Splátky příteli

Napsat příspěvek
Velikost písma:
káťa
25.2.20 06:45

S tou ignoraci souhlas. :palec:

Jinak zakladatelko, že tě ignoruje - tys mu něco psala? Co?
Já bych mu asi napsala, že chci učinit spravedlnosti za dost, ať pošle číslo účtu. Tam bych mu poslala pár stovek, ať se jimi udaví a víc bych s ním nekomunikovala. To není ve vztahu k tobě přítel, to je lichvář…

• Citovat
  • Upravit
25.2.20 07:36

No snad jsi mu ještě nepodlézala… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.20 20:02

Tak dneska mi napsal jestli jsem mela cas vyresit tu deku. Jestli jsem se zeptala na Tu pojistku, nebo jak to bude. Jeste jsem mu na to nic neodepsala :nevim:

• Citovat
  • Upravit
26250
25.2.20 20:04
@Anonymní píše:
Tak dneska mi napsal jestli jsem mela cas vyresit tu deku. Jestli jsem se zeptala na Tu pojistku, nebo jak to bude. Jeste jsem mu na to nic neodepsala :nevim:

tak na tohle bych mu napsala jedinou větu:

táhni k čertu, howado nevychované

a konec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39728
25.2.20 20:09
@Anonymní píše:
Tak dneska mi napsal jestli jsem mela cas vyresit tu deku. Jestli jsem se zeptala na Tu pojistku, nebo jak to bude. Jeste jsem mu na to nic neodepsala :nevim:
Že je to definitivní konec, nazdar.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
25.2.20 20:28
@Anonymní píše:

Osobně bych v takové situaci reagoval tak, že tohle řešit přes pojišťovnu nebudu. Ať si to přes svou pojišťovnu řeší sám.
A pokud má nějakou jinou představu řešení, tak ať napíše, co přesně chce.
Fakt by mě zajímalo, jestli skutečně dokáže naplno napsat bez naznačování, že od Tebe chce 6 000 Kč :wink:.
A nemusíš odepisovat dnes, klidně až zítra nebo později.
A až to budeš mít černé na bílém a on Tě někde pomluví, tak to můžeš ukázat nebo zveřejnit na svém FB pro jeho přátele, jaký je to idiot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2932
25.2.20 20:35
@Anonymní píše:

Asi bych mu napsala, že vše budu řešit až po doručení účtenky a přihlédnutím na amortizaci :nevim: popř pokud bude mít stále problém tak to budeme řešit s právníkem protože nemám ráda nespravedlnost :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.20 20:37

Ja jsem se ho schvalne zeptala, jestli on ma nake pojisteni kdyz by on Sam Nebo nekdo neco rozbil u nej doma. On to sel hledat a poslal mi ze nic takoveho nema :lol: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.2.20 20:38

Ja jsem mu napsal ze tohle na pojistovnu fakt neni :zed:

• Citovat
  • Upravit
1519
25.2.20 21:03

Pokud bys to resila pres pojistovnu, tak bys ale potřebovala uctenku za tu spálenou deku, ne?! Ale tu ti ani neukazal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
25.2.20 21:10
@Anonymní píše:

Vždyť tu pojistku nemáš, ne? Tak co řeší? A to si myslí, že by něco za ten hadr dostal??? Vždyť to nebyla drahá kožešinová deka. 8o On ti píše jen kvůli té dece?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.20 21:13

@Akonitina no nemam :lol: ja prave nechapu. Napsal mi jak se mam a bla bla hned zacal s tou dekou

• Citovat
  • Upravit
2932
25.2.20 21:15
@Anonymní píše:
@Akonitina no nemam :lol: ja prave nechapu. Napsal mi jak se mam a bla bla hned zacal s tou dekou

A chtěla jsi po něm tu účtenku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
25.2.20 21:27
@Anonymní píše:
@Akonitina no nemam :lol: ja prave nechapu. Napsal mi jak se mam a bla bla hned zacal s tou dekou

Pošli mu odkaz na diskusi a bude vyřešeno :D Stejně je to už expřítel, ne? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.20 21:32

Tak jsem se ho zeptala kolik platil za tu ponicenou deku a on napsal ze kolem 10K. Na uctenku jeste neodepsal. Ale napsal ze pokud se mi podarit najit nekoho kdo by to umel opravit tak by to bylo levnejsi.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky