Splátky příteli

Anonymní
22.2.20 10:43

Splatky priteli

Ahoj, potrebuji znat dalsi nazor. Povedlo se mi omylem znicit pritelovu trochu pripalit deku. Byla to nehoda. On je strasne nastvany a chce aby jsem mu koupila novou. Jenze Pak mi rekl ze takle uz k sehnani neni, tak nasel jinou, ktera je strasne draha! A ted momentalne si nemuzu uplne dovolit ji koupit. Tak me napadli mu to slacet. Ale na jednou stranu mi to prijde divne splacet neco priteli. Nevim jak ted vztah ted muze fungovat. Nevim co delat. Co si o tom myslite?
Dekuji za nazory

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
32170
22.2.20 10:46

A ta deka se už nedá používat? Čím si jí připálila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.20 10:48

@Monchichik zehlickou. No pouzit se da, ale je tam flek.

• Citovat
  • Upravit
1590
22.2.20 10:50

...

Tak ať tu deku používá s tím flekem, nebo jestli po tobě bude chtít nějaké peníze, tak bys teda měla hodně zpozornět. Pán bude pěkný vůl a škrt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
22.2.20 10:51
@Anonymní píše:
Ahoj, potrebuji znat dalsi nazor. Povedlo se mi omylem znicit pritelovu trochu pripalit deku. Byla to nehoda. On je strasne nastvany a chce aby jsem mu koupila novou. Jenze Pak mi rekl ze takle uz k sehnani neni, tak nasel jinou, ktera je strasne draha! A ted momentalne si nemuzu uplne dovolit ji koupit. Tak me napadli mu to slacet. Ale na jednou stranu mi to prijde divne splacet neco priteli. Nevim jak ted vztah ted muze fungovat. Nevim co delat. Co si o tom myslite?
Dekuji za nazory

Hele mám na to dva protichůdné názory. První je ten, že je to opravdu divné. Jste pár a když se stane takováhle nehoda, tak přece nebudu splácet něco partnerovi. Zvlášť, pokud se to stalo třeba při žehlení. Má si to žehlit sám. A nehody se stávají

Pak je ale druhá stránka mince. Představ si, že příteli půjčíš auto v hodnotě 300 tisíc. A on po cestě nabourá a auto je na odpis. Co s tím? Myslíš, že to spraví slovo „promiň“, nebo budeš očekávat, že se k tomu přítel postaví jako chlap a zaplatí ti škodu, aby sis mohla koupit nový auto?

Já, kdybych třeba omylem přítelkyni podpálil šaty, tak jí normálně řeknu, že o víkendu jí koupím nový. To mi přijde fér. A naopak očekávám, že ona nad tím spíš mávne rukou, než aby si pečlivě vybírala ty nejdražší šaty v celým nákupáku.

Příspěvek upraven 22.02.20 v 10:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.20 10:52

On taky strasne nastvany, vubec se mnou nemluvi. :,(

• Citovat
  • Upravit
1934
22.2.20 10:55
@Anonymní píše:

Nějaká oblíbená deka, nebo co? Kolik tak stojí deka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
22.2.20 10:58
@Anonymní píše:

Ježišmarja, je to jen deka. Nebo to je nějaká památka z dětství? Jak drahá je ta nová deka, že bys ji musela splácet? Je to nějaký přitažený za vlasy. Řekni mu, že mu přispěješ nějaké peníze, ať si koupí jinou, ale dle tvých možností. A přestaň žehlit deky, je to zbytečný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33784
22.2.20 11:01
@Anonymní píše:

Přítel je nějakej přecitlivělej ne? Vždytˇsi to jistě neudělala schválně :nevim: To už se ta deka nedá použít, že tak vyšiluje? A ještě s tebou nemluví? No ty jo, bliká ti už kontrolka? Takhle hrotit takovou blbost :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.20 11:04

Ja vim. Me to prijde divny. Tak deka se da pouzit, jen je tam flek. Ja taky nechapu proc tak vysiluje. Ta deka co si vybral stoji kolem 6000.

• Citovat
  • Upravit
7674
22.2.20 11:05

Kolik ta deka stála?? A proč jsi ji vůbec žehlila?? Deku? Jak dlouho jste spolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
22.2.20 11:06
@Veru1987 píše:
Kolik ta deka stála?? A proč jsi ji vůbec žehlila?? Deku? Jak dlouho jste spolu?

Je to nějaký divný, co? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
22.2.20 11:07

Proč zehlis deku???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33784
22.2.20 11:08
@Anonymní píše:
Ja vim. Me to prijde divny. Tak deka se da pouzit, jen je tam flek. Ja taky nechapu proc tak vysiluje. Ta deka co si vybral stoji kolem 6000.

Tak to se asi zbláznil ne? Kvůli jednomu fleku, u budeš kupovat deku za 6000? A on si jí už vybral, no jako sorry ale je vážně směšnej. Koupila bych mu jinou, ale rozhodně tu drahou a poslala ho do háje. Tohle není normální. Jemu se nikdy nic nestalo že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.20 11:08

@Veru1987 to nevim protoze rekl ze uz se neda sehat ta Sama. Ja tu deku nezehlila. Asi jsem o mi omylem na chvilku oprela Tu zehlickou. Ja si toho ani nevsmila. To on Pak zacal vysilovat

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky