Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Vierrko,jak se dari???:-) my uz mame prukazku a jsme dnes 11+1…termin mame 23.rijna,vsechno jsem to nejako spatne pocitala:-)
ahoj, tý jooo, to je skok
tak to teda velká gratulace
měla jsem teď trošku špatný týden, jak nevolnosti tak i psychika si se mnou trošku zahrávala asi ty hormony…nic příjemného
ale jinak už pozoruju, že roste bříško a už to není takové to jen nafouklé ale fakt když ráno vstanu, tak se tam něco klube ![]()
Ja mam jen malinky spicek,neni ale jeste vubec nic videt,po ranu uplne ploche,kdyz se najim,tak trosku boulicka:-) mne je posledni tyden fajn,tak doufam,ze nevolnosti jsou za mnou a uz se nevrati..jinak za 14 dni jdeme na ten screening,dnes mi uz brali krev:-// kdy mas ty dalsi kontrolu??
Já jdu v pondělí, a tam se prý mám už domluvit na ten screening.ale říkala taky asi něco že 14dní po té pondělní kontrole, no uvidíme možná budeme mít podobný termín ![]()
Holky jak jste na tom s chozením na malou??končím v nedeli 11.týden a chodím pres den porad,v noci i 3× a pokazde me to vzbudí tlakem tam dole..myslite ze deloha jen tlaci na mocovy mechyr?? Přes den se mi i stane ze mam nucení jít,ale kdyz si sednu tak jen ukápnu
a nic,ale tlaci to stejne jako kdyz bych ho mela plny
tak nevim jestli nemamtreba nejaky zanet.. ![]()
Mam to stejne:-) ja teda dost piju od te doby,co jsem tehu,takze to bude asi hodne tim..ale v noci chodim minimalne dvakrat a pres den potrebuju furt:-) pokud te to nepali,nebo nestipe,tak si myslim,ze je vse ok:-)
Ahoj holky, přidávám se konečně do klubu těhulek
Mám PCO syndrom a včera jsem byla poprvé u odborníků v Praze, kteří mi měli pomoci otěhotnět, ale místo pomoci mi oznámili, že jsem cca v 5týdnu
Jen jsem trochu nesvá ze své hladiny Hcg, včera byla hodnota 15000, což je na 5týden o polovinu víc…
ahojky, vítám tě
jen nevím co je PCO syndrom
to je teda docela dost vysoká hladina hcg, co ti k tomu řekli? a nečekáš náhodou dvojčátka? ![]()
PCO je syndrom, při kterém se neuvolňuje vajíčko z vaječníku, ale dělá se z něj cysta na povrchu vaječníku, pak jsou vaječníky cystami jak poseté… Otěhotnit při této diagnóze je dost složité a bez hormonální léčbě téměř nemožné, protože neprobíhá menstruace, ale já to zvládla i bez léku, jen s bylinkama
No buď jsem víc těhotná, ale to spíš ne, protože na sonu nebylo vidět srdíčko, nebo to vážně budou dvojčátka
Radši bych jedno ![]()
Ještě se Vás zkušenějších těhulek chci zeptat, kdy je na SONU vidět srdíčko, intenet píše všude něco jiného… ![]()
Zkusenych tehulek nevim
ale ja sem poprve myslim srdicko videla v 7tt..ale to byla zaroven i skoro moje prvni prohlidka:-)
ty jo to budou fakt dvojky
No já viděla poprvé srdíčko 7+1tt ale někdy jde vidět už v 6tt