Splátky příteli

Napsat příspěvek
Velikost písma:
290
26.2.20 14:55
@Anonymní píše:
Nevim, ale podle me mu to taky nedoslo. Ja jsem mu jeste nic neodepsala

Zeptala bych se ho, jestli mu nepřijde divné, chtít po přítelkyni zaplatit 7 let starou deku, kterou nespálila úmyslně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.20 15:13
@Akonitina píše:
Nějak ti nedochází, že to není tebou založená diskuse.

Nějak ti nedochází, že kdyby chtěla slyšet jenom tvůj názor, napíše ti meila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
26.2.20 15:19
@Anonymní píše:
Poslal mi fotku jak to vypada. Myslite ze by to slo nejak zachranit?

Je to debil. Zdrhej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
26.2.20 15:22
@Pan Dan píše:
@Andante
Vidím že voňavka a umyvadlo se nemají moc v lásce. :mrgreen: už třetí případ dneska.

Já se taky hlásím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
26.2.20 15:56
@Evžen.hrobař.žen píše:
Nějak ti nedochází, že kdyby chtěla slyšet jenom tvůj názor, napíše ti meila.

Přesně! Ptá se na názor ostatních. Ty místo vyjádření rozumného názoru urážíš a plevelíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.20 16:14
@Akonitina píše:
Přesně! Ptá se na názor ostatních. Ty místo vyjádření rozumného názoru urážíš a plevelíš.

Tak jestli chceš ty rozdávat rozumné názory, pořiď si nejdřív přístroj na jejich výrobu - rozum - a teprve potom raď ostatním, ano?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.20 17:00

@Evžen.hrobař.žen zrovna tvoje nazory me opravdu nezajimaji.

• Citovat
  • Upravit
66815
26.2.20 17:05

Si ho nevsimejte ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
26.2.20 17:29

To chce si ho nevsimat. Zoufalej chlap ktery prachne po jakekoliv pozornosti tak to alespon zkousi na portale pro maminky.

• Citovat
  • Upravit
39729
26.2.20 18:35
@matkabagristy píše:
Si ho nevsimejte ;)
@ludmilaadamkova píše:
To chce si ho nevsimat. Zoufalej chlap ktery prachne po jakekoliv pozornosti tak to alespon zkousi na portale pro maminky.

Přesně tak, už jsem to nedávno psala. Navíc tihle rejpalové se tím tak akorát baví, což o nich hodně vypovídá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39729
26.2.20 18:38
@Akonitina píše:
Zeptala bych se ho, jestli mu nepřijde divné, chtít po přítelkyni zaplatit 7 let starou deku, kterou nespálila úmyslně.

Ano, třeba. Už padlo návrhů dost, je to na zakladatelce, i když chápu, že ho možná má ještě nějakým způsobem ráda, ale mě by tedy hoodně odradil a dost u mě tímto klesnul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
26.2.20 18:48
@Žirafa 69 píše:
Ano, třeba. Už padlo návrhů dost, je to na zakladatelce, i když chápu, že ho možná má ještě nějakým způsobem ráda, ale mě by tedy hoodně odradil a dost u mě tímto klesnul.

:palec: Žirafko moc zdravím :mavam: a rovnou pokračuji - pro mě by to byl fakt mega vykřičník.
Týpek, který dokáže vyrobit problém na čtyři dny z takové prkotiny by mi hlavě vyvolal otázku " Co, proboha, bude vyvádět, až přijde opravdový problém? "

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.20 18:51

Ja uz mu asi ani neodepisu po vcerejsku. Koupim levnou deku a poslu mu ji. On se asi pravdepodobne omluvit nehodla.
Vcera jsem mu napsala jak si to jako predstavuje, kdyz nema uctenku. Deka je stara a ikdyby tehda stala 10k dneska uz takovou hodnotu nema. Tak muzu koupit novou levnejsi a bude vyreseno. On nereagoval Jen napsal ze je kvatlitni a kvalitu by rad zachoval. A pak jsem mu napsala ze je prehnane dramaticky. Mela jsem ho rada, ale ja nechci pritele jako on. Snad budu mit stesti s nekym jinym. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
39729
26.2.20 18:54
@Dája999 píše: :palec: Žirafko moc zdravím :mavam: a rovnou pokračuji - pro mě by to byl fakt mega vykřičník.
Týpek, který dokáže vyrobit problém na čtyři dny z takové prkotiny by mi hlavě vyvolal otázku " Co, proboha, bude vyvádět, až přijde opravdový problém? "

Taky Tě moc zdravím. :mavam:
Jo! Tam mi vykřičník svítí snad už od prvního zakladatelčina příspěvku a přesně takové i podobné otázky mě napadaly taky, to je tedy partie do života. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39729
26.2.20 18:56
@Anonymní píše:
Ja uz mu asi ani neodepisu po vcerejsku. Koupim levnou deku a poslu mu ji. On se asi pravdepodobne omluvit nehodla.
Vcera jsem mu napsala jak si to jako predstavuje, kdyz nema uctenku. Deka je stara a ikdyby tehda stala 10k dneska uz takovou hodnotu nema. Tak muzu koupit novou levnejsi a bude vyreseno. On nereagoval Jen napsal ze je kvatlitni a kvalitu by rad zachoval. A pak jsem mu napsala ze je prehnane dramaticky. Mela jsem ho rada, ale ja nechci pritele jako on. Snad budu mit stesti s nekym jinym. :nevim:

Jo, zvlášť po tolika letech. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria