Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
vierra píše:
No mě právě dost bolelo břicho i teď ještě bolí ale spíš děloha než že by na straně..snad jo budu myslet pozitivnějen ať mi řekne jasně jak jsem na tom. Nesnáším zprávy typu no je to lešpí, vypadá to dobře ale ještě to není jisté atd. tak snad už budu zítra v klidu a řekne, že je to normal těhu
Kdy jsi zjistila že jsi těhu nebo který den jsi testila a byl pozitivní?
Já jsem si první test delala týden pred ocekavanou MS a byl tam duch..co dva dny uz silil a ted mi druha carka vyskoci driv nez ta original
mám už 10 dnů zpoždění..Ovulku jsem mela asi 31.1. a to byl i styk
takze to asi vyslo hnedka
![]()
Já měla ovulku taky 31.1 (nebo teda měla mít ale nemusela být, nehlídám kdy je) a mohla být 5.2, protože já měla 2 dny zpoždění a skoro ani duch to až později, však podívám, dám tu foto, začala testit hned druhý den po očekávané ms, poslední test je dnes z rána ale pořád to není dálnice
i když sílí. Možná fakt byla ovulka o 5 dní později a tím pádem i to hcg je nižší…už se zase uklidňuju ![]()
vierra píše:
Já měla ovulku taky 31.1 (nebo teda měla mít ale nemusela být, nehlídám kdy je) a mohla být 5.2, protože já měla 2 dny zpoždění a skoro ani duch to až později, však podívám, dám tu foto, začala testit hned druhý den po očekávané ms, poslední test je dnes z rána ale pořád to není dálnicei když sílí. Možná fakt byla ovulka o 5 dní později a tím pádem i to hcg je nižší…už se zase uklidňuju
To je krásný nárust
jeste mi dr rikala ze kdybych mela mimodelozni tak testy nesili a jsou slabe..u tebe jde videt ze jsou cim dal hezci takze mas mozna mladsi tehu
drzim pesticky a neboj
zitra dej urcite vedet jak jsi dopadla…
Jééé děkuji za podporu
to víš, že dám hned vědět…neměla bych se radovat ale vážně si mi zlepšila náladu ![]()
hlavne myslet pozitivne
minule tehu jsem visela na diskuzich a cetla a zbytecne se nervovala a dopadlo to spatne..ted jsem si rekla ze se na to vykaslu dam tomu volny prubeh a tady se chodim kouknout jen na chvili co noveho a nic nehledam…protoze jsem se pak jen zbytecne trapila a premyslela nad kazdym pichnutim v brise ![]()
Svatá pravda, ráno vstanu, cítím se skvěle, pozitivně naladěná a tady začnu číst, co všechno by se mohlo stát a nálada jde pomalu a jistě do háje, takže už budu chodit jen sem a nečtu žádné negativa ![]()
tak tak
az me manžílek ´´zdupčil´´ ze si ty stresy delam zbytecne sama tak jsem toho nechala..sice to jde docela tezko
,musela jsem si vypnout i reakce na email
ale fakt jsem se citila lip bez neustaleho stresu,ze ´´tamta psala to a co kdyz to mam ted ja´´ ![]()
úplně přesně, připadá mi, že když někdo napíše, že měl takové a makové příznaky a dopadlo to špatně, tak nad tím hned uvažuju, že to je úplně to stejné co mám já
fakt lepší nic nezkoumat. A jaké máš teda příznaky těhu. Mě teda bolelo to břicho a byla jsem strašně moooc nafouklá ale dnes jako by utlo a nic, tak nevím jestli je to dobře nebo špatně ![]()
Me bolel podbrisek dost kdyz jsem vstavala nebo ze sedu..Jsem porad nafouklá,pridam fotku
A asi pred tydnem me zacaly trosku bolet prsa a kdyz se rychle zvednu tak mam ´´černo´´ pred ocima..Jinak zvraceni se zatim jeste nedostavilo(ani by nemuselo)
Dneska mi dr nasadila Duphaston na podporu.mas taky neco nebo jeste zatim nic?
Ahoj holky, tak já se k vám z dovolením přidám, akorát nevim, na čem teď jsem. Poslední MS jsem měla 29.12.a od té doby nic…test mi vyšel 30.1., ale byl tam duch. 1.2. už byla výrazná i ta druhá čárka. Takže to spíš vypadá, že jsem otěhotněla 22.1., čemuž odpovídá i UZV. Ale doktorovi se to nezdá, prý by to mělo být starší…tak jdu 1.3. na kontrolní UZV a uvidí se…
Já doufám, že je všechno v pořádku, že se vývoj miminka nezastavil a že už tam bude tlouct ![]()
Nela89 píše:
Me bolel podbrisek dost kdyz jsem vstavala nebo ze sedu..Jsem porad nafouklá,pridam fotkuA asi pred tydnem me zacaly trosku bolet prsa a kdyz se rychle zvednu tak mam ´´černo´´ pred ocima..Jinak zvraceni se zatim jeste nedostavilo(ani by nemuselo)
Dneska mi dr nasadila Duphaston na podporu.mas taky neco nebo jeste zatim nic?
tak prsa mě začaly bolet týden před očekávanou menstruací a to jsem si říkala, že by mohlo být dobrý znamení. Černo před očima když vstanu, tak mám taky, někdy i hvězdičky a motanici…a to ještě sedím chvilku třebas na posteli, než opravdu vstanu… zvracení taky nic…jen „divně od žaludku“docela často:-D Dneska jsem byla cvičit s dětma „miniAE“ a po cvičení se mi udělalo mnohem líp
Takže já proti nevolnostem můžu doporučit pohyb ![]()
Téda takové bříško
to vypadá tak na konec 3.měsíce. Prsa jak kdy, někdy jo někdy ne ale to nafouklé břicho mám taky ale ne jako ty
nečekáš dvojčátka?
heh to uz se me ptal manža kdyz videl tu dalnici pred MS
ale nevim na utz je videt jen vacek s 1 vajickem zatim ![]()
vierra píše:
Ahoj, za chvilku jdu na krev tak drž pěsti
Drzim drzim..pak pisni jak jsi dopadla ![]()