Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj tak jsem tady po delsi dobe
Dalsi kontrolu mam az 28.3.
taková dálka…A 16.4. jsem uz objednana na ten 1. screening u nas to stoji 700kč,tak se to dá
Taky je vam tak divne:
zatm jeste neprobehlo,ale na nic nemam chut,zaludek jak na vode a ve dne bych porad spala..zato v noci čumim do zdi ![]()
ahoj:-) no ja to mam stejne,az na to,ze mi je zle i v noci:-D
holky a jak je to s vychazkama?? od kolika vecer na Vas uz prijit nemohou???
verunkka2 píše:
holky a jak je to s vychazkama?? od kolika vecer na Vas uz prijit nemohou???
Vychazky jsou max na 6 hodin a mi tchan rikal ze po 20h uz by nemeli prijit,ze muzes uz spat,takze po 20h obcas jdeme nekde sednout s manžou a ráno by nikdo nemel prijit pred 8 hodinou zase…takove mam info ![]()
Nela89 píše:
Ahoj tak jsem tady po delsi dobeDalsi kontrolu mam az 28.3.
taková dálka…A 16.4. jsem uz objednana na ten 1. screening u nas to stoji 700kč,tak se to dá
Taky je vam tak divne:
zatm jeste neprobehlo,ale na nic nemam chut,zaludek jak na vode a ve dne bych porad spala..zato v noci čumim do zdi
jj,tyhle příznaky mám taky. je mi na
,stále mě pálí žáha, snědla bych skoro cokoliv, kromě sladkého, to mě teď nebere, jenže ať se podívám na jakoukoliv ňamku, tak bych
V noci nemůžu spát, pravidelně jsem vzhůru kolem druhé, nebo třetí a pak mám vstávat ve 4.15 do práce
Večer už si manža ze mě dělá srandu, že jsem horší jak naše děti, protože v sedm jsem už nachystaná do postele …jinak jsem schopná usnout kdekoliv se zrovna nacházím ![]()
Jullii píše:Nela89 píše:jj,tyhle příznaky mám taky. je mi na
Ahoj tak jsem tady po delsi dobeDalsi kontrolu mam az 28.3.
Taky je vam tak divne:
zatm jeste neprobehlo,ale na nic nemam chut,zaludek jak na vode a ve dne bych porad spala..zato v noci čumim do zdi
,stále mě pálí žáha, snědla bych skoro cokoliv, kromě sladkého, to mě teď nebere, jenže ať se podívám na jakoukoliv ňamku, tak bych
V noci nemůžu spát, pravidelně jsem vzhůru kolem druhé, nebo třetí a pak mám vstávat ve 4.15 do práce
![]()
![]()
Večer už si manža ze mě dělá srandu, že jsem horší jak naše děti, protože v sedm jsem už nachystaná do postele …jinak jsem schopná usnout kdekoliv se zrovna nacházím
Ja prave nemam ani na nic chut
jim jen proto ze musim neco snist,vzdycky zkusim trochu a kdyz mi to zachutna tak toho snim tolik ze je mi pak tezko
ale tak samo od sebe na nic chut nemam..holky a splasklo vam taky bricho?zezacatku jsem ho mela jak ve 3 mesici a ted uz zase ne
ale kalhoty uz ma na zicherku ![]()
Nela89: taky jsem měla zprvu problém dopnout kalhoty, jak jsem byla nafouklá. Ale pak břicho splasklo. Jenže od té doby, co jsem to řekla mamce a tetě, tak se mě snaží vykrmovat. Mám obavy, abych pak nebyla jak vepř. Nechápou
, že fakt nemám hlad, že je mi 33 a jsem svéprávná, tudíž když bych měla hlad, takže se najím
![]()
Ahoj holky:-) co já bych dala aspoň za chvilkové nevolnosti, žeru jak kyselina
s takovou to bude hrůza…no mi taky trochu splasklo bříško ale teď zas už se mi zdá že je o trošičku větší, ale co mi je divné a nevím jestli je to možné v tak raném stádiu těhu: jsem se teď pořádně rozčílila na chlapa až jsem byla fialová
a začalo mě ne že bolet ale tak divně stahovat bříško, myslíte, že to mohlo být tím rozčílením??? trochu se bojím jestli jsem to nepřehnala ![]()
vierra píše:
Ahoj holky:-) co já bych dala aspoň za chvilkové nevolnosti, žeru jak kyselinas takovou to bude hrůza…no mi taky trochu splasklo bříško ale teď zas už se mi zdá že je o trošičku větší, ale co mi je divné a nevím jestli je to možné v tak raném stádiu těhu: jsem se teď pořádně rozčílila na chlapa až jsem byla fialová
a začalo mě ne že bolet ale tak divně stahovat bříško, myslíte, že to mohlo být tím rozčílením??? trochu se bojím jestli jsem to nepřehnala
ne kvůli chlapa ale kvůli mimi ![]()
ja mela takovej zachvat jednou a taky me z toho hrozne bolelo bricho,tak jsem dostala jeste nadano,ze sem blbka,jestli chci,aby se neco stalo…nevim,jestli je to normalni,ale stalo se mi to take:-)
No příště prásknu dveřmi a kašlu na rozčilování:-) jenže on mě umí tak krásně vytočit … musíme to rozdýchat ![]()
Jojo, někdy mám pocit, že se ti chlapi s takovým talentem ne vztek snad aji rodí ![]()
vierra píše:
No příště prásknu dveřmi a kašlu na rozčilování:-) jenže on mě umí tak krásně vytočit … musíme to rozdýchat
jojo,to me taky ![]()
Dobré ráno
dnes vypadá, že bude i sluníčko ale jinak je tam po ránu řádná zima
co máte dnes v plánu?