Spinning

117
23.2.12 14:09

spinning

Ahojky všem, tak se mi na testu konečně objevily 2 čárky, mám velkou radost.Chtěla jsem se zeptat, zda nemáte některá zkušenost se spinningem v počátku těhotenství…může se chodit???děkuji moc za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
409
23.2.12 14:13

Ahoj, už jsem podobné tema ohledně cvičení v těhu otevřela,o spinnu jsme se tam nezmínily, ale po konzultaci s trenérkou jsem zjistila, že v těhu by se neměly provozovat vytrvalostní sporty. Tepová frekvence by neměla stoupnout výš než 50%-60% maximální tepové frekvence… což si myslím, že u spinnu je to dost nebezpečné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1366
23.2.12 14:19

ahoj,nedoporučuji. kamarádce ho dr. zakázal. myslím kalanetika neva nebo si najdi něco pro těhulky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
23.2.12 14:28

Mě Dr.řekla,abych na něj nechodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
23.2.12 14:33

no, jako pro aktivní spinnařku pro tebe jakýkoliv jiný cvičení, který budeš moct dělat asi nuda. Vím o čem mluvím. Jestli jsi před otěhotněním byla zvyklá MAKAT, všechno teď bude pro tělo „moc snadné“… Mrkni na diskusi https://www.emimino.cz/…ndici-99942/ - třeba načerpáš novou inspiraci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
23.2.12 18:15

děkuji moc za typy, Siisulko:-))…není mi zcela ok, s prvním dítětem mi první semestr taky bylo pěkně zle, tak uvidíme, kdy to ustoupí, abych se do něčeho mohla pustit…myslím, že vyhraje to plavání, né že by mě to přehnaně bavilo,ale pro klid…toho spinnu se bojím, jsme zvyklá chodit na dost náročné posilovací hodiny a to by asi nebylo dobré:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
23.2.12 18:27
Gabušk píše:
děkuji moc za typy, Siisulko:-))…není mi zcela ok, s prvním dítětem mi první semestr taky bylo pěkně zle, tak uvidíme, kdy to ustoupí, abych se do něčeho mohla pustit…myslím, že vyhraje to plavání, né že by mě to přehnaně bavilo,ale pro klid…toho spinnu se bojím, jsme zvyklá chodit na dost náročné posilovací hodiny a to by asi nebylo dobré:-)

o posilováni mi ani nemluv… už pár let předcvičuju BodyForm … posilování vl. vahou těla, s overballem, malýma činkama, gumičkama… pro ženy, takže když jsem se dozvěděla, že ve mě roste novej človíček, musela jsem to stopnout. Ženský teda ještě nevědí proč, ale včas se to dozvědí :-D ALE…dneska jsem byla cvičit s malýma dětma „miniAE“ a ať uuž po tomhle, nebo po jiným domácím cvičení v těhu se mi pak udělá lépe :-) Když jsem šla dnes na dětičky, bylo mi „divně od žaludku“ jako obvykle posledních 14 dní…ale už na cvičení a teď i po cvíču je mi líp :-) Takže jestli máš doma prostorný obývák, tak si klidně uělej nějakej výpad stranou, nebo overball mezi kolena, nebo lehký pozemní aerobik… aspoň nějakej pohyb proti nevolnosti :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
23.2.12 18:29

ahojky, mě doktor zakázal aerobic i spinning. Ale třeba naše trenérka předcvičovala do osmého měsíce a to včetně posilovaček na břicho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
23.2.12 18:39
Nelluška píše:
ahojky, mě doktor zakázal aerobic i spinning. Ale třeba naše trenérka předcvičovala do osmého měsíce a to včetně posilovaček na břicho.

On není AE jako AE … pokud si pohlídáš tepovou frekvenci a nebudeš dělat poskoky a prudké změny směrů, neměl by být problém. Co se týče posilování břicha, tak přímý bř.sval se může posilovat jen do určitého týdne. Posléze už jen šikmé břišní svaly. Každopádně mi bylo doporučeno jako cvičitelce, abych svoje několik let posilované bříško už NEPOSILOVALA, ale protahovala, aby se tam miminko pěkně vešlo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
23.2.12 18:40

…a protože jsem srab, tak už ho radši neposiluju :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
23.2.12 18:45

jasan, proč srab? spíš ohleduplná matka ke svému dítěti, to ona je blázen. Já cvičila asi do 7týdne, než jsem zjistila těhu, pak jsem přestala. U nás je to ae+bodyforming a teda dost divoký:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
23.2.12 18:54

no právě, můj BF byla taky takovej masakrující ( cvičila jsem poslední rok podle "www.bodyrock.tv), což je teď v těhu nemyslitelný. Takže jsem upravila intenzitu a sílu a psychicky jsem zase OK. Sport se pro mě stal už před lety drogou a teď když jsem zjistila, že pokud bude moje těhu OK, že se ho nemusím vzdát, je mi božsky…co víc si přát, než pokračovat ve cvičení během zdravého těhotenství… ojoj, to jsem se rozvášnila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
23.2.12 19:09

a to ti řekl gynekolog, že můžeš? já docela taky cvičila, ale jako ty určitě ne. :mrgreen: teď cvičím dvakrát týdně ae+bodyforming a je to opravdu droga, škoda, že není víc hlídání. chodila bych každý den, je to prostě super relax i když pekáč buchet na břiše to asi nikdy nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
23.2.12 19:16

Tyhle infa mi řekla trenérka specializovaná na gravidcvičení. K MUDr jdu poprvé až ve středu…takže se zeptám ještě jí, jestli proti mýmu cvičení něco má, ale vzhledem k tomu, že posiluju nohy a ruce, tak si myslím, že by to vadit FAKT nemuselo :dance: po prvním trimestru bych se chtěla ještě vrátit k rotopedu… Na pekáč buchet je potřeba se vzdát některých potravin, na což já kašlu:-D A tím nemyslím větrníky a svíčkový a podobný „prasárničky“, ale i pečivo a ovoce… prostě veškerý sacharidy. To já si k večeři dám pečivo moc ráda. Jsem spokojená i bez pekáče ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
23.2.12 19:20

aha, tak to jsem nevěděla, mě stačí, když trošku zpevním. Jen mi mrzí, že ta naše cvičitelka moc necvičí na vnitřní stranu stehen, jede hodně výpady, ruce a břicho. No mě by stačilo i pevný břicho bez pekáče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí