Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
verunkka2: co máš z toho. Mně to přijde taky, protože buď si to z minula už nepamatuju nebo je to prostě jinak. Holt je to jiný stav a je asi pokaždé opravdu jiný. Na genetiku na NT+ jdeš?
jojo,jdu prave toho 17.dubna..minuly patek jsem byla na krvi…docela sem z toho nervozni,ale snad to bude v poradku:-) a musela jsem si to tedy platit…ty na to taky jdes?? znam spousty lidi,co na me koukali jak na blazna,ze na to jdu..
jj, jdu a jdu 18. dubna. Teda doufám, že půjdu, že v úterý ta kontrola dopadne dobře. Já jsem teda na tom byla vždycky, ani by mě nenapadlo nejít. Akorát, že u nás se dělá utz i krev ve stejný den, pak to dávají dohromady a pokud odpoledne nezavolají tak je to v pořádku a výsledky posílají poštou doktorovi. A u nás jsem ani jednou neplatila. Nevím čím to je, že někde se platí a někde ne. A proč na tebe koukají jak na blázna?
No jako,ze je to naprosto zbytecne vysetreni a jeste za penize…ze driv to taky nebylo atd.. No tady vezme krev,pak se za tri tydny jde na ultrazvuk a pak se jeste ceka 10 dni na vysledky..je to pekne zdlouhave:-/
tak tohle vyšetření mi nepřijde zbytečné, naopak velmi zásadní, je tam opravdu velká šance odhalit VV. 10 dní? Co tam dělají tak dlouho, když u nás je to tentýž den. Nechápu. A že dřív to nebylo. To by někdo mohl říct, že na co chodit na utz, ty nebyly, na co jíst kyselinu listovou, to se dřív nejedlo… To je blbost.
Ahojky Holky mužete mi poradit posledni ms 3.5.2012.V kolikatem tt bych asi mohla byt, minuly tyden jsem byla u doktora byl vidět váček 6mm pristi kontrola 22.6. snad to bude dobrý kazdej den zkouším testovat to čekaní je hrozné.Přikládám foto.
Jsem na tom stejně a jsem 4+6tt. Na utz jsem ještě nebyla a jen tak nepůjdu. Jsem po zamlklým těhotenství, takže mám obavy větší než radost.
Ahoj, ms jsem měla 5.6.. test pozitivní, k mudr půjdu až kolem 20.6., dřív to podle mě nemá smysl ![]()
Na téhle stránce vidíš, jak daleko těhotenství je: http://merenibt.xf.cz/form.html
Omlouvám se za anonym, ale nechci tu šířit, že jsem těhotná ![]()
Já jsem měla dycky strach z mimoděložního…tak proto jsem šla brzo. Dr mi říkala, že mám hned po // přijít, že mě chce vidět. Tak jsem to splnila ![]()
Já jsem taky těhu.Porod,zamlklé,samovolné,porod a teď třetí,v pondělí jdu na
,tak uvidíme.Jsem 5+3