Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky, až teď jsem se dostala k pc:-) tak vše je v pořádku,
bije pravidelně:-) dávám fotečku…
vierra píše:
Ahojky, až teď jsem se dostala k pc:-) tak vše je v pořádku,bije pravidelně:-) dávám fotečku…
vierra:
Ahoj, moc gratuluju, tak nakonec to vše dopadlo na jedničku, to mám radost, opatruj se a užívej si to
![]()
Děkuji holky, jsem šťastná jak blecha:-) tak doufám, že vše už bude ok ![]()
ahojky všem, tak jsem se rozhodla, že se k vám taky připojím na pokec
no já jsem podle doktora tak v 5 týdnu a podle menstruace tak v 7.:-) při posledním ultrazvuku mi doktor řekl, že podle velikosti jsem tak ve 4 týdnu což bylo před týdnem
a váček měl 2.51
tak snad bude všechno v pohodě
a vierra tobě gratulka ![]()
Ahoj janista, vítám tě
a děkuji…mi se taky stáří podle PM a UTZ liší o 14dní. Měla jsem mít ovulaci 29.1 a měla ji až 11.2, tzn 3 dny před očekávanou MS
prostě doktoři se někdy pletou, takže rázem z 10 týdne jsem v osmém ![]()
Tak nam dnes dopadlo vse dobre:-) mame 3cm,hybeme krasne rucickama a nozickama:-) je to kouzelnyyy…za 14 dni mame vysetreni na vyvojove vady a platime tedy 1500,docela palka:-) tak hezky den:-)
jééé tak to gratuluju, fotbalista nebo volejbalista?
no to jsou teda pálky, jsem zvědavá kolik se platí tady
já jdu nakontrolu za týden..nekonečné
kolik jsi dnes tt?
no ja doufam,ze to bude boxer po tatinkoj
to teda,oni to hradi az v 5 mesici a to teda nechapu,co to ma za smysl,ale ja si to urcite radsi zaplatim,at muzu byt v klidu:-)) dnes jsem 9+4 …ja ti reknu,ze jsem vzdycky hrozne nervozni,jak se bojim,aby vse bylo v poradku:-) my jdeme uz ted v patek na krev..
já budu na kontrole 9+1 to už by mi taky mohl zamávat
taky se vždycky bojím, i když teď cítím, že je vše ok ale mám strach z toho screeningu …
To ja taky,ale doufam,ze vse bude ok…jojo,tak to uz budes mit urco taky krasne videt:-))