Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@fragola píše:
@zoui08 Ano, Mucosolvan nebo Prospan dávám ke Spiropentu na odkašlávání. S Aeriusem kombinovat Spiropent určitě můžeš, jestli stačí, to ti nepovím, určitě bych se poradila s lékařem, který ty další dva léky předepisuje. Netuším, zda se další dva léky mohou kombinovat, nemám s nimi žádnou zkušenost
Dekuji za odpoved.
Dr. rikala, ze k tomu mam davat jeste sirup na odhleneni, tak mame bronchipret.
@tsoneva2 píše:
Prosím mužu dat ten spiropent na noc???
Ja ho davam rano a vecer, cca mezi 7-8 hod vecer.Ma byt rozmezi kolem tech 12 hodin, tak ze myslim ze na noc nevadi. Vlastne ho tak take davam.
@zoui08 Děkuji zATIM POZDĚ..MALÁ UŽ USNULA…A KDYBY SE KASLEM VZBUDILA TAK M, UZU DAT? NEBO RADSI UZ NE…DÍKY
@tsoneva2 píše:
@zoui08 Děkuji zATIM POZDĚ..MALÁ UŽ USNULA…A KDYBY SE KASLEM VZBUDILA TAK M, UZU DAT? NEBO RADSI UZ NE…DÍKY
No ja to resila stejne. Prvni davku jsem dala dopoledne a po tech 12hodinach to vychazelo na 11hod vecer, jenze sem se na to vyprdla a nedala mu to. Abych mu to dala spravne rano a vecer a vychazelo to po tech 12 hod.Tak jsem to dala rano po spani a pak vecer a takhle uz to mame najety 3dny.Tak byt tebou udelam to taky tak. Jinak nemate ventolin sprey(foukacku) to bych dala, kdyby zacala kaslat. Jinak ja mam jeste pres postylku hozeny mokry rucnik pokapany s troskou koalky.(kapky mentolove) aby se mu lip dychalo. A na topeni vodu v kasrrulku.Ale v loznici netopim zatim.Spis at je tam vhladneji nez teplo. A dost vetram.Je to celkove na kasel a prudusky tak lepsi.Jo a jeste mazu psim sadlem.To nam take pomaha.
Maminky prosím radu..nikde to v letáčku nemůžu najít..dává se ten sirup před nebo po jídle? díky moc
@baculkaji píše:
Maminky prosím radu..nikde to v letáčku nemůžu najít..dává se ten sirup před nebo po jídle? díky moc
V nemocnici to vubec neresili
@baculkaji ted jsme dobrali a davali proste podle casu, jidlo jsme neresili..ale „po“ je urco lepsi
Predepsali nam a mala mela se strasne klepala a byla neklidna. Za me uz nikdy ![]()
Já jsem ho měla v dospělosti a pozorovala jsem třes rukou.
Takže pak už jsem ho také nebrala, stejně tak i Foradil. ![]()
Synovi po něm hrozně bušilo srdíčko. Od jeho pěti let si hlídám, aby už ho nikdy nedostal. Jeho sestra, dvojče, žádné problémy neměla.
Maly ho mel uz asi 3krat a v pohode. Akorat me doktorka varovala, ze po nem muze byt hyperaktivni.To je i normalne, tak sem nic nepozorovala
.