Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
goldenka píše:
u nás právě ani tesco ani kik nikde poblíž není,ale asi ten kolotoč bude fakt lepší, dát to tam jen na parádu za ty prachy je asi fakt blbý
Presne
ale myslim, ze kolotoc urcite vyuzijete! My to mame i jako soucast ritualu pred spanim. Ulozim do postylky zazpivam, dam pusinku, natahnu kolotoc na jednu pisnicku a odchazim! ¨Mala uz bez toho neusne, musela jsem koupit stejny i na chatu k mamce, abych ho nemusela kazdy vikend prevazet ![]()
Nebo tady, není to tak drahé:
http://www.sambaby.com/…na-postylku/
To poznas, kazde dite je jine… u nas zas byl kolotoc uplny propadak… uplne vyhozene penize
nejvic zboznuje u mamy kolotoc z ikea za 120 kaček
spiralu ma hrozne rada a hraje si s ni doted (7m), deset lidi ti rekne, ze kolotoc ano (tak jsem ho poridila) a dite to treba zajimat nebude.
Ahoj, máme tuto za 189kč
http://www.nejlevnejsihrackarna.cz/…lku-baby-mix
a mě se i líbila ze všech nejvíc - hračičky jdou stahnout dolů a používala jsem je ještě v autosedačce, je kvalitní.
goldenka píše:
u nás právě ani tesco ani kik nikde poblíž není,ale asi ten kolotoč bude fakt lepší, dát to tam jen na parádu za ty prachy je asi fakt blbý
Ja myslim ze to miminko to ma jenom na koukani, a ten kolotoc pouta jeho pozornost lepe, aspon se to hybe. Pro me byla ta spiralka proste zbytecnost no… ![]()
My máme teda drahý kolotoč ale musí hrát pořád
, je super že hraje 18 minut takže když mu to večer pustim tak u toho usíná i když on to nejraději mačká a tahá za zvířátka takže asi za chvilku mu tam necham jen hrací skřínku. Já spirálu enchtěla, prtože sjme se bála že by koukal jen jednim směrem
,a le za 400 bych raději koupila nějakou hračku od lamaze, ty miluje asi enjvíc a jednu má i na kočáru a ty zabaví děti docela dlouho ![]()
Já si spirálu ušila z paměťovýho náramkovýho drátu, kusu vatelínu a látky. Ale nakonec používám takový ty céčka plastový a na ně zavěsím hračky a je to.
hofka píše:
Já si spirálu ušila z paměťovýho náramkovýho drátu, kusu vatelínu a látky. Ale nakonec používám takový ty céčka plastový a na ně zavěsím hračky a je to.
Nemas strach,ze se mu to podari rozebrat??? :-
Není jak. Vždyť i v tom kupovaným musí být nějaký péro, ne? Já drát na konci ohnula kleštičkama, takže naprosto bezpečné a je to zašité do tunýlku s látkou a vycpané vatelínem. Dělám trošku bižuterii, tak jsem vybavená na dráty:-)
BaraDolezal píše:hofka píše:Nemas strach,ze se mu to podari rozebrat??? :-