Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
to určitě ne
já ji chtěla taky ale byla jsem na nějakým spešl UTZ v nemocnici, který fotky nedělal tak snad příště ![]()
nene,uz jsem byla dvakrat,jelikoz jsem krvacela,tak mi skoro nic nerekl,tehu potvrdil,ale nechtel me moc informovat,kdyby se nahodou neco pokazilo,tak abych nebyla prilis smutna…Vse se po praskach,co mi nasadil zlepsilo,nastesi
Citim se hrozne nedockave,strasne se tesim a ted uz doufam,ze jen na dobre zpravy ![]()
Aha, tak to musely být stresy. Taky jsem začátek neměla jednoduchý, pořád samé negativa, tak taky už doufám jen dobré zprávy, kontrolu mám až 19. se do té doby asi zblázním
![]()
No ja uz silim
nakazany klid na luzku do pondeli..jsem uz 14 zavrena doma,obcas nejaka mensi prochazka,ale to je pro me,jak vezeni:-D
No to věřím, nevím jestli bych to vydržela, ještě když vidím doma ten čurbes, zrovna včera jsem domyla okna
Akorát co mě trápí, tak od začátku těhu se mi pořádně zhoršila pleť a to jsem s ní nikdy neměla problém. Udělala se mi kopřivka na tváři a nic nezabírá, vypadá to hrozně. Dneska jsem tak listovala a zjišťovala jestli se můžou kortikoidy v těhu, tak prý na malé části by to nemělo vadit…zvažuju jestli jo nebo ne…vím, že nic jiného mi nezabere ale zas nechci ublížit mimi
neslyšela jsi o tom náhodou něco?
Neporadek me trapi ze vseho nejvic,ale nastesti mam hodnou segru,ktery tady jednou za tri dny uklidi:-))) o tom jsem teda neslysela,ale urco bych se na to zeptala doktora az pujdes na kontrolu..to je podle me nejlepsi,vsechno s nim probrat:-) on ti rekne,jestli ano nebo ne..ale jeste se ti taky muzu zeptat kamosk,ma taky problemy s pleti a kuzi vubec,exem,koprivka,tak se optam,co na to pouziva:-))
Vidím, že taky brzo stáváš
tak to máš fakt hodnou segru
tak zkus se zeptat te kamošky, zatím se mi to udělalo poprvé v těhu ale jestli se to má opakovat, tak ať mám něco osvědčeného a co nebude vadit mimi
a jak ti jinak je, nevolnosti nebo jiné příznaky máš?
Co se tyce nevolnosti,tak ty me trapi docela dost,hlavne po ranu a vecer…proto to vstavani:-D Jinak to semnou docela mava celkove,prsa bolej,naladovost,absolutni nechutenstvi skoro ke vsemu jidlu:-D uz nevim,co jist. Pak jeste,co se tyce sexu ta chut je o dost mensi,ale to doufam,ze se zmeni,to me trapi asi ze vseho nejvic
a nastesti nezvracim
Jaky priznaky mas ty??
Tak já bych brala to nechutenství, protože mi teda chutná všechno, s takovou přiberu tak 30kg, vždycky mě přepadne takový hlad, že kdyby se mi někdo postavil do cesty k ledničce, tak jsem schopná zabít
prsa mě taky bolí ale teď už tak střídavě, ráno skoro vůbec a večer to je trošičku horší. No a sex? tak prvních 14 dnů vůbec, odpor, na chlapa jsem se nemohla vůbec ani podívat, až mě to vyděsilo
ale teď se chuť pomalu vrací ale ten sex je trošku jiný, nevím čím to je…musím pořád hledat správnou polohu, protože ty co mi vyhovovali už zas nevyhovují…no je to s náma složité…a náladovost, už se to snažím držet v sobě ale ještě minulý týden jsme se pořád hádali, protože mi na něm všechno vadilo…obrat o 180°…hormony jsou šílené ![]()
To jsou,semnou to pekne clouma…:-D
rikala jsem mu,ze se musi obalit nervama a chvilku to semnou vydrzet:-)
No jo…je to hrůza, snad jsou to jen ty začátky a pak už bude fajn ![]()