Splátky příteli

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33789
22.2.20 19:01
@zrcadlo píše:
To já bych za žádnou cenu nedělala. Mám svou hrdost a když něco pro někoho dělám, tak to dělám proto, že chci. Že se pak z toho člověka vyklube ubožák ještě neznamená, že já mu jako ubožák budu vyčítat, co jsem pro něj kdy udělala a že musí být vděčný. Z duše nesnáším tyhle manipulace. Odešla bych středem, a vůbec by mi nebylo líto té tisícovky na novou deku.

To nejsou manipulace, to je pro vyjasneni situace. A jo, stredem bych pak taky odkracela, ale zadnou tisicovku bych mu rozhodne nedala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.20 19:09

Ja jsem se mu omluvila uz asi tak 10×

• Citovat
  • Upravit
2932
22.2.20 19:16

Já bych mu asi koupila podobnou deku někde z jysku za 1000 Kč, ale tu popalenou bych si vzala. A pak by mě už nikdy neviděl :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.20 19:30

Asi tenhle vztah nema cenu zkouset zachranovat. Ja mu nechci platit 6K pripadala bych si strasne ponizena uz takhle si pridam. Asi pockat par dni, jestli se mi sam od sebe ozve nebo ne a Pak to nejak doresit :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.2.20 19:37
@Anonymní píše:
Asi tenhle vztah nema cenu zkouset zachranovat. Ja mu nechci platit 6K pripadala bych si strasne ponizena uz takhle si pridam. Asi pockat par dni, jestli se mi sam od sebe ozve nebo ne a Pak to nejak doresit :nevim:

Omluvila jsi se, tak počkej co bude. Možná je to ten typ, co mluví mnohem rychleji, než myslí. Míč je teď stejně na jeho straně.

• Citovat
  • Upravit
7674
22.2.20 19:46
@Anonymní píše:
@bobulka88 ja jsem mu rikala at to zkusi vyprat a vzit to kartacem. A odpoved byla ze to zkousel vodou a nic. Ze je to nenavratne zniceny. No a ted uz se mnou nebavi vubec

Sbal se, hod mu tam litr a utíkej pryč!!! Za mě je to deb. l!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6027
22.2.20 20:00

A já bych to neplatila vůbec, navíc bych ho poslala do pr… a víckrát by mě po takovém nehorázném požadavku neviděl. Očividně smrdí korunou, když na tobě chce vydělávat. To je kauf, taková partie! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.20 20:02

@vendulaaa to prave ne. On ma dost penez daleko vic nez ja :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1280
22.2.20 20:05
@Anonymní píše:
Asi tenhle vztah nema cenu zkouset zachranovat. Ja mu nechci platit 6K pripadala bych si strasne ponizena uz takhle si pridam. Asi pockat par dni, jestli se mi sam od sebe ozve nebo ne a Pak to nejak doresit :nevim:

Hlavně mu nekupuj tu novou deku za 6tisti, to co si nám tu ukázala za fotku je už jeta deka..kup deku v jysku a s přítelem se rozluc, je to totiž d.ebil. už se mu ani neomlouvej a nenervuj se, ten člověk za to nestoji. preju hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.20 20:10
@Anonymní píše:
@vendulaaa to prave ne. On ma dost penez daleko vic nez ja :nevim:

Tím spíše nebrat z důvodů závažné charakterové vady.

• Citovat
  • Upravit
5501
22.2.20 20:17
@zrcadlo píše:
Jo, v takovém případě bych se i na tu pojistku na blbost zeptala, to už je přeci jen velká škoda. Ale představa, že uplatňuju pojistku na flek na dece :roll:

Věděla jsem, že pojistku nemá, nebyli jsme spolu extra krátce. Ale co no, mohlo se mi s nima stát cokoli jinýho a mohla jsem si za to sama (položila jsem je vedle postele). Já mu taky zničila leccos.

Na jednom z prvních rande za mě platil pokutu na MHD :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
22.2.20 20:24
@Anonymní píše:
Ja to prave taky vubec nechapu o co jde. Proc se tak chova. Nevim asi vyresime Tu deku a Pak si pujdem kazdy svou cestou.

Já bych šla svou cestou a žádnou deku opravdu neřešila. Přeci mu nebudeš dávat na rozloučenou ještě odstupné 6.tis. Já bych těch 6 tisíc investovala do super víkendu ( nějaký pobyt) s nějakou kamarádkou a na deku už vzpomínala, jako na hodně blbou minulost… :mavam:
Jsi ve výhodě- nemusíš už k němu chodit, ani být s ním v kontaktu, když spolu nebydlíte… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36571
22.2.20 21:26
@Malina7 píše:
Já bych těch 6 tisíc investovala do super víkendu ( nějaký pobyt) s nějakou kamarádkou a na deku už vzpomínala, jako na hodně blbou minulost… :mavam:

Přesně tak! Mně jednou na intru jedna zamilovaná blbka roztrhala fotku mě přítelkyně. Já měl takový vztek, že jsem myslel, že ji dám pár facek, ale nakonec jsem ji v rámci odplaty „eroticky zneužil“, čti hrubě oš. kal! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
22.2.20 21:28
@Anonymní píše:

Ty jsi nezpůsobila škodu za 6000, tak proč by to po tobě chce? Ta jeho deka byla už pěkně jetá (podle obrázku), takže ten flek bych opravdu neřešila. Buď ráda, že se ti předvedl hned na začátku vztahu. Už bych s ním nekomunikovala. jestli ho chceš mít z krku, tak bych koupila podobnou deku (Jysk, Ikea apod.) maximálně do tisícovky a poslala mu to doporučeně poštou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
22.2.20 21:40

Zachovej se jako zenska kdyz nemas penize holt to musis odcinit jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí