Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja osobne bych cislo 2 byt nechtela…takze bud ona nebo ja ( a o ni uz nechci ani slyset).
![]()
Já si myslím že je naopak pěkné, že má s ex hezky vztah, to se moc nevidí. A když se s ní neschází někde tajně, ale před synem, tebou, stýkate se i s jejím novým mužem, tak opravdu nevidím problém. Spíš bych viděla, že ty máš nízké sebevědomí a cítíš se jeho ex ohrožená ![]()
Tvl to je jak z Beverly Hills 92010. No tak je evidentni, ze chce neco mit s tou svoji byvalkou. Nevim, kolik napoved jeste potrebujes
@Kriss Tina píše:
Já si myslím že je naopak pěkné, že má s ex hezky vztah, to se moc nevidí. A když se s ní neschází někde tajně, ale před synem, tebou, stýkate se i s jejím novým mužem, tak opravdu nevidím problém. Spíš bych viděla, že ty máš nízké sebevědomí a cítíš se jeho ex ohrožená
Mě by teda vadilo, kdyby mi za chvíli snad i u sexu svítila baterkou ![]()
Co na to vase dcerka? nedava ji to dobry vzor, jak se k ni ma chovat v budoucnu jeji partner…
Další dvacítka, která zblbla čtyřicátníka a teď se diví. Dnes už potřetí píšu, že padesátiletej chlap chce mít klid a ne malé dítě plus hysterku na krku. Máš, co jsi chtěla. Vsadím se, že se kvůli tobě rozvedl.
@Jessica4 tak já nevím ale na nákupu s bývalkou, rodinnou večeři nebo že ji doveze jabka nevidím nic tak hrozneho. Prostě mají společnou minulost (a asi ne zrovna krátkou dobu) a já bych byla radši když se k sobě chovají pěkně, než kdyby si dělali naschvály, soudili se a zneprijemnovali si život ![]()
Má tam syna, komunikace prý být musí. Je to ubohé, když vidím jak se za každou cenu snaží vnutit tam kam už dávno nepatří ale přesto na tom trvá. Jasně jsem mu řekla že nemám problém s jeho synem ale že mi vadí blízký vztah jeho ex a ať se se synem vidí kdy chce ale vzhledem k tomu že je synovi 30let není důvod ho navštívit u nich doma! Volal mu že si nepřeji aby se s ním vídal!!!A jeho ex mi pak volala že nemusím žárlit, že jsou fakt jenom kamarádi!
Prostě ho musíš něčím uchvátit. Je fakt, že pokud má 30ti letýho syna, tak 5ti letá holčička mu asi dává pěknej záhul. Vymysli, z čeho by mohl bejt paf. Jinak nevím. ![]()
Dobrý večer,
Vše začalo již před Vánoci kdy i přes můj nesouhlas vzal můj manžel svojí ex manželku s námi na Vánoční nákupy, byla jsem hodně proti ale nějak jsem to přešla. Nevěděla jsem ovšem jak se tam bude chovat nepatřičně v tom smyslu že se ex neustále ptal co má a nemá koupit, aby mu poradila na mě pozapomněl a i přes neustálé upozornění jeho ex že tam není s ní ale se mnou na to nebral ohled.Po příjezdu domů jsem mu v klidu řekla své a že by bylo vhodné omezit trochu kontakt s ex. Ještě ten samý den večer jí volal že jede druhý den do města a jestli nechce přivést jablka!!! Nechtěla. Za dva dny jel kolem a tak se tam stavil domluvit se na Vánocích kdy k nám přijedou se synem (30let) a jejím přítelem. Jsou kamarádi a často se navštěvují. Koupil jí dárky o kterých mi neřekl ani slovo! a dal jí je u nás v ložnici a ex se přišla pochlubit a poděkovat mi.-trapas neskutečný!!!A od Nového roku to jsou neustále volání, jezdí spolu nakupovat, často k ní jezdí na pokec, no už jsem ani neměla sílu to řešit až do dneška. Včera jsem přijela v 15hod. z práce a manžel že jede s autem na opravu, když nebyl ani v 21hod.doma tak jsem mu volala jestli je ok, jistěže byl ok! Kolem 22hod. prý končí s opravou a bude se stravovat ještě u ex že chtějí jablka!! Položila jsem telefon a šla spát k naší malé (5let). Ráno jsem vstávala do práce a manžel byl děsně nepříjemný, vzteklý a pokračovalo to i po mém příchodu z práce. Začal vypracovat jak jim přivezl jablka a jeho syn mu otevřel, vzal si jablka mezi dvěma a že si jde už také lehnout. A pak manžel řekl tak divně, ona mi Jana neotevřete, prý šli už s Davidem (její přítel)spinkat!! Snažil se sice aby to vyznělo normálně ale řekl to vyloženě se záští a já aniž by jsem chtěla jsem řekla,,a tebe to točí co?! Štve tě že se v té posteli nemůžeš válet ty místo jejího přítele co?!! To se ti honilo hlavou co v té posteli asi dělají a to si dovolila hodně na tebe nečekat a pozvat tě na kafe a žvanit o nesmyslech nebo poslouchat jak mě u ní pomlouváš!! Manžel vykoupil oči a začal nepříčetně řvát co si to dovoluji a že lžu a že to není tak jak jsem řekla, pak praštil dveřmi a slyšela jsem jak volá ex že mu dělám strašné scény kvůli jablkům!!! Nevím co si o tom všem myslet, nevím jak z toho ven. Naší dceři se vůbec nevěnuje, nechce s námi nic podnikat, jenom sedí a mlčí, pak má dny kdy je to vše v pořádku ale hrozně se to v něm mele. Děkuji