Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No to teda
zrovna jsem ti chtěla napsat, že se mi tež chuť asi vrací ale nic beru zpět…ale o trošičku to je lepší ![]()
vierra píše:
No to tedazrovna jsem ti chtěla napsat, že se mi tež chuť asi vrací ale nic beru zpět…ale o trošičku to je lepší
To mozna jo:-) ja teda dnes spala do 9,takze sem odpol uz nesla,pak nemuzu poradne spat v noci
ja mam furt spis pocit,jak kdyz mam hlad..ale pritom sem najedena,ale stale zaludek na vode…
Mám to podobné, a k večeru mi bylo zas na
i v noci jak jsem se probudila a teď ráno je to zas v pohodě
mám dole už 3kg ale myslím, že se to už zastaví a nebo půjde rovnou nahoru…včera jsem nejedla nic jinýho než buchtu…prostě na nic jinýho jsem vůbec neměla chuť, takže na snídani, na oběd i na večeři…s takovou mám ty 3kg do týdne zpátky ![]()
Ja mam taky dole 3 kila…a je mi snad cim dal hur:-D vcera sem si nechala koupit lizatka v lekarne proti nevolnostem,ale pomahaji jen po dobu cumlani,pak je nevolnost zase zpet:-D a taky sem si nechala koupit krem a uz se mazu,protoze moje prsa nekontrolovane rostou
ja totiz nikdy nemela velky prsa,spis sem nemela skoro zadny a ted to je teda docela pekny ![]()
V tom se mi těhu taky líbí:-D 3 kila dole ale prsa o 2 čísla větší..jen tak dál
ty lízátka jsou zázvorové? já piju čaj ze zázvoru, trošku nastrouhám a přidám citron a cukr a je to dobré a možná to asi fakt pomáhá ![]()
jojo jsou zazvorove,ale pomaha to opravdu jen na pet minut. Caj taky piju,mne teda nezabira nic
no,ale kdo ma kazdy mesic kupovat nove podprsenky zejo?? ![]()
to teda
snad se to potom už zastaví, takovým tempem na konci těhu bych je už neunesla ![]()
Vierrko,tak jak se mate??:-) nejaky zmeny??:-) Ja vubec nevim,co dnes varit,co varite vy??:-D
Ahoj
my měli včera oslavu, a byli jsme pozváni i na oběd tak jsem se tomu fajně vyhla
ale dnes asi udělám křenovou omáčku ale nevím jakou polévku, co ty budeš dnes dělat? jinak kdyby mě neboleli prsa a nebyla unavená a nasraná na celý svět, tak ani nevím, že jsem těhu ![]()
No ja vcera trosku uz fungovala,byli sme na prochazce a na obede,ale pak sem doma upadla do komatu
No ja dnes budu varit kur.vyvar a bramborovu kasi s rizkama a okurk.salatem
na to mam zrovna dnes chut… jinak ty uz to mas zitra vid??kontrolu?? uz se tesis?:-)
Kura čím víc se to blíží, tím se to víc táhne
ale jinak těším se strašně moc
doufám, že vše bude v pořádku… no tak řízečky a bramborou kaši bych si dala taky
já jsem už příteli uvařila česnekovou polévku, protože jak se probere tak mu bude po včerejšku asi hooodně špatně ![]()