Splátky příteli

Napsat příspěvek
Velikost písma:
39692
23.3.20 21:12
@Nekoukej! píše:
@Žirafa 69 i tak to bylo pro me tezke… ukazalo se ze krome sileneho chovani mel jinou tak k ni sel, abych pravdu rekla nechapu ji, ma chlapa, kteryho kdybych nevyhodila tak u ni neni, ma chlapa co neplati na sve deti a chlapa ktery je hodne dlouho ani nevidel 8o

Fakt blbá. No asi má co si zaslouží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
23.3.20 21:14

@Žirafa 69 ja jsem za ni rada, aspon mame konecne klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39692
23.3.20 21:16
@Nekoukej! píše:
@Žirafa 69 ja jsem za ni rada, aspon mame konecne klid

No však jo, to chápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.3.20 21:46

Tak uz name konec mesice, zadne penize ani nic nedostal. Tak ocekavam dopis od pravnika :lol:

• Citovat
  • Upravit
2154
27.3.20 21:48
@Anonymní píše:
Tak uz name konec mesice, zadne penize ani nic nedostal. Tak ocekavam dopis od pravnika :lol:
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2154
27.3.20 21:50

Aby teď nepřišel s tím, že kvůli zničení deky a citové újmy z toho vyplývající se mu snížila imunita a má koronavirus a požaduje za to odškodnění, protože za to přece můžeš ty :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
27.3.20 22:03
@Anonymní píše:
Tak uz name konec mesice, zadne penize ani nic nedostal. Tak ocekavam dopis od pravnika :lol:

Prosim Te… ted lidi resi jine veci se mu na deku kazdy vis co natoz pravnik? A ty mu nechybis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21401
22.4.20 11:48
@Anonymní píše:

Nedavno jsem narazila na predrazenou deku na interne tu a vzpomnela jsem si :D Jak to dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42504
22.4.20 11:56

Zakladelko, dej nám prosím vědět, jak jsi dopadla s tím dekomilem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
23.4.20 17:57
@Betty MacDonald píše:
Zakladelko, dej nám prosím vědět, jak jsi dopadla s tím dekomilem :mavam:

Jak by to dopadlo. Proste si jen placal jatra, delal bubu a za zadnym pravnikem nesel. Kazdy by se mu totiz vysmal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42504
23.4.20 19:26
@Chytrak píše:
Jak by to dopadlo. Proste si jen placal jatra, delal bubu a za zadnym pravnikem nesel. Kazdy by se mu totiz vysmal.

Tak to je mi jasný, jen vy mě zajímalo, jak se k tomu nakonec postavil dekomil :mrgreen: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.5.20 14:18

Ahoj tady zakladatelka :) tak zadny dopis od pravnika ani nic podobneho neprislo :D ale dneska kouknu a mam od nej zpravu “chybis mi” jeste jsem mu na to nic neodepsala, ale mam chut se mu vysmat :lol:

• Citovat
  • Upravit
32138
9.5.20 14:22
@Anonymní píše:
Ahoj tady zakladatelka :) tak zadny dopis od pravnika ani nic podobneho neprislo :D ale dneska kouknu a mam od nej zpravu “chybis mi” jeste jsem mu na to nic neodepsala, ale mam chut se mu vysmat :lol:

Vůbec bych nereagovala…nebo se to rozjede znova :mrgreen: další zprávy by byla " chybíš mi, tak mi zaplať deku, ať se můžeš vrátit " :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katastrofaobecna
9.5.20 14:23
@Anonymní píše:
Ahoj tady zakladatelka :) tak zadny dopis od pravnika ani nic podobneho neprislo :D ale dneska kouknu a mam od nej zpravu “chybis mi” jeste jsem mu na to nic neodepsala, ale mam chut se mu vysmat :lol:

Neklesej na jeho úroveň, usměj se v duchu a neřeš ;)

• Citovat
  • Upravit
14007
9.5.20 14:24
@Anonymní píše:

Vysmej se mu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria