Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@belladonna píše:
Vždyť má pravdu. Jsem teď kvůli stravenkam projela asi 5 stran, abych se dostala k tématu, co je noveho. To se nepovedlotak tady neurazej ostatní.
Přesně. Jinak díky, holky.
@medúzka sladkovodní
@neila píše:
@Evžen.hrobař.žen já si vystačím u svých rozhodnutí se svoji hlavou,patrně proto jsem ten tvůj výblitek nepochopila
Nápodobně, a ani nechci.
Pak nema smysl zde diskutovat protoze vsechny zeny samozrejme lzou a jedine co chteji se je zbavit chlapa a skudli stravenky protoze pan to rekl a je to pravda. Zadny muz na svete se preci nikdy nezachoval jako hulvat de.il nebo rovnou ma.or vzdy je to jen vymysl zeny. TAK a proto je pan na emiminu aby nam to nandal a vysvetlil.
@Evžen.hrobař.žen píše:
Já bych rád uvedl na pravou míru původní text zakladatelky, aby nedocházelo k omylům. Ona se chce svého partnera zbavit a samozřejmě z toho chce vyjít jako chudinka poškozená, která se snažila vztah zachránit, ale kvůli podlému chování svého budoucího bývalého to nešlo. A jelikož na podobný podraz nemá dostatek sil, hledá pomocí intrik podporu zde na diskuzi. Ale rozhodnuto už je vlastně dávno a nějaká deka ani možná neexistuje - jedině ve snech.
Tvl, přestaň to tady konečně plevelit takovejma rádoby vtipnejma prispevkama. Zaloz si svoji diskusi na téma třeba stravenky a tam se realizuj a nenic diskuse druhým ![]()
Přidávám se k ostatním, nezajímají nás tvoje vyblitky, ale situace zakladatelky…
Dobrý den,
důrazně Vás žádám, abyste diskutovali pouze k tématu. Příspěvky jsem promazala a pokud chcete diskutovat na jiné téma, tak neváhejte založit vlastní diskuzi. Toto plevelení jistě překáží jak zakladatelce, tak i ostatním diskutujícím.
Děkuji za pochopení
Natálie ![]()
Omlouvám se, špatně jsem odhadl situaci. Když slepice vidi jestřába nad sebou, začnou se v rámci ochrany houfovat a kvoká stejně jedna jako druhá, ale zlom nastává momentě, kdy jestřáb slétne mezi ně - to se pak rozutečou a nejspíš si i pařáty začnou podrážet, jaký budou najednou kamarádky. Ale to zatím nevidí, že? ![]()
@Evžen.hrobař.žen píše:
Omlouvám se, špatně jsem odhadl situaci. Když slepice vidi jestřába nad sebou, začnou se v rámci ochrany houfovat a kvoká stejně jedna jako druhá, ale zlom nastává momentě, kdy jestřáb slétne mezi ně - to se pak rozutečou a nejspíš si i pařáty začnou podrážet, jaký budou najednou kamarádky. Ale to zatím nevidí, že?
Ježíši, ty jsi tak trapnej ![]()
Opakuji - založ si na vlastní vyblitky mimo téma vlastní vlákno…
Zakladatelko, bez ohledu na snahu o pleveleni od jedné osoby - piš a pokračujme v tématu ![]()
Jak to probíhá?
@káťa píše:
Ježíši, ty jsi tak trapnej
Opakuji - založ si na vlastní vyblitky mimo téma vlastní vlákno…
Hmm, tak to je pěkný vděk - já se kvůli tobě nechal ukřižovat a ty mně teď vyhazuješ - pěknýho hada na prsou jsem si hřál, co? ![]()
@Osmdesátsedmička píše:
Dej na rady ostatních, kup novou deku a vybodni se na něj
A co kdybys přispěla i penězi místo radou, co?
@Evžen.hrobař.žen píše:
Omlouvám se, špatně jsem odhadl situaci. Když slepice vidi jestřába nad sebou, začnou se v rámci ochrany houfovat a kvoká stejně jedna jako druhá, ale zlom nastává momentě, kdy jestřáb slétne mezi ně - to se pak rozutečou a nejspíš si i pařáty začnou podrážet, jaký budou najednou kamarádky. Ale to zatím nevidí, že?
Jestřáb
![]()
Zakladatelko, co nového? Doufám že jsi mu předala 500 na novou deku, víc cenu rozhodně neměla a k tomu i rozloučení na věčné časy ![]()
Dobrý den.
„Evžene“, zdá se vám toto@Evžen.hrobař.žen píše:
jako příspěvek k tématu…? ![]()
Už toho skutečně nechte a chcete-li být mezi námi, dodržujte pravidla…
Příspěvek nemažu - je to pro pisatele poměrně slušná vizitka… ![]()
Hezký den všem ![]()
Petra (z houfu, který se NEbojí jestřába - protože nejde o slepice, ale o orlice!
)…