trochu déle (u mě se vlastně po 1.potratu dost změnila MS - jiná délka cyklu, síla krvácení…Myslím, že ty tvoje bolesti by mohly být něco podobného - začínají ti naplno fungovat orgány, můžou být citlivější…no, pokud jsi byla na kontrole a vše OK, tak snad to není nic vážného. Říkala jsi to doktorce - o těch bolestech a špinění :nevim:? Jinak moje kamarádka také mívá bolesti v podbřišku, když ovuluje, ale jak moc to bolí, to nevím…

• Citovat
  • Upravit
723
7.11.12 19:28

@Kyarra Nene neříkala jsem jí to, byla jsem u ní 2 dny po skončení MS a to to ještě nebolelo ani špinění nebylo… to začlo až kolem té ovu a jenom jeden den, teď už je všechno ok. A za jak dlouho jste se začali zase snažit, nebo jak jsi to zvládala? Dlouho jsem hledala někoho kdo je na tom stjně :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kyarra
7.11.12 19:32

@Romanka.P Napíšu ti soukr. zprávu…

• Citovat
  • Upravit
93
14.11.12 19:42

Ahoj holky.Tak už mám po té divné ms, ale řeknu Vám že divnější jsem nikdy neměla. Tři dny špinění, pak ajko by ustála a najednou mi ze dne na den nestačil ani balíček vložek. Nechápu to. Myslíte si že mohlo jít i o samovol. potrat? Nikdy jsem tak silnou ms neměla a ten test pozitiv a teď zase neg. :-( já už nevím. Pomalu to vzdávám a buď to příjde nebo ne. Už to zklamání nějak nedávám :roll: jink držím palce ať to Vám všem aspoň vyjde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
15.11.12 20:29

No, podle toho co píšeš, se asi skutečně jednalo o ranný potrat, není to nic neobvyklého, má to spousta ženských, většina z nich, pokud si nedělají testy, tak ani neví, že potratily…Hlavu vzhůru, jede se na další kolo snažení a já pevně věřím, že to jednou vyjít musí! Drž se!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kyarra
16.11.12 19:15

@Marky1312 Vůbec neřeš, jestli to byl potrat nebo ne…jak píše Chatline - tohle prodělala spousta žen a ani o tom neví…podle mé zkušenosti, je lepší když se s tím příroda takto sama vypořádá, pokud nebylo něco ok…hlavu vzhůru a věř, že to jednou přijde!!! Moc ti to přeju… :hug:

• Citovat
  • Upravit
93
21.11.12 18:04

Chatline,
Kyarra .Diky za podporu holky. Vážím si toho a určitě to úplně nevzdám, jen na to nebudu tolika myslet.Taky Vám přeju ať všechno vychází :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
21.11.12 18:06

@chatline Moc děkuji, hlavně že to nemá následky ať to bylo cokoli :-*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
21.11.12 18:06

@Marky1312 děkuju…I ty se drž!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
21.11.12 18:07
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
14.1.16 19:37

Chtěla bych se zeptat na nazor mam šestiměsíční miminko stale kojim nekolikrat za den plus prikrmy. V sobotu jsem mela nechraneny sex. V pondeli mela prijit menstruace, kterou mam uz od sestinedeli, ale jen jsem v pondeli slaboulince zakrvacela a dodnes nic. Menstruaci mam jinak jako hodinky, myslíte, ze bych mohla byt těhotná a nebo je to moc brzy a je to jen nějaký výkyv, popripade kdy bych si měla delat test? Diky za názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
848
14.1.16 20:13

Tak kojení samozřejmě není antikoncepce, takže čistě teoreticky těhotná být můžete. Musela byste mít prodloužený cyklus, pokud jste měla v pondělí dostat MS. Test nejdřív po 10 dnech od styku, spíš po 14.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
14.1.16 23:30

@Mirabe1ka tak děkuji, uvidíme no, i když já jsem plašan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.19 15:32

Ahoj, mám spoždění 4 dny, dopoledne v 12:00 jsem začla špinit. Bazální teplota včera klesla na 37,8 dneska 37 a jsem nastydlá jinak mám vysoké hodnoty. Na test jsem už kvůli téhle krvi zanevřela. Když to zmizí udělám návštěvu lékaře v pondělí nejlépe místo testu

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.11.19 22:08

Ahojky holky

Ahojky, prisla jsem s dotazem. Sice mam uz dve ditka vetsi a s pritelem se pokousime jeste o jedno.. Prave ze to neznam a ani i jednoho jsem tuto nemnela. Tak snad se tu nejaka mamka pochopi. PM 27.9 druha prisla o 4 dny driv a to 20.10 a nebyla ta moje klasicka. Tuta byla i barvou jinde. Na vlozce jsem mela tmavehnedou krev tak 3az 4 dny. Treti jsem mela hned 2.11 a to jsem mela svetlohnedoruzovou. K Mudr jsem objedna az na 20.11. A to jsem si delala dva tedty pri te druhe menstrulace takze asi 3 den a oba byli negativni.. Vim ze bych si mela koupit test, ale to zklamani je sileny uz.. Dekuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex