Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MrsNorris píše:
@lebambule
Píše, že deku nežehlila, jen byla v kontaktu s odloženou žehličkou, když mu žehlila něco jiného.
Přiznám se, ze jsem nečetla pozorně a vše. I tak je to bizár, na muj vkus.
@Tarjei píše:
Ja uz priteli provedla veci..nedavno jsem nechtene vylila kokosovej olej na matraci, matrace za sedmicku, novou fakt nechtel
Ja tukla Kodiaka. A on rekl, ze jsem jeho laska a ze se v servisu zasmeji.
Když jsem si domů nastěhoval novou přítelkyni jednoho večera navrhla, že uvaří večeři. Měl jsem úplně nový byt včetně kuchyně. Bydlel jsem tam teprve asi 14 dní a s přítelkyní chodil asi měsíc všeho všudy. Dělala tedy nějaký jídlo v remosce a zřejmě jí viděla poprvé v životě. Když chtěla jídlo zkontrolovat otevřela remosku a položila ten horní díl (který hřeje) na kuchyňskou linku,. Jdu okolo a vidím jak to tam leží a nemám ani slov. Zakřičím ať to zvedne. Zvedá rychle poklop remosky nahoru a s ní i roztavené cáry kuchyňské linky. Uprostřed pracovní desky propálená díra až na kost. V té kuchyni jsem si do té doby uvařil snad jen čaj byla opravdu úplně nová. Ona začala okamžitě brečet a já jen s rukama na obličeji usedal na sedačku a sledoval mojí „novou“ kuchyň. Dodnes nechápu, že jsem to přešel prakticky v klidu. Nešlo jí ani nic říct jelikož brečela asi hodinu sama od sebe. Jen jsem se s tím musel sám s obě smířit a hold kuchyňskou linku odepsat. S přítelkyně jsem si dělal pak ještě pár měsíců srandu když vařila něco v kuchyni. Jestli je přítel normální skousne to.
@Anonymní píše:
Rekl mi ze jestli to nechci kupovat novou mam zaridit aby jsem to nechala opravit. Nebo pry jestli by nemam nake pojisteni ktere by to pokrylotakove existuje?
Odejdi stredem hned, je to debil.
@Tommy2500 píše:
Když jsem si domů nastěhoval novou přítelkyni jednoho večera navrhla, že uvaří večeři. Měl jsem úplně nový byt včetně kuchyně. Bydlel jsem tam teprve asi 14 dní a s přítelkyní chodil asi měsíc všeho všudy. Dělala tedy nějaký jídlo v remosce a zřejmě jí viděla poprvé v životě. Když chtěla jídlo zkontrolovat otevřela remosku a položila ten horní díl (který hřeje) na kuchyňskou linku,. Jdu okolo a vidím jak to tam leží a nemám ani slov. Zakřičím ať to zvedne. Zvedá rychle poklop remosky nahoru a s ní i roztavené cáry kuchyňské linky. Uprostřed pracovní desky propálená díra až na kost. V té kuchyni jsem si do té doby uvařil snad jen čaj byla opravdu úplně nová. Ona začala okamžitě brečet a já jen s rukama na obličeji usedal na sedačku a sledoval mojí „novou“ kuchyň. Dodnes nechápu, že jsem to přešel prakticky v klidu. Nešlo jí ani nic říct jelikož brečela asi hodinu sama od sebe. Jen jsem se s tím musel sám s obě smířit a hold kuchyňskou linku odepsat. S přítelkyně jsem si dělal pak ještě pár měsíců srandu když vařila něco v kuchyni. Jestli je přítel normální skousne to.
@Tommy2500 píše:
Dobry.
Zakladatelko zbystri. Jeste asi netusis, kolik toho dokazi znicit deti. To aby pan nekolaboval.
@Anonymní píše:
Ahoj, potrebuji znat dalsi nazor. Povedlo se mi omylem znicit pritelovu trochu pripalit deku. Byla to nehoda. On je strasne nastvany a chce aby jsem mu koupila novou. Jenze Pak mi rekl ze takle uz k sehnani neni, tak nasel jinou, ktera je strasne draha! A ted momentalne si nemuzu uplne dovolit ji koupit. Tak me napadli mu to slacet. Ale na jednou stranu mi to prijde divne splacet neco priteli. Nevim jak ted vztah ted muze fungovat. Nevim co delat. Co si o tom myslite?
Dekuji za nazory
Holky ti tu radí dobře, tohle není chlap pro život. Nech ho ať si žije se svojí dekou. Max. bych mu přispěla třeba 500,– a dál ať si poradí jak chce, s tím bych se s ním rozloučila. Já jsem docela ničitel věcí, přítel už si ze mě dělá srandu
. Je pro mě lepší neobklopovat se drahými věcmi. Mít podobný exemplář co máš ty, to by mě zabilo.
Můj mladej když měl asi šest let uviděl ho*vno od ptáka na našem autě. No nechtěl to tam nechat tak vzal klacík, že ho odšprtne. No a jak to rozmazal tak se usilovně snažil tím klacíkem to dát pryč tak tam za několik minut vyškrábal lak. Takové vydřené hnízdo o velikosti deset centimetrů přímo na kapotě.
A já jsem si říkal co tam furt šmudlí. Bohužel jsem přišel až bylo po všem. ![]()
@Pan Dan píše:
Můj mladej když měl asi šest let uviděl ho*vno od ptáka na našem autě. No nechtěl to tam nechat tak vzal klacík, že ho odšprtne. No a jak to rozmazal tak se usilovně snažil tím klacíkem to dát pryč tak tam za několik minut vyškrábal lak. Takové vydřené hnízdo o velikosti deset centimetrů přímo na kapotě.A já jsem si říkal co tam furt šmudlí. Bohužel jsem přišel až bylo po všem.
Taky dobry. mladyho by mohli najmout do automobilky jako testera:).
Bych to asi hodila do pracky v nadeji, ze ten spalenej hnus se olame a jeste bude deka vyprana. Po uschnuti bych to ostrihla nebo pocesala a bude lepsi, nez nova a jeste pekne vonet ![]()
Ano je to bizar ja vim. Taky proto jsem se s tim chtela sverit. Proste to nechapu. V zivote by me nenapadlo, ze nekdo muze takhle hrotit deku. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, potrebuji znat dalsi nazor. Povedlo se mi omylem znicit pritelovu trochu pripalit deku. Byla to nehoda. On je strasne nastvany a chce aby jsem mu koupila novou. Jenze Pak mi rekl ze takle uz k sehnani neni, tak nasel jinou, ktera je strasne draha! A ted momentalne si nemuzu uplne dovolit ji koupit. Tak me napadli mu to slacet. Ale na jednou stranu mi to prijde divne splacet neco priteli. Nevim jak ted vztah ted muze fungovat. Nevim co delat. Co si o tom myslite?
Dekuji za nazory
https://www.lior.cz/…50x200-cm-2/?…
@bobulka88 ja jsem mu rikala at to zkusi vyprat a vzit to kartacem. A odpoved byla ze to zkousel vodou a nic. Ze je to nenavratne zniceny. No a ted uz se mnou nebavi vubec
@Anonymní píše:
@bobulka88 ja jsem mu rikala at to zkusi vyprat a vzit to kartacem. A odpoved byla ze to zkousel vodou a nic. Ze je to nenavratne zniceny. No a ted uz se mnou nebavi vubec
Jedině dobře, s takovým blbe.kem přece bejt nechceš, ne? ![]()
Nebo ten flek vystrihni.
Ja jsem jako čerstvá řidička pri vyjizdeni z garáže moc brzy zatocila a promackla zadní práve dvere na tátove nové Impreze. Pokrčil rameny, ze jsem strevo. Co taky se mnou. Ale od te doby jsem s autem žádnej pruser nezpůsobila.