Splátky příteli

Napsat příspěvek
Velikost písma:
312
23.2.20 18:48
@Anonymní píše:
Vcera mi jeste napsal ze nesnasi nespravedlnost :potlesk:

Zeptej se ho jestli je mu milejsich 6000 tisíc na deku nebo ty a hned budeš vědět jakou máš pro něj cenu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.2.20 18:59

Jeste jsem mu nenapsala nic. Porad tak nejak hledam slova :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4009
23.2.20 19:05

To snad ani není možný, že tohle někdo dokáže vymyslet. Spálená deka :lol: :lol: :lol:. Kolik prosímtě tomu Tvému příteli je zakladatelko? No aspoň si zavčasu poznala, že tohle opravdu není partner pro život. Nestačím zírat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.2.20 19:08

@evill no to je prave to. Je mu 33 :think:

• Citovat
  • Upravit
4009
23.2.20 19:13
@Anonymní píše:

No to je smutné. Asi nějak narušená povaha? :nevim: Nechápu, jak někdo může takto vyvádět kvůli dece, vést řeči o nespravedlnosti atp. nedej bože si říct naoplátku o deku za 6000,–. 8o. To je fakt sada jako… nehody se stávají, dokážeš si představit s někým takovým je řešit? To aby se člověk bál od okamžiku vlezení do bytu až do doby jeho opuštění a chodil doma po špičkách aby se nááhodou něco nestalo. :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
23.2.20 19:30
@Anonymní píše:

V 33 trucuje kvůli dece a jako bolestné požaduje novou za 6000? :mrgreen: Jak tady čtu vsechny ty diskuze tak vážně nechápu v které psychiatrické léčebně si ty partnery hledáte :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
23.2.20 19:38

Taky mi přijde, že buď je to regulérní psychous, anebo potřebuje prachy, a tak to na tebe navlikl s dekou a doufá, ze z tebe citovým vydíráním ty prachy dostane, že ti to bude blbý.
Zvlášť, když si poškození deky vůbec nezaregistrovala, Bůh ví, jestli ten flek je od tebe.
Nicméně i kdyby byl, tak je to chování blázna tohleto. Asi bych mu v rámci „spravedlnosti“ poslala 500,– na ucet- pokud jsi těch pár chlupů na starym hadru fakt propálila ty a s ním bych se jinak vůbec nebavila, jenom bych ho poprosila o číslo účtu, nic víc.

• Citovat
  • Upravit
23.2.20 19:56

Já bych rád uvedl na pravou míru původní text zakladatelky, aby nedocházelo k omylům. Ona se chce svého partnera zbavit a samozřejmě z toho chce vyjít jako chudinka poškozená, která se snažila vztah zachránit, ale kvůli podlému chování svého budoucího bývalého to nešlo. A jelikož na podobný podraz nemá dostatek sil, hledá pomocí intrik podporu zde na diskuzi. Ale rozhodnuto už je vlastně dávno a nějaká deka ani možná neexistuje - jedině ve snech. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
23.2.20 20:00

@Evžen.hrobař.žen jak říkáš, náměstku :pankac: ještě nám vysvětli, jak nějaká anonymní diskuze, o které nemá poškozený nebožák ani páru pomůže ty jeho nestvůře ke zbavení se ho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39728
23.2.20 20:01
@Nechaputo píše:
Zeptej se ho jestli je mu milejsich 6000 tisíc na deku nebo ty a hned budeš vědět jakou máš pro něj cenu ;)

Přesně tak.
Zakladatelko, on je vážně pííp. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.2.20 20:04
@neila píše:
@Evžen.hrobař.žen jak říkáš, náměstku :pankac: ještě nám vysvětli, jak nějaká anonymní diskuze, o které nemá poškozený nebožák ani páru pomůže ty jeho nestvůře ke zbavení se ho :lol:

V pochopení psaného textu hodně plaveš, co? Potřebuje psychickou vzpruhu a taky by mě zajímalo, jestli jsi vůbec baba, když to neznáš… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39728
23.2.20 20:08
@Evžen.hrobař.žen píše:
Já bych rád uvedl na pravou míru původní text zakladatelky, aby nedocházelo k omylům. Ona se chce svého partnera zbavit a samozřejmě z toho chce vyjít jako chudinka poškozená, která se snažila vztah zachránit, ale kvůli podlému chování svého budoucího bývalého to nešlo. A jelikož na podobný podraz nemá dostatek sil, hledá pomocí intrik podporu zde na diskuzi. Ale rozhodnuto už je vlastně dávno a nějaká deka ani možná neexistuje - jedině ve snech. :?

Mohl bys už těch nesmyslů laskavě nechat?
A téma o stravenkách si založ vlastní, když tě to tak zajímá, co a jak kdo má a neplevel, není na to nikdo zvědavej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
23.2.20 20:53

@Evžen.hrobař.žen já si vystačím u svých rozhodnutí se svoji hlavou, patrně proto jsem ten tvůj výblitek nepochopila :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.2.20 21:00
  • Citovat
  • Upravit
8288
23.2.20 21:05
@Evžen.hrobař.žen píše:
Hmm, tak tebe bych chtěl za babu, když co si myslíš TY, si podle tebe myslí VŠICHNI. :?

Vždyť má pravdu. Jsem teď kvůli stravenkam projela asi 5 stran, abych se dostala k tématu, co je noveho. To se nepovedlo :roll: tak tady neurazej ostatní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí