První kontrola 5+3 a 7mm váček:)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1226
9.3.12 17:15

Ahoj tak jsem tady po delsi dobe :) Dalsi kontrolu mam az 28.3. :( taková dálka…A 16.4. jsem uz objednana na ten 1. screening u nas to stoji 700kč,tak se to dá :)Taky je vam tak divne: :poblion: zatm jeste neprobehlo,ale na nic nemam chut,zaludek jak na vode a ve dne bych porad spala..zato v noci čumim do zdi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3122
9.3.12 17:39

ahoj:-) no ja to mam stejne,az na to,ze mi je zle i v noci:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3122
9.3.12 17:41

holky a jak je to s vychazkama?? od kolika vecer na Vas uz prijit nemohou???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
9.3.12 17:43
verunkka2 píše:
holky a jak je to s vychazkama?? od kolika vecer na Vas uz prijit nemohou???

Vychazky jsou max na 6 hodin a mi tchan rikal ze po 20h uz by nemeli prijit,ze muzes uz spat,takze po 20h obcas jdeme nekde sednout s manžou a ráno by nikdo nemel prijit pred 8 hodinou zase…takove mam info :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2603
9.3.12 17:44
Nela89 píše:
Ahoj tak jsem tady po delsi dobe :) Dalsi kontrolu mam az 28.3. :( taková dálka…A 16.4. jsem uz objednana na ten 1. screening u nas to stoji 700kč,tak se to dá :)Taky je vam tak divne: :poblion: zatm jeste neprobehlo,ale na nic nemam chut,zaludek jak na vode a ve dne bych porad spala..zato v noci čumim do zdi :lol:

jj,tyhle příznaky mám taky. je mi na :poblion: ,stále mě pálí žáha, snědla bych skoro cokoliv, kromě sladkého, to mě teď nebere, jenže ať se podívám na jakoukoliv ňamku, tak bych :poblion: V noci nemůžu spát, pravidelně jsem vzhůru kolem druhé, nebo třetí a pak mám vstávat ve 4.15 do práce :zed: :zed: :zed: Večer už si manža ze mě dělá srandu, že jsem horší jak naše děti, protože v sedm jsem už nachystaná do postele …jinak jsem schopná usnout kdekoliv se zrovna nacházím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
9.3.12 17:51
Jullii píše:
Nela89 píše:
Ahoj tak jsem tady po delsi dobe :) Dalsi kontrolu mam az 28.3. :( taková dálka…A 16.4. jsem uz objednana na ten 1. screening u nas to stoji 700kč,tak se to dá :)Taky je vam tak divne: :poblion: zatm jeste neprobehlo,ale na nic nemam chut,zaludek jak na vode a ve dne bych porad spala..zato v noci čumim do zdi :lol:
jj,tyhle příznaky mám taky. je mi na :poblion: ,stále mě pálí žáha, snědla bych skoro cokoliv, kromě sladkého, to mě teď nebere, jenže ať se podívám na jakoukoliv ňamku, tak bych :poblion: V noci nemůžu spát, pravidelně jsem vzhůru kolem druhé, nebo třetí a pak mám vstávat ve 4.15 do práce :zed: :zed: :zed: Večer už si manža ze mě dělá srandu, že jsem horší jak naše děti, protože v sedm jsem už nachystaná do postele …jinak jsem schopná usnout kdekoliv se zrovna nacházím :mrgreen:

Ja prave nemam ani na nic chut :? jim jen proto ze musim neco snist,vzdycky zkusim trochu a kdyz mi to zachutna tak toho snim tolik ze je mi pak tezko :mrgreen: ale tak samo od sebe na nic chut nemam..holky a splasklo vam taky bricho?zezacatku jsem ho mela jak ve 3 mesici a ted uz zase ne :lol: ale kalhoty uz ma na zicherku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2603
9.3.12 18:00

Nela89: taky jsem měla zprvu problém dopnout kalhoty, jak jsem byla nafouklá. Ale pak břicho splasklo. Jenže od té doby, co jsem to řekla mamce a tetě, tak se mě snaží vykrmovat. Mám obavy, abych pak nebyla jak vepř. Nechápou :nevim: , že fakt nemám hlad, že je mi 33 a jsem svéprávná, tudíž když bych měla hlad, takže se najím :! :! :! :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
9.3.12 18:06

Ahoj holky:-) co já bych dala aspoň za chvilkové nevolnosti, žeru jak kyselina :mrgreen: s takovou to bude hrůza…no mi taky trochu splasklo bříško ale teď zas už se mi zdá že je o trošičku větší, ale co mi je divné a nevím jestli je to možné v tak raném stádiu těhu: jsem se teď pořádně rozčílila na chlapa až jsem byla fialová :lol: a začalo mě ne že bolet ale tak divně stahovat bříško, myslíte, že to mohlo být tím rozčílením??? trochu se bojím jestli jsem to nepřehnala :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
9.3.12 18:07
vierra píše:
Ahoj holky:-) co já bych dala aspoň za chvilkové nevolnosti, žeru jak kyselina :mrgreen: s takovou to bude hrůza…no mi taky trochu splasklo bříško ale teď zas už se mi zdá že je o trošičku větší, ale co mi je divné a nevím jestli je to možné v tak raném stádiu těhu: jsem se teď pořádně rozčílila na chlapa až jsem byla fialová :lol: a začalo mě ne že bolet ale tak divně stahovat bříško, myslíte, že to mohlo být tím rozčílením??? trochu se bojím jestli jsem to nepřehnala :?

ne kvůli chlapa ale kvůli mimi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3122
9.3.12 18:10

ja mela takovej zachvat jednou a taky me z toho hrozne bolelo bricho,tak jsem dostala jeste nadano,ze sem blbka,jestli chci,aby se neco stalo…nevim,jestli je to normalni,ale stalo se mi to take:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
9.3.12 18:28

No příště prásknu dveřmi a kašlu na rozčilování:-) jenže on mě umí tak krásně vytočit … musíme to rozdýchat :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
9.3.12 18:54

Jojo, někdy mám pocit, že se ti chlapi s takovým talentem ne vztek snad aji rodí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
9.3.12 19:16

jj, to jsi vystihla přesně :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3122
9.3.12 19:24
vierra píše:
No příště prásknu dveřmi a kašlu na rozčilování:-) jenže on mě umí tak krásně vytočit … musíme to rozdýchat :dance:

jojo,to me taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
10.3.12 06:18

Dobré ráno :-) dnes vypadá, že bude i sluníčko ale jinak je tam po ránu řádná zima :lol: co máte dnes v plánu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí