První kontrola 5+3 a 7mm váček:)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
409
24.2.12 08:51

tak jak? taky se těším na result :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
24.2.12 10:52

dopadlo to tragicky :,( v pondělí Hcg 35 a po 4 dnech 165, ani nebyla schopna říct jestli je to mimoděložní nebo jen falešně pozitivní. Je mi hrozně. V pondělí jdu znovu na krev a když bude hcg zas nízké tak rovnou do nemocnice. Zajímalo by mě jestli existují případy s tak nízkým hcg a šťastným koncem asi těžko no :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
24.2.12 11:24
vierra píše:
dopadlo to tragicky :,( v pondělí Hcg 35 a po 4 dnech 165, ani nebyla schopna říct jestli je to mimoděložní nebo jen falešně pozitivní. Je mi hrozně. V pondělí jdu znovu na krev a když bude hcg zas nízké tak rovnou do nemocnice. Zajímalo by mě jestli existují případy s tak nízkým hcg a šťastným koncem asi těžko no :(

Hm..tak to me mrzí :,( vubec netusim kolik mam hcg ja,jeste mi krev nebrali :nevim: Ale spise to vypada ze se to asi nevyvine,vim ze je to strasne :zed: ale hlavu vzhuru,treba se to jeste vyvine :nevim: budu na tebe myslet :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
24.2.12 11:36
vierra píše:
dopadlo to tragicky :,( v pondělí Hcg 35 a po 4 dnech 165, ani nebyla schopna říct jestli je to mimoděložní nebo jen falešně pozitivní. Je mi hrozně. V pondělí jdu znovu na krev a když bude hcg zas nízké tak rovnou do nemocnice. Zajímalo by mě jestli existují případy s tak nízkým hcg a šťastným koncem asi těžko no :(

no já těm číslům moc nerozumím :think: , ale podle textu to není dobrý výsledek:-( To je mi líto… jak jsem ale četla na jedné z diskusí.. příroda se sama rozhodne, co zachová a co ne… my jsme na ni krátký…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
24.2.12 11:40

Teda ta počáteční hodnota je nízká, ale po 4dnech mi ten nárůst nepřijde zas tak malý :nevim: HCG by se mělo zdvojnásobit po 2dnech, takže 35×2=70, 70×2=140, takže výsledek 165 mi nepřijde jako tragédie. :nevim:
Nechci ti dávat plané naděje, ale samotný nárůst mi přijde v normě. Pokud hcg stále poroste, tak zhruba od 1000 by mělo jít něco vidět na utz.
A pokud by to bylo mimoděložní, tak hcg dřív nebo později přestane takto růst, případně se přidají nějaké větší bolesti.
Dokud tě nic nebolí a nekrvácíš, tak bych vyčkávala, rozhodně bych dala případně embroušovi možnost to ještě pořádně rozjet, takže při dobrém nárůstu hcg tak dva týdny určitě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
24.2.12 13:21

No obrečela jsem to řádně :-( ale jak píšeš ty Gladys ty hodnoty jdou nahoru ale nebyla z toho Dr nějak nadšená. Pravda je ,bůh ví, kdy došlo k oplodnění a nebo malému trvalo než se zavrtal :-( nějakou naději pořád cítím ale zašínám se s tím pomalu srovnávat a nemít plané naděje… Moc vám holky děkuju za podporu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
26.2.12 07:08

Tady to nějak utichlo:-) co je nového? mi to prostě nedá a pořád testím a spoléhám se na to, že se doktorka plete. Pro ukázku tady dávám dnešní test, myslím, že to hcg jde pořád nahoru tak jak má :-) čárka prostě krásně sílí. Vím že domácí těhu testy nejsou na tohle spolehlivé ale u mě asi ano :lol: tak co na to říkáte, jde nahoru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
26.2.12 09:16
vierra píše:
Tady to nějak utichlo:-) co je nového? mi to prostě nedá a pořád testím a spoléhám se na to, že se doktorka plete. Pro ukázku tady dávám dnešní test, myslím, že to hcg jde pořád nahoru tak jak má :-) čárka prostě krásně sílí. Vím že domácí těhu testy nejsou na tohle spolehlivé ale u mě asi ano :lol: tak co na to říkáte, jde nahoru?

vierra: já myslím, že čárka sílí a že naděje ještě je, právě jsem dočetla celou diskuzi. Budu držet palce a myslím, že šance je :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaela25
26.2.12 09:32
Janulin píše:
Ahoj holky, tak já se k vám z dovolením přidám, akorát nevim, na čem teď jsem. Poslední MS jsem měla 29.12.a od té doby nic…test mi vyšel 30.1., ale byl tam duch. 1.2. už byla výrazná i ta druhá čárka. Takže to spíš vypadá, že jsem otěhotněla 22.1., čemuž odpovídá i UZV. Ale doktorovi se to nezdá, prý by to mělo být starší…tak jdu 1.3. na kontrolní UZV a uvidí se… :nevim: Já doufám, že je všechno v pořádku, že se vývoj miminka nezastavil a že už tam bude tlouct :srdce:

To jsme na tom uplně stejně :D Já měla taky poslední MS 29.12. a otěhotněla jsem taky kolem 22.1., zítra jdu na kontrolu, protože máme právě podezření, že se vývoj zastavil :,( Nemáš třeba nějaké výsledky HCG, že bych si to porovnala? Nebo nějaké info z ultrazvuku?

• Citovat
  • Upravit
372
26.2.12 10:40

Eva:moc děkuji :hug: zítra zas na krev tak se uvidí jak to dopadne ale já si prostě myslím, že to hcg roste jak má, jen je na spodní hranici odborných tabulek, já si říkám, že výjimka potvrzuje pravidlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
26.2.12 10:42
vierra píše:
Eva:moc děkuji :hug: zítra zas na krev tak se uvidí jak to dopadne ale já si prostě myslím, že to hcg roste jak má, jen je na spodní hranici odborných tabulek, já si říkám, že výjimka potvrzuje pravidlo :lol:

vierra: no jasně :palec: hlavně myslet pozitivně a neboj, dopadne to dobře :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
27.2.12 08:24

Tak co holky, jak se máme po víkendu, co příznaky? :-) mám za sebou už odběr a teď zase čekání na výsledky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
27.2.12 10:13
vierra píše:
Tak co holky, jak se máme po víkendu, co příznaky? :-) mám za sebou už odběr a teď zase čekání na výsledky :zed:

Ahojky,prave jsem douklizela bordýlek z víkendu :) Tím že mam vychazky tak toho moc stihnout nejde,ale jsem aspon odpočatá :) Priznaky,no prsa me porad trochu bolí,ale co je nejhorší mám strasny apetit 8o :mrgreen: a hlavne na vecer,coz je nejhorsí :roll: jinak zatim nic a jak vy?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
27.2.12 12:30

Já už mám výsledky, hcg je 545 :lol: takže roste tak ják má, v pátek jdu na utz, to už by mělo jít něco vidět. jinak moje příznaky je šílená únava, bolí mě pořád hlava a prsa taky někdy, apetit mi taky pomalu začíná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
27.2.12 12:36
vierra píše:
Já už mám výsledky, hcg je 545 :lol: takže roste tak ják má, v pátek jdu na utz, to už by mělo jít něco vidět. jinak moje příznaky je šílená únava, bolí mě pořád hlava a prsa taky někdy, apetit mi taky pomalu začíná :-)

vierra: tak super, no vidíš :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky