První kontrola 5+3 a 7mm váček:)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
38
5.4.12 09:54

verunkka2: co máš z toho. Mně to přijde taky, protože buď si to z minula už nepamatuju nebo je to prostě jinak. Holt je to jiný stav a je asi pokaždé opravdu jiný. Na genetiku na NT+ jdeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3122
5.4.12 10:44

NT??? myslis screening???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
5.4.12 10:47

jj, I.trimestrální screening

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3122
5.4.12 10:50

jojo,jdu prave toho 17.dubna..minuly patek jsem byla na krvi…docela sem z toho nervozni,ale snad to bude v poradku:-) a musela jsem si to tedy platit…ty na to taky jdes?? znam spousty lidi,co na me koukali jak na blazna,ze na to jdu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
5.4.12 10:58

jj, jdu a jdu 18. dubna. Teda doufám, že půjdu, že v úterý ta kontrola dopadne dobře. Já jsem teda na tom byla vždycky, ani by mě nenapadlo nejít. Akorát, že u nás se dělá utz i krev ve stejný den, pak to dávají dohromady a pokud odpoledne nezavolají tak je to v pořádku a výsledky posílají poštou doktorovi. A u nás jsem ani jednou neplatila. Nevím čím to je, že někde se platí a někde ne. A proč na tebe koukají jak na blázna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3122
5.4.12 11:01

No jako,ze je to naprosto zbytecne vysetreni a jeste za penize…ze driv to taky nebylo atd.. No tady vezme krev,pak se za tri tydny jde na ultrazvuk a pak se jeste ceka 10 dni na vysledky..je to pekne zdlouhave:-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
5.4.12 11:07

tak tohle vyšetření mi nepřijde zbytečné, naopak velmi zásadní, je tam opravdu velká šance odhalit VV. 10 dní? Co tam dělají tak dlouho, když u nás je to tentýž den. Nechápu. A že dřív to nebylo. To by někdo mohl říct, že na co chodit na utz, ty nebyly, na co jíst kyselinu listovou, to se dřív nejedlo… To je blbost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3122
5.4.12 11:29

Taky jsem sse divila,ze to trva dost dlouho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lenulka73
6.6.12 16:22

,,

Ahojky Holky mužete mi poradit posledni ms 3.5.2012.V kolikatem tt bych asi mohla byt, minuly tyden jsem byla u doktora byl vidět váček 6mm pristi kontrola 22.6. snad to bude dobrý kazdej den zkouším testovat to čekaní je hrozné.Přikládám foto.

• Citovat
  • Upravit
16906
6.6.12 17:06

Jsem na tom stejně a jsem 4+6tt. Na utz jsem ještě nebyla a jen tak nepůjdu. Jsem po zamlklým těhotenství, takže mám obavy větší než radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.12 17:28

Ahoj, ms jsem měla 5.6.. test pozitivní, k mudr půjdu až kolem 20.6., dřív to podle mě nemá smysl :nevim:
Na téhle stránce vidíš, jak daleko těhotenství je: http://merenibt.xf.cz/form.html
Omlouvám se za anonym, ale nechci tu šířit, že jsem těhotná :mavam:

• Citovat
  • Upravit
16906
6.6.12 17:38

Já jsem měla dycky strach z mimoděložního…tak proto jsem šla brzo. Dr mi říkala, že mám hned po // přijít, že mě chce vidět. Tak jsem to splnila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4961
6.6.12 17:42

Já jsem taky těhu.Porod,zamlklé,samovolné,porod a teď třetí,v pondělí jdu na :srdce: ,tak uvidíme.Jsem 5+3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí