Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojki,dneska jsem byla na první kontrole u dr a je to potvrzeno
viditelný váček 7mm velký
Je tady nekdo ve stejném týdnu?Jsou nejake priznaky?Dalsí kontrola 2.3. bude uz videt srdícko?
![]()
ahoj, vypadá to, že jsme na tom podobně
Ještě se příliš neorientuju v „tt“ - tvoje označení znamená, že jsi v pátém týdnu + 3 dny? Jestli jo, tak já jsem jen o den míň:-) K MUDr. jdu až příští týden ve středu… nemůžu se dočkat. Hlavně toho, že mi mimíska opravdu potvrdí. Pořád jsem v podvědomí trochu vystrašená, jestli probíhá vše vpořádku. Je mi totiž docela fajné, nezvracím, jen se občas zamotá šišule, nebo je mi v obchodě mezi víc lidma divně…
Ahoj, jsem taky 5+2tt, zítra jdu k MUDr ale asi mi ještě nebude dělat ultrazvuk, spíš jen krev na hcg jestli se dobře vyvíjí a trošku stresuju, protože testíky nejsou dálnice, tak snad to nějak dopadne
2.3 už půjde určitě vidět
jinak příznaky žádné kromě bolesti v podbřišku:-) a co vy?
no podbřišek mě tak nebolí … spíš jen takový občas lehký píchnutí… právě že kdybych na vlastní oči neviděla na testu dvě čárky ( na třech testech fakt viditelný čárky) tak ani nevim že ve mě roste novej skřítek
Tak se těším a obávám, zda MUDr těhu potvrdí ![]()
Siisule píše:
ahoj, vypadá to, že jsme na tom podobněJeště se příliš neorientuju v „tt“ - tvoje označení znamená, že jsi v pátém týdnu + 3 dny? Jestli jo, tak já jsem jen o den míň:-) K MUDr. jdu až příští týden ve středu… nemůžu se dočkat. Hlavně toho, že mi mimíska opravdu potvrdí. Pořád jsem v podvědomí trochu vystrašená, jestli probíhá vše vpořádku. Je mi totiž docela fajné, nezvracím, jen se občas zamotá šišule, nebo je mi v obchodě mezi víc lidma divně…
Jj jsem 5 tyden a 3 dny
Taky jsem se strachovala,protoze mam za sebou dve zamlkle tehu a revizi
ale po dnesku mi zvela dr naladu a nezbýva nez verit!!
ze vse dobre dopadne..
Děkuju za podporu a ze je vas tu tolik co jsme na tom tak nejak stejne
drzim vsem pesticky at jde brzo videt ![]()
Nela89 - to moc přeju, aby to konečně dopadlo. Musí to být strašný stress:-( držím pěstičky ![]()
Nela89víš co se říká, do třetice všeho dobrého
určitě to dopadne dobře. Hlavně, že se mimi usadilo, kde má
u mě hrozí mimoděložní ![]()
Ahoj, gratulka. Jinak já jsem 5+1 a včera tedy 5+0 byl vidět váček cca 9mm. Ale mám trochu problémy se silnějším špiněním a zkrácením čípku, tak nevím jestli to vyjde, ale zatím doufám
Holky, já vám tak závidím, že už jste viděli, co bych za to dala ![]()
vierra píše:
Holky, já vám tak závidím, že už jste viděli, co bych za to dala
Neboj,to se objeví..
a kdy mas dalsi kontrolu?kolik ted jsi ?
Nela89 píše:vierra píše:Neboj,to se objeví..
Holky, já vám tak závidím, že už jste viděli, co bych za to dalaa kdy mas dalsi kontrolu?kolik ted jsi ?
Aha uz to vidim:) urcite se to uvidi v dalsi kontrole..
No jdu zítra na hcg to budu 5+3 a to asi ještě nic vidět nepůjde, snad aspoň vyvrátí mimoděložní těhu..toho se nejvíc bojím
kdybys mela mimodelozni tak by te podle me bolel dost podbrisek nebo bricho na jedne strane..tak mi to alespon popisovala moje dr..takze v klid hlavu vzhuru ja byla dneska 5+3 a alespon vácek byl
takze myslim ze muzes byt uplne v klidu ![]()
No mě právě dost bolelo břicho i teď ještě bolí ale spíš děloha než že by na straně..snad jo budu myslet pozitivně
jen ať mi řekne jasně jak jsem na tom. Nesnáším zprávy typu no je to lešpí, vypadá to dobře ale ještě to není jisté atd. tak snad už budu zítra v klidu a řekne, že je to normal těhu
Kdy jsi zjistila že jsi těhu nebo který den jsi testila a byl pozitivní?