Splátky příteli

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10867
22.2.20 18:17

Me se ani ta deka nelibi :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5501
22.2.20 18:18
@Tommy2500 píše:
Když jsem si domů nastěhoval novou přítelkyni jednoho večera navrhla, že uvaří večeři. Měl jsem úplně nový byt včetně kuchyně. Bydlel jsem tam teprve asi 14 dní a s přítelkyní chodil asi měsíc všeho všudy. Dělala tedy nějaký jídlo v remosce a zřejmě jí viděla poprvé v životě. Když chtěla jídlo zkontrolovat otevřela remosku a položila ten horní díl (který hřeje) na kuchyňskou linku,. Jdu okolo a vidím jak to tam leží a nemám ani slov. Zakřičím ať to zvedne. Zvedá rychle poklop remosky nahoru a s ní i roztavené cáry kuchyňské linky. Uprostřed pracovní desky propálená díra až na kost. V té kuchyni jsem si do té doby uvařil snad jen čaj byla opravdu úplně nová. Ona začala okamžitě brečet a já jen s rukama na obličeji usedal na sedačku a sledoval mojí „novou“ kuchyň. Dodnes nechápu, že jsem to přešel prakticky v klidu. Nešlo jí ani nic říct jelikož brečela asi hodinu sama od sebe. Jen jsem se s tím musel sám s obě smířit a hold kuchyňskou linku odepsat. S přítelkyně jsem si dělal pak ještě pár měsíců srandu když vařila něco v kuchyni. Jestli je přítel normální skousne to.
:srdce: :srdce: :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24853
22.2.20 18:22

Ještě mne v této souvislosti napadl jeden můj životní zážitek - měla jsem jedinou dopravní nehodu za 25let řízení, a bylo to právě zkraje ježdění :

čerstvě jsem se sestěhovala k příteli a on čerstvě (měsíc předtím) vykoupil pěknou felicii z práce asi za 50tisíc, ABYCH JÁ měla jak jezdit do práce (40km tam, 40km zpět, špatný terén, špatné spoje)..
po týdnu cestou ráno si říkám, proč ten děda s trabantem jede přede mnou krokem, když já spěchám do práce!!?? tak jsem jej pěkně Předjela - a pak už jela jako Na sáních naprosto neříditelným autem na náledí přímo do škarpy a kamenného plotu,
já jen šok, Auto na odpis!! totálka, neopravitelné.
Ne, nikdy to po mně zaplatit nechtěl (hospodařili jsme spolu), vybavila jsem krátce předtím byt novým nábytkem, o penězích z jeho strany nepadlo ani slovo… :srdce:
Láska, no ;) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.20 18:24

Kdyby to byla kuchyn, auto tak pochopim ze bude nastvany, ale blba deka :roll: mrzi me to :(

• Citovat
  • Upravit
5501
22.2.20 18:26
@Anonymní píše:
Kdyby to byla kuchyn, auto tak pochopim ze bude nastvany, ale blba deka :roll: mrzi me to :(

Nemusí. Představ si život s takovým člověkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5501
22.2.20 18:26
@Anonymní píše:
Kdyby to byla kuchyn, auto tak pochopim ze bude nastvany, ale blba deka :roll: mrzi me to :(

Můj muž mi rozšlápl během chození brýle za pětku. Ani náhodou by mě nenapadlo mu za to nadávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16220
22.2.20 18:32
@Anonymní píše:
@bobulka88 ja jsem mu rikala at to zkusi vyprat a vzit to kartacem. A odpoved byla ze to zkousel vodou a nic. Ze je to nenavratne zniceny. No a ted uz se mnou nebavi vubec

Fakt se na něj vykašli, umíš si představit v budoucnu situace, kdy děti omylem něco někam vylijou nebo něčím někde třísknou? Chceš žít v této atmosféře? Teď po tobě chce 6tis. na novou deku kvůli fleku, co když omylem vyliješ kafe na jeho koberec a on ti řekne „už se nevyrábí, ale je to peršan za 30tis., už jsem si vybral nový“, nebo škrábneš blbě někde podlahu - to aby měl svůj byt oblepený cenovkami, abys věděla, jestli je bezpečné si sednout na záchodové prkýnko.
Já být pojišťovák a přijít za mnou paní „Obarvila jsem rozpálenou žehličkou tomuto pánovi kus chlupů na dece. Deka propálená není, ale pán si škodu cení na novou obdobnou deku za 6tis. Kč, zaplatí to za mě pojišťovna z pojistky na blbost?“, tak se asi rozchechtám na celé kolo. Funkce deky poškozena nebyla, to je jasný fakt. K estetickému poškození došlo, škodu bych vyčíslila tak na pár desítek Kč, možná stovka. Ale protože mám svou hrdost, tak bych tomu pánovi fakt položila na stůl tisícovku a poslala ho do p.dele.
Já už jsem na emiminu zvyklá na leccos, a blbci mě většinou nevytočí, ale tenhle idi. t mě donutil maskovat vulgarismy, kterými jinak fakt šetřím, tak moc bych mu zakroutila krkem za tu nadutost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56136
22.2.20 18:33
@Anonymní píše:

To neni muz pro zivot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36571
22.2.20 18:33
@Anonymní píše:
Ano je to bizar ja vim. Taky proto jsem se s tim chtela sverit. Proste to nechapu. V zivote by me nenapadlo, ze nekdo muze takhle hrotit deku. :nevim:

Nic neřeš, nic neplať a běž od něj dál. Když si chceš zachovat nějakou úroveň, tak mu hoď do ksichtu 500-1.000 Kč, že to dle Tebe vyšší hodnotu nemělo a pokud nesouhlasí, ať se soudí a odejdi navždy pryč!

Pokud nekomunikuje, tak mu to navrhni SMSkou a kašli na něj.

Edit:
@zrcadlo píše:
K estetickému poškození došlo, škodu bych vyčíslila tak na pár desítek Kč, možná stovka. Ale protože mám svou hrdost, tak bych tomu pánovi fakt položila na stůl tisícovku a poslala ho do p.dele.

Mám naprosto stejný názor! :mavam:

Příspěvek upraven 22.02.20 v 18:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16220
22.2.20 18:35
@rozand píše:
Můj muž mi rozšlápl během chození brýle za pětku. Ani náhodou by mě nenapadlo mu za to nadávat.

Jo, v takovém případě bych se i na tu pojistku na blbost zeptala, to už je přeci jen velká škoda. Ale představa, že uplatňuju pojistku na flek na dece :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.20 18:38

Me to taky prislo smesny, pouzit pojistku na deku

• Citovat
  • Upravit
33787
22.2.20 18:43
@Anonymní píše:
@bobulka88 ja jsem mu rikala at to zkusi vyprat a vzit to kartacem. A odpoved byla ze to zkousel vodou a nic. Ze je to nenavratne zniceny. No a ted uz se mnou nebavi vubec

Ten tě dobře deptá, fakt je na hlavu, nebo nevím. S takovým člověkem bych už nechtěla mít nic společného. Je to nenávratně zničený… to chce, abys šla kvůli jeho dece skočit z mostu nebo co? Vykašli se na něj, i na deku a myslím, že tě to nemusí vůbec mrzet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33787
22.2.20 18:46

@zrcadlo Já bych mu naúčtovala to vyžehlené prádlo, a vůbec všechny práce, co bych u něj kdy dělala, to by se nedoplatil blbeček. Ona mu jde vyžehlit, a on se takhle se@e kvůli blbým pár spáleným chlupům na dece? Fakt ubožák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16220
22.2.20 18:51
@arinecka píše:
@zrcadlo Já bych mu naúčtovala to vyžehlené prádlo, a vůbec všechny práce, co bych u něj kdy dělala, to by se nedoplatil blbeček. Ona mu jde vyžehlit, a on se takhle se@e kvůli blbým pár spáleným chlupům na dece? Fakt ubožák.

To já bych za žádnou cenu nedělala. Mám svou hrdost a když něco pro někoho dělám, tak to dělám proto, že chci. Že se pak z toho člověka vyklube ubožák ještě neznamená, že já mu jako ubožák budu vyčítat, co jsem pro něj kdy udělala a že musí být vděčný. Z duše nesnáším tyhle manipulace. Odešla bych středem, a vůbec by mi nebylo líto té tisícovky na novou deku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.20 18:52

Normálně se mu omluv a dál to neřeš. Snad ví, že to nebylo úmyslně. Jestli mu to nebude stačit, tak ho pusť k vodě. Když je taková hysterka už teď, když jde o pitomou deku, tak umíš si představit, jak bude vyšilovat, až mu někde třeba odřeš auto? Samo, že mě taky naštve, když mi partnerka neúmyslně něco zničí, ale vymáhat na ní škodu, to by mě fakt nenapadlo :roll:. Stačí vidět, že ji to mrzí. / Pokud si sám nekoupí novou deku, můžeš ho časem překvapit a dát mu podobnou jako dárek.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky