První kontrola 5+3 a 7mm váček:)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1226
23.2.12 15:19
vierra píše:
No mě právě dost bolelo břicho i teď ještě bolí ale spíš děloha než že by na straně..snad jo budu myslet pozitivně :-) jen ať mi řekne jasně jak jsem na tom. Nesnáším zprávy typu no je to lešpí, vypadá to dobře ale ještě to není jisté atd. tak snad už budu zítra v klidu a řekne, že je to normal těhu :-) Kdy jsi zjistila že jsi těhu nebo který den jsi testila a byl pozitivní?

Já jsem si první test delala týden pred ocekavanou MS a byl tam duch..co dva dny uz silil a ted mi druha carka vyskoci driv nez ta original :D mám už 10 dnů zpoždění..Ovulku jsem mela asi 31.1. a to byl i styk :oops: :) takze to asi vyslo hnedka :nevim: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
23.2.12 15:30

Já měla ovulku taky 31.1 (nebo teda měla mít ale nemusela být, nehlídám kdy je) a mohla být 5.2, protože já měla 2 dny zpoždění a skoro ani duch to až později, však podívám, dám tu foto, začala testit hned druhý den po očekávané ms, poslední test je dnes z rána ale pořád to není dálnice :-( i když sílí. Možná fakt byla ovulka o 5 dní později a tím pádem i to hcg je nižší…už se zase uklidňuju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
23.2.12 15:35
vierra píše:
Já měla ovulku taky 31.1 (nebo teda měla mít ale nemusela být, nehlídám kdy je) a mohla být 5.2, protože já měla 2 dny zpoždění a skoro ani duch to až později, však podívám, dám tu foto, začala testit hned druhý den po očekávané ms, poslední test je dnes z rána ale pořád to není dálnice :-( i když sílí. Možná fakt byla ovulka o 5 dní později a tím pádem i to hcg je nižší…už se zase uklidňuju :lol:

To je krásný nárust :palec: jeste mi dr rikala ze kdybych mela mimodelozni tak testy nesili a jsou slabe..u tebe jde videt ze jsou cim dal hezci takze mas mozna mladsi tehu :) drzim pesticky a neboj ;) zitra dej urcite vedet jak jsi dopadla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
23.2.12 15:37

Jééé děkuji za podporu :hug: to víš, že dám hned vědět…neměla bych se radovat ale vážně si mi zlepšila náladu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
23.2.12 15:41

hlavne myslet pozitivne :) minule tehu jsem visela na diskuzich a cetla a zbytecne se nervovala a dopadlo to spatne..ted jsem si rekla ze se na to vykaslu dam tomu volny prubeh a tady se chodim kouknout jen na chvili co noveho a nic nehledam…protoze jsem se pak jen zbytecne trapila a premyslela nad kazdym pichnutim v brise :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
23.2.12 15:43

Svatá pravda, ráno vstanu, cítím se skvěle, pozitivně naladěná a tady začnu číst, co všechno by se mohlo stát a nálada jde pomalu a jistě do háje, takže už budu chodit jen sem a nečtu žádné negativa :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
23.2.12 15:48

tak tak :) az me manžílek ´´zdupčil´´ ze si ty stresy delam zbytecne sama tak jsem toho nechala..sice to jde docela tezko :D ,musela jsem si vypnout i reakce na email :D ale fakt jsem se citila lip bez neustaleho stresu,ze ´´tamta psala to a co kdyz to mam ted ja´´ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
23.2.12 17:28

úplně přesně, připadá mi, že když někdo napíše, že měl takové a makové příznaky a dopadlo to špatně, tak nad tím hned uvažuju, že to je úplně to stejné co mám já :lol: fakt lepší nic nezkoumat. A jaké máš teda příznaky těhu. Mě teda bolelo to břicho a byla jsem strašně moooc nafouklá ale dnes jako by utlo a nic, tak nevím jestli je to dobře nebo špatně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
23.2.12 17:39

Me bolel podbrisek dost kdyz jsem vstavala nebo ze sedu..Jsem porad nafouklá,pridam fotku :) A asi pred tydnem me zacaly trosku bolet prsa a kdyz se rychle zvednu tak mam ´´černo´´ pred ocima..Jinak zvraceni se zatim jeste nedostavilo(ani by nemuselo) :) Dneska mi dr nasadila Duphaston na podporu.mas taky neco nebo jeste zatim nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
23.2.12 17:46

Ahoj holky, tak já se k vám z dovolením přidám, akorát nevim, na čem teď jsem. Poslední MS jsem měla 29.12.a od té doby nic…test mi vyšel 30.1., ale byl tam duch. 1.2. už byla výrazná i ta druhá čárka. Takže to spíš vypadá, že jsem otěhotněla 22.1., čemuž odpovídá i UZV. Ale doktorovi se to nezdá, prý by to mělo být starší…tak jdu 1.3. na kontrolní UZV a uvidí se… :nevim: Já doufám, že je všechno v pořádku, že se vývoj miminka nezastavil a že už tam bude tlouct :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
23.2.12 18:18
Nela89 píše:
Me bolel podbrisek dost kdyz jsem vstavala nebo ze sedu..Jsem porad nafouklá,pridam fotku :) A asi pred tydnem me zacaly trosku bolet prsa a kdyz se rychle zvednu tak mam ´´černo´´ pred ocima..Jinak zvraceni se zatim jeste nedostavilo(ani by nemuselo) :) Dneska mi dr nasadila Duphaston na podporu.mas taky neco nebo jeste zatim nic?

tak prsa mě začaly bolet týden před očekávanou menstruací a to jsem si říkala, že by mohlo být dobrý znamení. Černo před očima když vstanu, tak mám taky, někdy i hvězdičky a motanici…a to ještě sedím chvilku třebas na posteli, než opravdu vstanu… zvracení taky nic…jen „divně od žaludku“docela často:-D Dneska jsem byla cvičit s dětma „miniAE“ a po cvičení se mi udělalo mnohem líp :-) Takže já proti nevolnostem můžu doporučit pohyb :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
23.2.12 19:00

Téda takové bříško :lol: to vypadá tak na konec 3.měsíce. Prsa jak kdy, někdy jo někdy ne ale to nafouklé břicho mám taky ale ne jako ty :mrgreen: nečekáš dvojčátka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
23.2.12 19:09

heh to uz se me ptal manža kdyz videl tu dalnici pred MS :) ale nevim na utz je videt jen vacek s 1 vajickem zatim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
24.2.12 06:43

Ahoj, za chvilku jdu na krev tak drž pěsti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
24.2.12 08:45
vierra píše:
Ahoj, za chvilku jdu na krev tak drž pěsti :-)

Drzim drzim..pak pisni jak jsi dopadla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky