První kontrola 5+3 a 7mm váček:)

1226
23.2.12 13:45

První kontrola 5+3tt a 7mm váček:)

Ahojki,dneska jsem byla na první kontrole u dr a je to potvrzeno :dance: viditelný váček 7mm velký :) Je tady nekdo ve stejném týdnu?Jsou nejake priznaky?Dalsí kontrola 2.3. bude uz videt srdícko? :nevim: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
409
23.2.12 14:17

ahoj, vypadá to, že jsme na tom podobně :-) Ještě se příliš neorientuju v „tt“ - tvoje označení znamená, že jsi v pátém týdnu + 3 dny? Jestli jo, tak já jsem jen o den míň:-) K MUDr. jdu až příští týden ve středu… nemůžu se dočkat. Hlavně toho, že mi mimíska opravdu potvrdí. Pořád jsem v podvědomí trochu vystrašená, jestli probíhá vše vpořádku. Je mi totiž docela fajné, nezvracím, jen se občas zamotá šišule, nebo je mi v obchodě mezi víc lidma divně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
23.2.12 14:38

Ahoj, jsem taky 5+2tt, zítra jdu k MUDr ale asi mi ještě nebude dělat ultrazvuk, spíš jen krev na hcg jestli se dobře vyvíjí a trošku stresuju, protože testíky nejsou dálnice, tak snad to nějak dopadne :-) 2.3 už půjde určitě vidět :srdce: jinak příznaky žádné kromě bolesti v podbřišku:-) a co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
23.2.12 14:42

no podbřišek mě tak nebolí … spíš jen takový občas lehký píchnutí… právě že kdybych na vlastní oči neviděla na testu dvě čárky ( na třech testech fakt viditelný čárky) tak ani nevim že ve mě roste novej skřítek :-) Tak se těším a obávám, zda MUDr těhu potvrdí :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
23.2.12 14:45
Siisule píše:
ahoj, vypadá to, že jsme na tom podobně :-) Ještě se příliš neorientuju v „tt“ - tvoje označení znamená, že jsi v pátém týdnu + 3 dny? Jestli jo, tak já jsem jen o den míň:-) K MUDr. jdu až příští týden ve středu… nemůžu se dočkat. Hlavně toho, že mi mimíska opravdu potvrdí. Pořád jsem v podvědomí trochu vystrašená, jestli probíhá vše vpořádku. Je mi totiž docela fajné, nezvracím, jen se občas zamotá šišule, nebo je mi v obchodě mezi víc lidma divně…

Jj jsem 5 tyden a 3 dny ;) Taky jsem se strachovala,protoze mam za sebou dve zamlkle tehu a revizi :( ale po dnesku mi zvela dr naladu a nezbýva nez verit!! :) ze vse dobre dopadne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
23.2.12 14:46

Děkuju za podporu a ze je vas tu tolik co jsme na tom tak nejak stejne :) drzim vsem pesticky at jde brzo videt :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
23.2.12 14:49

Nela89 - to moc přeju, aby to konečně dopadlo. Musí to být strašný stress:-( držím pěstičky ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
23.2.12 14:49

Nela89víš co se říká, do třetice všeho dobrého :palec: určitě to dopadne dobře. Hlavně, že se mimi usadilo, kde má :-) u mě hrozí mimoděložní :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
23.2.12 14:50

Ahoj, gratulka. Jinak já jsem 5+1 a včera tedy 5+0 byl vidět váček cca 9mm. Ale mám trochu problémy se silnějším špiněním a zkrácením čípku, tak nevím jestli to vyjde, ale zatím doufám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
23.2.12 14:53

Holky, já vám tak závidím, že už jste viděli, co bych za to dala :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
23.2.12 14:55
vierra píše:
Holky, já vám tak závidím, že už jste viděli, co bych za to dala :,(

Neboj,to se objeví.. ;) a kdy mas dalsi kontrolu?kolik ted jsi ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
23.2.12 14:56
Nela89 píše:
vierra píše:
Holky, já vám tak závidím, že už jste viděli, co bych za to dala :,(
Neboj,to se objeví.. ;) a kdy mas dalsi kontrolu?kolik ted jsi ?

Aha uz to vidim:) urcite se to uvidi v dalsi kontrole..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
23.2.12 14:57

No jdu zítra na hcg to budu 5+3 a to asi ještě nic vidět nepůjde, snad aspoň vyvrátí mimoděložní těhu..toho se nejvíc bojím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
23.2.12 14:59

kdybys mela mimodelozni tak by te podle me bolel dost podbrisek nebo bricho na jedne strane..tak mi to alespon popisovala moje dr..takze v klid hlavu vzhuru ja byla dneska 5+3 a alespon vácek byl ;) takze myslim ze muzes byt uplne v klidu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
23.2.12 15:04

No mě právě dost bolelo břicho i teď ještě bolí ale spíš děloha než že by na straně..snad jo budu myslet pozitivně :-) jen ať mi řekne jasně jak jsem na tom. Nesnáším zprávy typu no je to lešpí, vypadá to dobře ale ještě to není jisté atd. tak snad už budu zítra v klidu a řekne, že je to normal těhu :-) Kdy jsi zjistila že jsi těhu nebo který den jsi testila a byl pozitivní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí