První kontrola 5+3 a 7mm váček:)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
233
31.3.12 18:03

To jsem na ten ultrazvuk zvědavá, snad tam ten prcek je jen jeden :think: Ale z tatíka mám nervy na pochodu, včera mu chytří kolegové předávali zkušenosti, jako že už nikdy nepojede s kamarádama na ryby, nebude moc na pivo a bude muset mít 2 zaměstnání :! :! :! A navíc mu poraili, že budu muset dát pryč moje 2psy!!! Takže z práce přišel a koukal jako sůva z nudlí. Já jsem tak ráda, že se nám to podařilo baz umělého stimulace a on se chová jako sobec!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2627
31.3.12 18:33

tak kamarádi jsou fakt h*vada, měl by se těšit. Můj přítel je zase super :-) ten se i těší :-) a jeho kolegové nám drží palečky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
31.3.12 18:33

to jsou chlapi, taky to ze začátku nebylo lehké, první týdny dokonce tragické. Měla jsem psychiku v háji a on mi ještě dokázal naložit…nedávno jsem ho donutila si se mnou sednout, protože už to nešlo dál, jakž takž jsme si to vyříkali, pochopil hodně věcí, že se něco změní ale že nic není tragédie. Dítě není konec světa, máme taky 2 psy, do toho ještě nedokončené bydlení a nedostatek peněz, žijem z jednoho platu, takže nic jednoduchýho :pankac: jestli ti můžu poradit donuť svého chlopa aby si něco početl na internetu nebo jestli máte mezi známýma nějaký pár který už má děti (a nejsou tragičtí :mrgreen: )aby si s nima poseděl a poklábosil u pivka. Chlap se s tím taky musí trošku sžít :hug: a kolegy bych nakopala do zadnice :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
5.4.12 08:36

Ahojte holky,náhodou jsem na vás narazila. Dnes jsem 10+2. Ale hned vám napíšu, že mám divné tušení, že to není v pořádku. Na posledním utz jsem byla v 8+0 a tam bylo vše v pořádku ale během několika posledních dní mi vymyzely příznaky. Není mi už divně od žaludku (špatně mi vyloženě nikdy nebylo, jen prostě trochu divně) a hlavně mě přestaly úplně bolet prsa. Předtím bolely a byly napjaté a teď absolutně nic, jsou úplně měkké, nebolestivé. A vy jste teda přibližně všechny stejně těhotné, roste vám už bříško? Třeba když si lehnete na záda máte v podbřišku už aspoň malý kopeček? Já absolutně nic, úplná rovina. Takže se prostě bojím, bojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
5.4.12 08:57

ahoj, nechci strašit, může být vše absolutně v pořádku … byla bych dnes 9+3tt ale nejsem miminko umřelo ve mě v neděli, včera jsem byla na revizi. Přesně jsem věděla kdy se to stalo, prostě jsem to cítila, že něco není v pořádku ale na druhou stranu všechny příznaky mi zůstali ale to se nedivím, když se to stalo v neděli a v pondělí na to hned přišli… prsa mě taky strašně bolely ale teď už to pomalu opadá, jestli máš strach prostě si zajdi k doktorce, nikdy to není 100% dokud to neuvidíš na UZ. hodně štěstí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3122
5.4.12 09:02

Ahojda,ja jsem 11+6 a uz mi tak od toho 10tt neni spatne vubec:-) priznaky uplne vymizely a myslim,ze je vse ok:-) preci nam nemuze byt zle cele tehu:-) A jestli mas velke pochybnosti,tak si zavolej na gyndu a zajdi si radsi na prohlidku,ja tam byla ze zacatku pomalu kazdy tyden :-) Jinak ja doted nic,uplne ploche brisko a vcera se mi najednou nafouklo a uz se nezastrcilo,takze ted uz v uplem tricku je malinko neco videt:-) ale koncim 12tyden,takze v tomhle pripade bych byla taky v poho,kazdy to ma jinak a zalezi na tom,jakou mas postavu:-) mam dve kamaradky,jednu hubenou jako lund a ta nemela brisko do 5 mesice,jako ze vubec a druha snad do 7 vypadala,ze je jednom prejedena a to zrovna hubenoura nebyla:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3122
5.4.12 09:04
@vierra píše:
ahoj, nechci strašit, může být vše absolutně v pořádku … byla bych dnes 9+3tt ale nejsem miminko umřelo ve mě v neděli, včera jsem byla na revizi. Přesně jsem věděla kdy se to stalo, prostě jsem to cítila, že něco není v pořádku ale na druhou stranu všechny příznaky mi zůstali ale to se nedivím, když se to stalo v neděli a v pondělí na to hned přišli… prsa mě taky strašně bolely ale teď už to pomalu opadá, jestli máš strach prostě si zajdi k doktorce, nikdy to není 100% dokud to neuvidíš na UZ. hodně štěstí :hug:

Neneeee :,( :,( :,( bozinku,tak to je mi lito…Tak hodne stesti,at se brzo zadari :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
5.4.12 09:15

no jo Verun, stalo se, cítila jsem se skvěle a v pondělí jak jsem se probudila před kontrolou, tak jsem cítila, že něco není v pohodě…a na UZ už srdíčko nebušilo :( ale jedem dál, jen to teď překonat :-) až zase najdu // tak se hned ozvu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3122
5.4.12 09:20

Neda se nic delat,je fakt,ze kdyz neco neni v poradku,tak to telo vyresi samo:-) tak drzim pesti a dej vedet,az se zadari :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
5.4.12 09:34

Vierra: to je mi moc líto. Já vím co to je. Zažila jsem to už 2×. Nejdřív jako ty v 9tt a podruhé až ve 20tt. Tak se drž co to jde a příště to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
5.4.12 09:36

verunkka2:přemýšlela jsem, že bych na tu gyndu zašla ale nepůjdu. Stejně by to nic neovlivnilo. Pokud to není v pořádku tak by se stejně nic zachránit nedalo. Na kontrolu jdu v úterý tak už to vydržím. Spíš jsem si chtěla popovídt tady s váma a předat zkušenosti ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3122
5.4.12 09:39

Jo tak utery je za chvilinku:-)) Ja si jen myslim,ze vymizeni priznaku neni nic zleho…snad,ja sem nad tim taky hodne premyslela a furt se nervovala,ale pak sem si rekla,ze ja to stejne neovlivnim,takze se snazim byt v klidu:-) ja mam totiz kontrolu az 17.dubna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
5.4.12 09:45

verunkka2: kdyby aspoň nebylo toho zatracenýho internetu. Jen tu sedím a pročítám diskuze a katastrofický scénáře… Při tom jsem se právě dočetla o tom, že když přestanou bolet prsa tak je to průser. Ale už jsem se trochu i uklidnila. Napadlo mě přečíst si svoje staré příspěvky, když jsem byla těhotná před 4,5 rokama (tohle těhu dopadlo dobře) a tam mě ty prsa přestaly bolet +/- týden podobně. Tak snad to bude OK. Ale tím, že jsem už 2× o mimčo přišla tak se budu bát a stresovat pořád. To už asi ovlivnit nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3122
5.4.12 09:47

Ja jsem tehu poprve,takze mi prijde divny vsechno:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3122
5.4.12 09:48

co se semnou deje a nedeje:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie