Spinning

Napsat příspěvek
Velikost písma:
409
24.2.12 14:23

dobrej redukční pobyt na horách :-) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
24.2.12 14:30

Jela bych do Alp, snad příští rok. ach jo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
24.2.12 14:42

nás 4 letý syn lyžuje sám, takže už máme relativní pohodu,sjíždí červené sjezdovky, můžeme lyžovat pohromadě,ale jede s námi parta lisí a já ještě nechce nikomu říkat, že jsme těhotná, tak si budu muset vymyslet nějakou výmluvu:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
24.2.12 14:47

dcera se to taky nakonec naučila. Je jí tři a třičtvrtě, venku pohoda, ale máme malýho 10měsíců a to je peklo. už chodí, takže ho udržet v kočáru je děs a z apartmánu udělali kůlničku na dříví. Fakt jsem si nesedla. S dcerou samotnou už by to taky bylo Ok, i když červený sjezdovky zatím nesjíždí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
24.2.12 14:54
Gabušk píše:
nás 4 letý syn lyžuje sám, takže už máme relativní pohodu,sjíždí červené sjezdovky, můžeme lyžovat pohromadě,ale jede s námi parta lisí a já ještě nechce nikomu říkat, že jsme těhotná, tak si budu muset vymyslet nějakou výmluvu:-)))

o výmluvách mi vyprávěj :-) Zatím o těhotenství ví jen manžel a má nejlepší kamarádka. A vymlouvat se že nejdu do hospůdky, protože jsem nastydlá, že nepiju kafe, protože jsem si teď „nějak oblíbila čaj“, že jsem přestala chodit předcvičovat, protože mě bolej záda( jo vlastně, ještě to ví moje nadřízená místa, kam chodím předcvičovat:-D)… dneska se má stavit známá, která určitě přinese víno a příští týden mě čeká ples… už vymýšlím výmluvy, aby byly co nevěrohodnější…aspoň do doby, než to řeknem rodičům. K MUDr Jdu až ve středu, takže do té doby, než to potvrdí, tak musím držet jazyk za zubama…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
24.2.12 14:58
Siisule píše:
Gabušk píše:
o výmluvách mi vyprávěj :-) Zatím o těhotenství ví jen manžel a má nejlepší kamarádka. A vymlouvat se že nejdu do hospůdky, protože jsem nastydlá, že nepiju kafe, protože jsem si teď „nějak oblíbila čaj“, že jsem přestala chodit předcvičovat, protože mě bolej záda( jo vlastně, ještě to ví moje nadřízená místa, kam chodím předcvičovat:-D)… dneska se má stavit známá, která určitě přinese víno a příští týden mě čeká ples… už vymýšlím výmluvy, aby byly co nevěrohodnější…aspoň do doby, než to řeknem rodičům. K MUDr Jdu až ve středu, takže do té doby, než to potvrdí, tak musím držet jazyk za zubama…:-)

tak to jsme na tom stejně…dnes jdu na ples, naštěstí jsem včera prošla nějakou střevní virozou, tak se dnes můžu vymlouvat :) …u doktora jsem taky ještě nebyla, sama to vím pár dní…tak nechci,aby se to provalilo..snad se mi to nějak povede.-)) :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.18 22:12

Obnovuji diskusi: Setrite se vic na zacatku tehotenstvi, nebo sportujete dal? :think: samozrejme s nizsi intenzitou

• Citovat
  • Upravit
486
9.2.18 22:40

Já se šetřila tak do 12tt a pak jsem chodila do posilovny až do 35tt asi, cca, samozřejmě nižší váhy a tak :) a s trenerem
dělej co ti je příjemný, pokud ti dr nezakáže sport, není důvod přestávat:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
9.2.18 23:09

Posilovna, plavani a beh skoro do posledniho tydne, ale je fakt, ze ten beh uz podle toho vypadal :mrgreen: volejbal nekdy do 6 teho mesice…ale uz dlouho bez skakani a placani sebou o zem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
14.9.21 06:20

Ahoj, vybírám spinningové kolo. Potřebuju hlavně, aby se na něm dalo jezdit i ve stoje.. Jízdou na kole venku, kdy střídám zátěž a jedu i chvíli do kopce ve stoje a tak nějak to střídám, se mi totiž nejlíp tvaruje a zeštíhluje spodek těla mé hruškovité postavy. Odzkoušeno praxí. Ráda bych tuto jízdu co nejlíp simulovala pak i v blbém počasí nebo v zimě doma a asi k tomu bude nejlepší vhodné spinningové kolo, co myslíte? Taky by asi mělo být regulovatelné pro menší postavu, jsem prcek, 163 cm.
Nejlépe do 10.000,– Kč, klidně funkční bazarovka..
Máte typ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15996
14.9.21 07:48

@Evulina Jestli máš kolo, tak bych šel spíš do válců či trenažéru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56317
14.9.21 07:55
@Evulina píše:
Ahoj, vybírám spinningové kolo. Potřebuju hlavně, aby se na něm dalo jezdit i ve stoje.. Jízdou na kole venku, kdy střídám zátěž a jedu i chvíli do kopce ve stoje a tak nějak to střídám, se mi totiž nejlíp tvaruje a zeštíhluje spodek těla mé hruškovité postavy. Odzkoušeno praxí. Ráda bych tuto jízdu co nejlíp simulovala pak i v blbém počasí nebo v zimě doma a asi k tomu bude nejlepší vhodné spinningové kolo, co myslíte? Taky by asi mělo být regulovatelné pro menší postavu, jsem prcek, 163 cm.
Nejlépe do 10.000,– Kč, klidně funkční bazarovka..
Máte typ?

Nebo místo spinningu heat pas.na kole se dá jezdit od března do listopadu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
14.9.21 07:56
@jkra píše:
Nebo místo spinningu heat pas.na kole se dá jezdit od března do listopadu…

Heat pás není pro mě ono, fakt bych asi chtěla spíš to kolo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
14.9.21 08:33

Koupila jsem si spinningove kolo. Mela jsem ho dvakrat a vsechny jsem casem znicila. Taky se priklanim k variante valcu ci trenazer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí