Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ta deka vypadá dost jetě. Vzala bych to pod vodu a drbala o sebe, to nejhorší vypadá a nebude to vidět. Nestříhat, budou vidět výstřižené kusy.
Zamysli se, jestli to má smysl.
V novém bytě jsem nabobtnala podlahu, kus odštípla. (V zápětí odštípl kus můj tehdy ještě jen přítel)
Nová americká lednice, kterou jsem chtěla protože se mi ta tři roky stará nehodila do kuchyně. Dala jsem na ni magnetickou vakuovacku, lezl šroubek a udělala jsem deseticentimetrový škrábanec po týdnu ![]()
Nějak se udělaly škrábance na skleněných stolech, jeden 40tis, druhý 20.. atd atd..
A to jsme jen dospělí, ještě tu neřádí děti 🤭
V životě se toho ještě rozbije opravdu tuna.
@Katastrofaobecna ona taky dost jeta je. Uz byla stara. Ja prave nevim co ted delat. Myslim s nasim vztahem. ![]()
@Anonymní píše:
Poslal mi fotku jak to vypada. Myslite ze by to slo nejak zachranit?
Coooo? Já myslela že tam je obtisklá celá plocha žehličky a je to propálené, on tě takhle dusí, kvůli pár spáleným chlupům? Ostříhat, vyčesat a hotovo.
@Katastrofaobecna
Taky takhle podobně. Zrekonstruoval jsem koupelnu. Komplet fungl nové všechno. Moje žena po týdnu rozbila umyvadlo. Vypadl těžký flakon voňavky z horní skříňky přímo na umyvadlo. Drží sice pohromadě ale je popraskané. Vůbec jsem nevyšiloval. Jenom jsem vyvrátil oči. A zabrblal něco jako: no to se ti povedlo. Jak nejde o život…
Edit. Jenom dodám že je to velké atypické umyvadlo na skříňku které nejde už sehnat.
@Pan Dan Jé, tak to máte úplně stejně, i stejným způsobem vytuněný umyvadlo jako my ![]()
@Anonymní píše:
@Katastrofaobecna ona taky dost jeta je. Uz byla stara. Ja prave nevim co ted delat. Myslim s nasim vztahem.
Tohle je celé na křivo. ON asi ví jak jsi na tom finančně… už jenom kdyby to po mě přítel chtěl bych si o něm pomyslela něco nepěkného. Já už rozbila věci, poničila… To se snad může stát, ne? Nedávno jsem nedala ruční brzdu na autě…zastavilo se o naše druhé. Oprava 7tis… chlap mi nic nevyčetl. Nepochválil, ale nooo tak ok, bohužel. Dokážeš si představit s ním žít? Co pak? A jak budou děti…
@Lily-en píše:
Tohle tema mi jde zrovna do notypodařilo se mi při úklidu trochu poškrabat dveře od lednice a dostala jsem vyhubovano
prý mám sehnat nova dvířka (je to na te lednici namontovane). V noci bylo malymu spatne a já pod nej nedala x prosteradel a dek, aby to neproteklo. No samozřejmě blinkal znovu a prosáklo to. Teď spolu nemluvíme, protože me štve, ze místo aby řešil, ze je spatne synovi, tak resi matraci.
tak zakladatelce, ber to jako první vlaštovku, jestli to budeš ignorovat, tak to vygraduje a dopadnes jak já
v pondělí musím zařídit dveře od lednice, čištění matrace a novou cukrenku. Ono se totiž nevyplácí jít ani dělat čaj, kdyz se člověk necítí dobre
To je doufám vtip???
On tvůj přítel ještě chodí do školky? Podle chování mi to tak připadá. Vyšilovat kvůli dece, požadovat náhradu a nemluvit s tebou, fakt jak malej trucovitej zaseklej smrad. Ty mu tam jak pipinka jezdíš uklízet a žehlit a on na tebe s tímhle? Holka zlatá, některé věci opravdu nemáme zapotřebí a tohle je jedna z nich. Bejt v pozoru kvůli jednomu nevyzrálými chlapovi. Deku na tom spáleném místě namokro proper, co to půjde, pak to vem kartáčkem, nech uschnout a nazdar bazar. A důrazně mu řekni, že jestli chce, abys ho brala jako chlapa a muže, tak se musí co nejrychleji přestat chovat jako ťululum.
Já takhle před lety spálila tehdy ještě příteli (zrovna jsme spolu začali čerstvě bydlet) letní lněné sako. Nenávratně zničené. Mrzelo mě to hodně, přišel domů, omlouvala jsem se a on mávnul rukou a řekl, hlavně klid, je to jen sako, horší by bylo, kdyby ses spálila ty.
@Anonymní píše:
Kvůli tomuhle tě chce stáhnout o 6 tisíc? Sorry, ale je to deb. l, dala bych mu tisícovku a poslala ho k šípku. Většinou nejsem zastánce rozchodů kvůli malichernostem, ale jako adekvátní reakce mi přijde naštvání, výčitka, povzdech nad cenou zničené věci a dejme tomu žádost o menší příspěvek. Chtít zaplatit novou deku s přemrštěnou cenou je totálně přes čáru (je to stejné jako bys mu odřela auto a on chtěl zaplatit nikoliv přeleštění, ale nové auto).
Ja jsem byvalemu priteli rozbila fen, polila postel a nevim, co jeste. Vzdycky to presel s humorem. Veci uz byly starsi, takze to vubec neresil. Kdyby to bylo neco duleziteho, tak asi automaticky sama nabidnu, ze koupim nahradu, ale ne za 6000 Kc, kdyz ta puvodni deka uz stejne byla pekne jeta.
Ja mam taky k nekterym vecem osobni vztah. Zkus ho nechat vychladnout a uvidis.
…hele, ale jinak je to určitě milující a bezvadný kluk, co tě podrží, když je potřeba, ohleduplný a tak, že? ![]()
Ja to prave taky vubec nechapu o co jde. Proc se tak chova. Nevim asi vyresime Tu deku a Pak si pujdem kazdy svou cestou.
@Anonymní píše:
to myslíš vážně, že kvůli tomuto vyšiluje???
Pošli to do oběhu…obratem. I s dekou ![]()
@Anonymní píše:
Ja to prave taky vubec nechapu o co jde. Proc se tak chova. Nevim asi vyresime Tu deku a Pak si pujdem kazdy svou cestou.
Pokud svým chováním nekamufluje nějaký hlubší problém, s kterým se nedokáže normálně svěřit, tak to je fakt průser. Nikdo normální by kvůli takové pitomosti nedělal tolik vln, co on… To fakt není chlap do života ![]()
@Tarjei to nechce