Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nekoukej! píše:
@Žirafa 69 i tak to bylo pro me tezke… ukazalo se ze krome sileneho chovani mel jinou tak k ni sel, abych pravdu rekla nechapu ji, ma chlapa, kteryho kdybych nevyhodila tak u ni neni, ma chlapa co neplati na sve deti a chlapa ktery je hodne dlouho ani nevidel
Fakt blbá. No asi má co si zaslouží…
@Nekoukej! píše:
@Žirafa 69 ja jsem za ni rada, aspon mame konecne klid
No však jo, to chápu.
Tak uz name konec mesice, zadne penize ani nic nedostal. Tak ocekavam dopis od pravnika ![]()
@Anonymní píše:
Tak uz name konec mesice, zadne penize ani nic nedostal. Tak ocekavam dopis od pravnika
Aby teď nepřišel s tím, že kvůli zničení deky a citové újmy z toho vyplývající se mu snížila imunita a má koronavirus a požaduje za to odškodnění, protože za to přece můžeš ty ![]()
@Anonymní píše:
Tak uz name konec mesice, zadne penize ani nic nedostal. Tak ocekavam dopis od pravnika
Prosim Te… ted lidi resi jine veci se mu na deku kazdy vis co natoz pravnik? A ty mu nechybis?
@Anonymní píše:
Nedavno jsem narazila na predrazenou deku na interne tu a vzpomnela jsem si
Jak to dopadlo?
Zakladelko, dej nám prosím vědět, jak jsi dopadla s tím dekomilem ![]()
@Betty MacDonald píše:
Zakladelko, dej nám prosím vědět, jak jsi dopadla s tím dekomilem
Jak by to dopadlo. Proste si jen placal jatra, delal bubu a za zadnym pravnikem nesel. Kazdy by se mu totiz vysmal.
@Chytrak píše:
Jak by to dopadlo. Proste si jen placal jatra, delal bubu a za zadnym pravnikem nesel. Kazdy by se mu totiz vysmal.
Tak to je mi jasný, jen vy mě zajímalo, jak se k tomu nakonec postavil dekomil
![]()
Ahoj tady zakladatelka
tak zadny dopis od pravnika ani nic podobneho neprislo
ale dneska kouknu a mam od nej zpravu “chybis mi” jeste jsem mu na to nic neodepsala, ale mam chut se mu vysmat ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj tady zakladatelkatak zadny dopis od pravnika ani nic podobneho neprislo
ale dneska kouknu a mam od nej zpravu “chybis mi” jeste jsem mu na to nic neodepsala, ale mam chut se mu vysmat
Vůbec bych nereagovala…nebo se to rozjede znova
další zprávy by byla " chybíš mi, tak mi zaplať deku, ať se můžeš vrátit "
![]()
@Anonymní píše:
ale dneska kouknu a mam od nej zpravu “chybis mi” jeste jsem mu na to nic neodepsala, ale mam chut se mu vysmat
Neklesej na jeho úroveň, usměj se v duchu a neřeš ![]()
@Anonymní píše:
Vysmej se mu ![]()