Kvůli čemu byste se rozvedli?

37
21.2.20 13:37

Kvůli čemu byste se rozvedli?

Dobrý den, neptám se na to, jestli byste se rozvedli s nějakým tyranem atd.

Zajímalo by mě z jakých důvodů se rozvádí většina zdánlivě dobře fungujících párů. Od mého kamaráda po nějaké době odešla přítelkyně a vztah byl na docela dobré úrovni. Jen mu vzkázala, že ho i přes to má pořád ráda, a že ji bude chybět.

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21111
21.2.20 13:43
@LukasBauer píše:

Zajímalo by mě z jakých důvodů se rozvádí většina zdánlivě dobře fungujících párů. Od mého kamaráda po nějaké době odešla přítelkyně a vztah byl na docela dobré úrovni. Jen mu vzkázala, že ho i přes to má pořád ráda, a že ji bude chybět.

Díky

možné vysvětlení
https://www.emimino.cz/…epsi-382752/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
21.2.20 13:49

@pohledzdruhestrany jenže ty, stejně jako každý chlap, máš pindíka jako středobod světa. Věř mi, že pro ženy takový význam opravdu nemá.

• Citovat
  • Upravit
35805
21.2.20 13:50

Tak když od něj odešla přítelkyně, tak se asi nerozvedli, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
21.2.20 13:51

Já bych se rozvedla, kdybychom třeba měli diametrálně odlišný pohled na výchovu dětí nebo rodinné finance. Ale jelikož jsme se brali se sestiletym dítětem a společným majetkem, tak už to snad nehrozí. To je třeba výhoda sňatku až po dítěti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
21.2.20 13:52
@Janli píše:
@pohledzdruhestrany jenže ty, stejně jako každý chlap, máš pindíka jako středobod světa. Věř mi, že pro ženy takový význam opravdu nemá.

prostě třeba byla z menšího frustrovaná a chtěla většího, snad každý má právo na štěstí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
21.2.20 13:53
@Janli píše:
@pohledzdruhestrany jenže ty, stejně jako každý chlap, máš pindíka jako středobod světa. Věř mi, že pro ženy takový význam opravdu nemá.

Jak pro kterou. Nesoulad a neuspokojeni v sexu by mě asi taky šťastnou neudělal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
21.2.20 13:54

Je to děsně individuální, to bych skousla já, neskousla by jiná a naopak. Já bych nezvládla týrání a pocit, že nejsem svobodná, kdyby mě jednak psychicky týral, ale i fyzicky a měla bych pocit, že musí být vše podle něj..to bych nedala, já potřebuji cítit určitou svobodu. Kdyby mě zahnul..no to by záleželo na hodně okolnostech :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14957
21.2.20 13:55
@terien píše:
Já bych se rozvedla, kdybychom třeba měli diametrálně odlišný pohled na výchovu dětí nebo rodinné finance. Ale jelikož jsme se brali se sestiletym dítětem a společným majetkem, tak už to snad nehrozí. To je třeba výhoda sňatku až po dítěti.

Děti a finance mi splunuly do : Děti v Africe. A říkala jsem si, ze byste se jako rozváděli kvůli jiným pohledům na děti v Africe? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1884
21.2.20 13:56

Sex, alkohol, nevěra, znám i rozchod, protože jeden z nich nechtěl svatbu, lidi se rozvádí i kvůli tomu, ze jeden nechce děti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
@pohledzdruhestrany píše:
prostě třeba byla z menšího frustrovaná a chtěla většího, snad každý má právo na štěstí :nevim:

já teda štěstí nehledám u muže v kalhotech..ale díky za tip :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445

@Janli presne tak. Ja jsem se poprve rozvedla kvuli zcela rozdilnemu pohledu na budoucnost. Proste spatna volba partnera. A ted u druheho manzela jedine kdyby on chtel abych zmizela z jeho zivota, sama bych rozvod neiniciovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
21.2.20 13:57
@LukasBauer píše:

Díky

mít někoho rád neznamená, že toho člověka chceš za manžela/ku. Jinak pokud jsi s nimi vyloženě nežil, věř mi, že do vztahu druhých nevidíš. Stačí si pročíst hrozně moc diskuzí tady: muž si o ženu neopřel ani kolo, žena trvale nespokojená. Kdykoli žena vznesla výtku, manžel ji odbyl s tím, že jemu nic nechybí. Když si žena sbalila kufry, manžel všude vypráví, jak žena odešla ze zcela funkčního manželství z čista jasna. A to je jenom jeden z mnoha a mnoha příkladů.

• Citovat
  • Upravit
14957
21.2.20 13:58

Kdyby volil Babiše, Okamuru nebo komunisty. Kdyby poslouchal Ortel a koukal na Ordinaci v růžové zahradě a podobné slátaniny. Kdyby se chtěl účastnit nějaké reality show. Kdyby se dal k nějaké sektě. Stačí? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
21.2.20 14:01

Pominu-li patologie typu závislosti, týrání a podobně, tak já určitě kvůli nevěře. A asi i pokud by ve vztahu dlouhodobě chyběla intimita, takové to milenecké pouto. Nevím jak to napsat, prostě nebýt jen inventářem pro toho druhého, kterého si všimneš, jen když nemáš čisté košile. V takovém vztahu bych neuměla žít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí