Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak dneska mi napsal jestli jsem mela cas vyresit tu deku. Jestli jsem se zeptala na Tu pojistku, nebo jak to bude. Jeste jsem mu na to nic neodepsala ![]()
@Anonymní píše:
Tak dneska mi napsal jestli jsem mela cas vyresit tu deku. Jestli jsem se zeptala na Tu pojistku, nebo jak to bude. Jeste jsem mu na to nic neodepsala
tak na tohle bych mu napsala jedinou větu:
táhni k čertu, howado nevychované
a konec
@Anonymní píše:Že je to definitivní konec, nazdar.
Tak dneska mi napsal jestli jsem mela cas vyresit tu deku. Jestli jsem se zeptala na Tu pojistku, nebo jak to bude. Jeste jsem mu na to nic neodepsala
@Anonymní píše:
Osobně bych v takové situaci reagoval tak, že tohle řešit přes pojišťovnu nebudu. Ať si to přes svou pojišťovnu řeší sám.
A pokud má nějakou jinou představu řešení, tak ať napíše, co přesně chce.
Fakt by mě zajímalo, jestli skutečně dokáže naplno napsat bez naznačování, že od Tebe chce 6 000 Kč
.
A nemusíš odepisovat dnes, klidně až zítra nebo později.
A až to budeš mít černé na bílém a on Tě někde pomluví, tak to můžeš ukázat nebo zveřejnit na svém FB pro jeho přátele, jaký je to idiot.
@Anonymní píše:
Asi bych mu napsala, že vše budu řešit až po doručení účtenky a přihlédnutím na amortizaci
popř pokud bude mít stále problém tak to budeme řešit s právníkem protože nemám ráda nespravedlnost
![]()
Ja jsem se ho schvalne zeptala, jestli on ma nake pojisteni kdyz by on Sam Nebo nekdo neco rozbil u nej doma. On to sel hledat a poslal mi ze nic takoveho nema
![]()
Pokud bys to resila pres pojistovnu, tak bys ale potřebovala uctenku za tu spálenou deku, ne?! Ale tu ti ani neukazal.
@Anonymní píše:
Vždyť tu pojistku nemáš, ne? Tak co řeší? A to si myslí, že by něco za ten hadr dostal??? Vždyť to nebyla drahá kožešinová deka.
On ti píše jen kvůli té dece?
@Akonitina no nemam
ja prave nechapu. Napsal mi jak se mam a bla bla hned zacal s tou dekou
@Anonymní píše:
@Akonitina no nemamja prave nechapu. Napsal mi jak se mam a bla bla hned zacal s tou dekou
A chtěla jsi po něm tu účtenku?
@Anonymní píše:
@Akonitina no nemamja prave nechapu. Napsal mi jak se mam a bla bla hned zacal s tou dekou
Pošli mu odkaz na diskusi a bude vyřešeno
Stejně je to už expřítel, ne? ![]()
Tak jsem se ho zeptala kolik platil za tu ponicenou deku a on napsal ze kolem 10K. Na uctenku jeste neodepsal. Ale napsal ze pokud se mi podarit najit nekoho kdo by to umel opravit tak by to bylo levnejsi.
S tou ignoraci souhlas.
Jinak zakladatelko, že tě ignoruje - tys mu něco psala? Co?
Já bych mu asi napsala, že chci učinit spravedlnosti za dost, ať pošle číslo účtu. Tam bych mu poslala pár stovek, ať se jimi udaví a víc bych s ním nekomunikovala. To není ve vztahu k tobě přítel, to je lichvář…