Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@arinecka jeee vidis, to jsem zapomnela. Asi pujdu klecet na hrach.
@Lily-en tohle nechápu, na co nové dveře na lednici, když je to jen škrábanec? Na funkci to vliv nemá ![]()
@pikola píše:
@Lily-en tohle nechápu, na co nové dveře na lednici, když je to jen škrábanec? Na funkci to vliv nemá
Já to taky nechapu
nema rad poničené věci, okamžitě k tomu ztrácí vztah
jeho slova.
@Lily-en píše:
Já to taky nechapunema rad poničené věci, okamžitě k tomu ztrácí vztah
jeho slova.
Tak když má k lednici vztah ![]()
@pikola píše:
Tak když má k lednici vztah
Ke všem nerozbitym věcem
člověk si za ty roky zvykne na všechno ![]()
@Lily-en píše:Ke všem nerozbitym věcem
člověk si za ty roky zvykne na všechno
To si asi dáváš pozor, aby sis neudělala nějakou jizvu, co? ![]()
@Lily-en jestli je ta lednice nerez, tak by to mohlo jít rozleštit
, zkus pogooglit
@zrcadlo píše:
To si asi dáváš pozor, aby sis neudělala nějakou jizvu, co?
Snažím se
@K92 píše:
@Lily-en jestli je ta lednice nerez, tak by to mohlo jít rozleštit, zkus pogooglit
Prave ze to nerez není, ani nevim co to je za materiál. Vůbec se v tom nevyznám, je to neco s lesklym bílým povrchem
kez by to šlo nějak vylestit. V pondělí to musím vyřešit. At nemáme tichou domácnost ![]()
@Lily-en píše:
Prave ze to nerez není, ani nevim co to je za materiál. Vůbec se v tom nevyznám, je to neco s lesklym bílým povrchem![]()
kez by to šlo nějak vylestit. V pondělí to musím vyřešit. At nemáme tichou domácnost
Co třeba magnetická folie? To by nešlo?
Poslal mi fotku jak to vypada. Myslite ze by to slo nejak zachranit?
@Anonymní píše:
Ahoj, potrebuji znat dalsi nazor. Povedlo se mi omylem znicit pritelovu trochu pripalit deku. Byla to nehoda. On je strasne nastvany a chce aby jsem mu koupila novou. Jenze Pak mi rekl ze takle uz k sehnani neni, tak nasel jinou, ktera je strasne draha! A ted momentalne si nemuzu uplne dovolit ji koupit. Tak me napadli mu to slacet. Ale na jednou stranu mi to prijde divne splacet neco priteli. Nevim jak ted vztah ted muze fungovat. Nevim co delat. Co si o tom myslite?
Dekuji za nazory
Pošli fotku té zničené deky. Ať posoudíme, jestli je jeho návrh stejný. Aha už je tu. Přijde mi ta deka textilní. Ta jeho nová za šestku je úplně jiný materiál. Možná je stejná jen vzhledově.
Ostrihat to spalene!!! A jemu ufiknout pindoura za to hysterceni.
Ustrihla bych ty hnede specene chlupy a pritel z tebe chce udelat sponzora nove lepsi deky ![]()