Splátky příteli

Napsat příspěvek
Velikost písma:
39728
23.2.20 21:34
@belladonna píše:
Vždyť má pravdu. Jsem teď kvůli stravenkam projela asi 5 stran, abych se dostala k tématu, co je noveho. To se nepovedlo :roll: tak tady neurazej ostatní.

Přesně. Jinak díky, holky. :mavam: @medúzka sladkovodní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39728
23.2.20 21:35
@neila píše:
@Evžen.hrobař.žen já si vystačím u svých rozhodnutí se svoji hlavou,patrně proto jsem ten tvůj výblitek nepochopila :jazyk:

Nápodobně, a ani nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
23.2.20 21:45

Pak nema smysl zde diskutovat protoze vsechny zeny samozrejme lzou a jedine co chteji se je zbavit chlapa a skudli stravenky protoze pan to rekl a je to pravda. Zadny muz na svete se preci nikdy nezachoval jako hulvat de.il nebo rovnou ma.or vzdy je to jen vymysl zeny. TAK a proto je pan na emiminu aby nam to nandal a vysvetlil.

• Citovat
  • Upravit
káťa
24.2.20 07:50
@Evžen.hrobař.žen píše:
Já bych rád uvedl na pravou míru původní text zakladatelky, aby nedocházelo k omylům. Ona se chce svého partnera zbavit a samozřejmě z toho chce vyjít jako chudinka poškozená, která se snažila vztah zachránit, ale kvůli podlému chování svého budoucího bývalého to nešlo. A jelikož na podobný podraz nemá dostatek sil, hledá pomocí intrik podporu zde na diskuzi. Ale rozhodnuto už je vlastně dávno a nějaká deka ani možná neexistuje - jedině ve snech. :?

Tvl, přestaň to tady konečně plevelit takovejma rádoby vtipnejma prispevkama. Zaloz si svoji diskusi na téma třeba stravenky a tam se realizuj a nenic diskuse druhým :roll:

Přidávám se k ostatním, nezajímají nás tvoje vyblitky, ale situace zakladatelky…

• Citovat
  • Upravit
20855
24.2.20 09:11

Dobrý den,

důrazně Vás žádám, abyste diskutovali pouze k tématu. Příspěvky jsem promazala a pokud chcete diskutovat na jiné téma, tak neváhejte založit vlastní diskuzi. Toto plevelení jistě překáží jak zakladatelce, tak i ostatním diskutujícím.

Děkuji za pochopení

Natálie :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.2.20 10:06

Omlouvám se, špatně jsem odhadl situaci. Když slepice vidi jestřába nad sebou, začnou se v rámci ochrany houfovat a kvoká stejně jedna jako druhá, ale zlom nastává momentě, kdy jestřáb slétne mezi ně - to se pak rozutečou a nejspíš si i pařáty začnou podrážet, jaký budou najednou kamarádky. Ale to zatím nevidí, že? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
24.2.20 11:03
@Evžen.hrobař.žen píše:
Omlouvám se, špatně jsem odhadl situaci. Když slepice vidi jestřába nad sebou, začnou se v rámci ochrany houfovat a kvoká stejně jedna jako druhá, ale zlom nastává momentě, kdy jestřáb slétne mezi ně - to se pak rozutečou a nejspíš si i pařáty začnou podrážet, jaký budou najednou kamarádky. Ale to zatím nevidí, že? :mavam:

Ježíši, ty jsi tak trapnej :roll:
Opakuji - založ si na vlastní vyblitky mimo téma vlastní vlákno…

• Citovat
  • Upravit
káťa
24.2.20 11:05

Zakladatelko, bez ohledu na snahu o pleveleni od jedné osoby - piš a pokračujme v tématu ;)

Jak to probíhá?

• Citovat
  • Upravit
24.2.20 11:12

Dej na rady ostatních, kup novou deku a vybodni se na něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.2.20 11:19
@káťa píše:
Ježíši, ty jsi tak trapnej :roll:
Opakuji - založ si na vlastní vyblitky mimo téma vlastní vlákno…

Hmm, tak to je pěkný vděk - já se kvůli tobě nechal ukřižovat a ty mně teď vyhazuješ - pěknýho hada na prsou jsem si hřál, co? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.2.20 11:22
@Osmdesátsedmička píše:
Dej na rady ostatních, kup novou deku a vybodni se na něj
A co kdybys přispěla i penězi místo radou, co? :?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
24.2.20 11:33
@Evžen.hrobař.žen píše:
Omlouvám se, špatně jsem odhadl situaci. Když slepice vidi jestřába nad sebou, začnou se v rámci ochrany houfovat a kvoká stejně jedna jako druhá, ale zlom nastává momentě, kdy jestřáb slétne mezi ně - to se pak rozutečou a nejspíš si i pařáty začnou podrážet, jaký budou najednou kamarádky. Ale to zatím nevidí, že? :mavam:

Jestřáb :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Zakladatelko, co nového? Doufám že jsi mu předala 500 na novou deku, víc cenu rozhodně neměla a k tomu i rozloučení na věčné časy :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20855
24.2.20 15:57

Dobrý den.

„Evžene“, zdá se vám toto
@Evžen.hrobař.žen píše:

jako příspěvek k tématu…? :think:
Už toho skutečně nechte a chcete-li být mezi námi, dodržujte pravidla…

Příspěvek nemažu - je to pro pisatele poměrně slušná vizitka… ;-)

Hezký den všem :mavam:

Petra (z houfu, který se NEbojí jestřába - protože nejde o slepice, ale o orlice! ;-) )…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
24.2.20 16:13
:D :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
24.2.20 16:16

Zakladatelko : Taky mě zajímá, jak to dopadlo? :nevim: