První kontrola 5+3 a 7mm váček:)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
372
27.2.12 12:40

JJ jsem šťastná ale MUDr je furt skeptická ale já ji uklidnila, že vše bude v pořádku a v pátek bude vidět váček, tak smála, že jsem optimistka a že je to dobře :lol: děkuji za podporu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
27.2.12 12:46

to je dobře, že jsi optimistka, jen tak dál.
Držím moc palce :* :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
27.2.12 14:55

Nela: jak myslíš ty vycházky, jsem to nějak nepochopila :think: já stihla uklidit už včera, chlap na gauči a prudil, jestli bych toho nechtěla nechat, že se nemůže soustředit na film :lol: myslela, že ho vezmu pánvičkou po hlavě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
27.2.12 17:53
vierra píše:
Nela: jak myslíš ty vycházky, jsem to nějak nepochopila :think: já stihla uklidit už včera, chlap na gauči a prudil, jestli bych toho nechtěla nechat, že se nemůže soustředit na film :lol: myslela, že ho vezmu pánvičkou po hlavě :)

No jsem doma na neschopence vis ;) a ted i pro tehulky jsou bohuzel 6 hodinove vychazky :( :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
27.2.12 17:57

Jo počkej, ty máš rizikové?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
27.2.12 17:57

to mi nějak uteklo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
27.2.12 17:58
vierra píše:
Jo počkej, ty máš rizikové?

No jsem po dvou nevydarenych tehu tak jsem chtela byt doma hnedka..a dr rikala ze se tomu uz moc nerika rizikove,spise jsem na neschopence preventivne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
28.2.12 06:23

Aha, tak to máš pohodičku, i když já jsem také doma ale proto, že jsem nezaměstnaná :-) nedokázala bych si představit, že bych teď chodila do práce, protože sem utahaná jak pes, večer chodím spát v 7:-) prostě důchodce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
2.3.12 08:31

Ahoj holky, je mi opět do pláče. dneska jsem byla zas na UTZ a Dr zas nic neviděla. Říkala, že kdyby to viděl jiný Dr, že už ležím v nemocnici. Prý mám ukončený 6 týden tak už by tam mělo jít něco vidět, HCG poslední bylo 535, dneska mi brali znova krev, tak jsem zvědavá. Je to na palici :zed: Nevím, jestli mám ještě doufat :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
2.3.12 09:07
vierra píše:
Ahoj holky, je mi opět do pláče. dneska jsem byla zas na UTZ a Dr zas nic neviděla. Říkala, že kdyby to viděl jiný Dr, že už ležím v nemocnici. Prý mám ukončený 6 týden tak už by tam mělo jít něco vidět, HCG poslední bylo 535, dneska mi brali znova krev, tak jsem zvědavá. Je to na palici :zed: Nevím, jestli mám ještě doufat :-(

vierra: ahoj, to je mi líto, a kdy budeš vědět výsledek krve? Proč tě nepošle na nějaký lepší UTZ, třeba do nemocnice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
2.3.12 11:33

Ahoj to me mrzí,ze porad nejde nic videt :( ja jsem dneska po druhe kontrole,jsem 6+6 a mame :srdce: a i prvni fotku :) vse je v poradku,az na zacinajici nevolnosti..
Přeju vsemaby to dobre dopadlo,drzim pesticky :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
2.3.12 13:00

už vím výsledky, tak dneska 2600hcg, podle dr. konečně aspoň trošku uspokojivý výsledek, ale je ji divné, že nejde nic vidět, v neděli si mě pozvala do nemocnice na nějaký lepší UTZ, tak jsem zvědavá…
Nela: téda tak to velká gratulace k :srdce: , kéž bych viděla aspoň váček :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
2.3.12 13:09
vierra píše:
už vím výsledky, tak dneska 2600hcg, podle dr. konečně aspoň trošku uspokojivý výsledek, ale je ji divné, že nejde nic vidět, v neděli si mě pozvala do nemocnice na nějaký lepší UTZ, tak jsem zvědavá…
Nela: téda tak to velká gratulace k :srdce: , kéž bych viděla aspoň váček :lol:

vierra: no tak to je celkem vysoké HCg, takže ještě naděje je, myslím si to.
Hlavu vzhůru, holka :hug: Dej nám v neděli vědět, myslím na tebe a drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
2.3.12 16:56

Moc děkuji, snad už se v neděli něco uvidí, moc si to přeji :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
2.3.12 17:03