Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ja fakt nevim co mu na to odepsat
Já bych mu napsala jen: Vyhodnocuji situaci…
A v pondělí zašla pro deku a na poštu. Za víc by mi nestál.
@Anonymní píše:
Ja fakt nevim co mu na to odepsat
Nevíš? Třebas,, už mě vícekrát neobtěžuj a běž se léčit,,
Já osobně bych si nechal zaplatit nejen deku, ale hlavně bych chtěl kompenzovat psychickou újmu, protože ztráta něčeho, s čím spím, je zkrátka nevyčíslitelná - na deseti milionech bych se určitě nezastavil… ![]()
@Evžen.hrobař.žen píše:
Já osobně bych si nechal zaplatit nejen deku, ale hlavně bych chtěl kompenzovat psychickou újmu, protože ztráta něčeho, s čím spím, je zkrátka nevyčíslitelná - na deseti milionech bych se určitě nezastavil…
Tou ztrátou něčeho, s čím spím, myslíš tu deku nebo brzy bývalou přítelkyni ![]()
@Akonitina píše:
Tou ztrátou něčeho, s čím spím, myslíš tu deku nebo brzy bývalou přítelkyni
Jak se můžeš takhle ptát? Přítelkyně přichází a zase odchází, ale deka zůstává…
Dokud teda nenarazíš na „bůů“, která ti ji zničí… ![]()
Můj přítel ti vzkazuje, že by ho vzal tou žehličkou po držce a že to beztak taky šijí Číňani
![]()
@Nell2 píše:
Já bych mu už nenapsala nikdy nic.
Pak se ale nediv, až přijde soudní obsílka a všechny náklady na něj, právníka a pak nejspíš i exekutora poneseš ty… ![]()
@Barry1997 píše:
Můj přítel ti vzkazuje, že by ho vzal tou žehličkou po držce a že to beztak taky šijí Číňani![]()
Hmm, tak to musí bejt fakt drsoň, když i vzkaz pošle po babě… ![]()
Já bych mu asi už neodepisovala nic.
Zítra nebo v pondělí bych koupila nějakou podobnou deku v Jysku nebo Pepcu atd. a poslala bych mu ji doporučenou poštou. Toť vše.
Nakonec je dobře, že jsi tu deku ozehla. Alespoň jsi zavčasu zjistila, s kým máš tu čest.
@káťa píše:
Zítra nebo v pondělí bych koupila nějakou podobnou deku v Jysku nebo Pepcu atd. a poslala bych mu ji doporučenou poštou. Toť vše.
Nakonec je dobře, že jsi tu deku ozehla. Alespoň jsi zavčasu zjistila, s kým máš tu čest.
@káťa píše:
No možná mu poslat po rozchodu odkaz na tuhle diskuzi, ať si počte od asi 50 lidí, jaký je ubožák. Jestli se nepletu, tak na jeho straně (škodu plně nahradit) tady nebyl vůbec nikdo, maximálně se objevilo pár kompromisních řešení.
@zrcadlo píše:
No možná mu poslat po rozchodu odkaz na tuhle diskuzi, ať si počte od asi 50 lidí, jaký je ubožák. Jestli se nepletu, tak na jeho straně (škodu plně nahradit) tady nebyl vůbec nikdo, maximálně se objevilo pár kompromisních řešení.
Tak ona partnerovi polije benzínem deku, kterou pak podpálí a když po ní chce chudák pár tisíc na plastiku, tak je ještě za toho zlýho? ¨
A to jenom kvůli manipulativní výpovědi agresorky, která ze sebe dělá oběť? ![]()
@Nell2 ne to nejsem