Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Jojo 32smutne
Tak zase jestli doteď v jeho věku byla ta deka jediná jeho spřízněná duše, tak není divu, že se za ní bije do roztrhání těla ![]()
@Monchichik píše:
Tak zase jestli doteď v jeho věku byla ta deka jediná jeho spřízněná duše, tak není divu, že se za ní bije do roztrhání těla
Právník by se v duchu sice vysmál a věděl by, že je to nesmysl, ale peníze by si vzal. Blbej kdo dává, blbější, kdo nebere. Šanci na to, aby od tebe něco soudně vymohl, podle mě nemá. Neexistuje ani důkaz, že jsi těch pár chlupů ozehla ty. To, zes to v sms nepoprela, není žádný důkaz. Nejsi si toho vědoma, vše se zakládá jen na tom, že to řekl on. Bůh ví, jak dlouho tam ten flek má. Jinou jsi chtěla koupit, protože to byl tvůj přítel, byla jsi zamilovaná a chtěla mít klid. O tom, že nemá důkaz ani kdy, ani za kolik ( a zda vůbec) deku platil, už ani nemluvím…
Přesně, nepsala bych mu jen - postupuj, jak uznáš za vhodné…a víc ani slovo…
On doufá, že se budeš bát a vysolis peníze, třeba bys nebyla první, od koho takhle něco vytáhnul…
@káťa píše:
Právník by se v duchu sice vysmál a věděl by, že je to nesmysl, ale peníze by si vzal. Blbej kdo dává, blbější, kdo nebere. Šanci na to, aby od tebe něco soudně vymohl, podle mě nemá. Neexistuje ani důkaz, že jsi těch pár chlupů ozehla ty. To, zes to v sms nepoprela, není žádný důkaz. Nejsi si toho vědoma, vše se zakládá jen na tom, že to řekl on. Bůh ví, jak dlouho tam ten flek má. Jinou jsi chtěla koupit, protože to byl tvůj přítel, byla jsi zamilovaná a chtěla mít klid. O tom, že nemá důkaz ani kdy, ani za kolik ( a zda vůbec) deku platil, už ani nemluvím…
Přesně, nepsala bych mu jen - postupuj, jak uznáš za vhodné…a víc ani slovo…
On doufá, že se budeš bát a vysolis peníze, třeba bys nebyla první, od koho takhle něco vytáhnul…
Přesně tak.
@Monchichik píše:
Tak zase jestli doteď v jeho věku byla ta deka jediná jeho spřízněná duše, tak není divu, že se za ní bije do roztrhání těla
@Do-not-touch píše:
Ahoj zakladatelko, vyviji se to nejak?
Jo, je z toho námět na další díl série Policie v akci ![]()
@Anonymní píše:
Rekl mi ze mi dava mesic na to to uhradit. Po mesici to ma na starosti jeho pravnik. Moje zpravy pouzije jako dukaz toho ze jsem to udelala a nepopirala vinu. Ze on to vyhraje a pravo je na jeho strane. Ze se mi snazil pomoct, ale ja mu napsala ze je dramaticky a nastvany a Pak ho ignorovala. Tak ted si za to vsechno ponesu nasledky
Se ti divím že se nad tím ještě pozastavuješ. Prostě mu napiš že už ho nikdy nechceš vidět ani kdyby k tobě přilezl po čtyřech a jediné místo kde si ochotná se s ním sejít je u soudu. A jestli tě nepřestane obtěžovat, tak že ho dáš na policii ty pro stalking. Případně sem dej jeho jméno a adresu a pokud bydlí někde poblíž, tak se na něj zajdu podívat. Znám totiž spoustu lidí, ale takového ubožáka jsem ještě nepotkal ![]()
@Nechaputo píše:
Případně sem dej jeho jméno a adresu a pokud bydlí někde poblíž, tak se na něj zajdu podívat. Znám totiž spoustu lidí, ale takového ubožáka jsem ještě nepotkal
By byl asi „nadšený“, kdyby ho zastavovali lidi na ulici: „Nejste náhodou ten exot s tou spálenou dekou? Jé děti, koukejte, to je ten pán, co chtěl od slečny 6.000 Kč za starou deku, trochu chycenou žehličkou! Jak jsme se na tím doma tak smály?!“ ![]()
PS: Ten, když to bude náhodou někomu vypravovat, tak 1/2 českých žen a dívek bude vědět z Emimina, o co se jedná! ![]()
@Anonymní píše:
Zatim nic. Je klid. Asi ceka jak se rozhodnu![]()
Vůbec. Na to nečeká určitě.
Čeká na to, jestli jsi tak blbá jak si on myslí.
Promiň, to není proti tobě, ale je to prostě úplnej debil, pokud si myslí, že na tebe má jakoukoli páku.
@Anonymní píše:
Zatim nic. Je klid. Asi ceka jak se rozhodnu![]()
Ticho před bouří - ale pak to tsunami přijde a ty se připrav, že budeš platit deku, právníka, znalecký posudek, soud…
Myslím, že pak bude šest tisíc jako plivnutí do rybníka… ![]()
@Evžen.hrobař.žen píše:
Ticho před bouří - ale pak to tsunami přijde a ty se připrav, že budeš platit deku, právníka, znalecký posudek, soud…
Myslím, že pak bude šest tisíc jako plivnutí do rybníka…
Ha ha, to určitě. A naše přetížené soudy z toho udělají aféru mezinárodního formátu. Bude se to probírat až v Haagu.
@MartinaIrena píše:
Ha ha, to určitě. A naše přetížené soudy z toho udělají aféru mezinárodního formátu. Bude se to probírat až v Haagu.
A na prvních stranách Blesku
![]()
@MartinaIrena píše:
Samozřejmě a v Haagu vyleze i na povrch, že ta deka na sobě měla původně motiv vlajky EU, než ji zakladatelka zprasila a zneuctila - ta se pokuty v éčkách nezbaví do konce života… ![]()