Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@káťa píše:
Máš s ním teda svatou trpělivost. U mě by tak klesnul, že bych si s ním dopisovat nechtěla. I kdyby nakrásně za ní dal 10 000 před 7 lety, dneska má ta deka hodnotu nula nula nic. A pochybuji, že za ní takovou částku vydolil, ta deka je podle fotky lacinej hadr.
Já bych mu fakt napsala o číslo účtu s tím, že mu odečtu amortizaci a pošlu mu tam adekvátní částku. A že přestože to není spravedlivé, tak budu natolik velkorysá, že mu nebudu nic účtovat za služby úklidu a žehlení jeho prádla, to že má ide mě gratis A poslala mu tam max. pětikilo - i to je víc, než hodnota te deky. Víc bych se s ním nebavila.
No však vy baby se chováte stejně - kus pročůranýho masa si ceníte na tisíce, ale přitom to má maximálně hodnotu použitý plíny. ![]()
@Anonymní píše:
Ted mi pise hromadu otazniku
Asi mu docvaklo, že jednal jako blázen
místo toho, aby se omluvil, tak ještě z tebe bude dělat vola… ach jo, celé špatně ![]()
@neila píše:
Asi mu docvaklo, že jednal jako blázenmísto toho, aby se omluvil, tak ještě z tebe bude dělat vola… ach jo, celé špatně
Podle mě mu to nedošlo. Chce se domoci peněz na novou deku stůj co stůj a snaží se hrát zakladatelce na city a vyvolat v ní pocit viny, aby ji bylo blbý mu ty peníze nedat.
Myslím, že pro něj to je citová újma. Kdo ví, kolik večerů pod ní proonanoval, kolik zážitků s ní měl… Prostě stará zkušená deka. No a nová za šest, to musí být SMARTDEKA, vyspělé technologie součástí…
Nic bych mu nedal. A ani svou nepůjčil.
@káťa píše:
Podle mě mu to nedošlo. Chce se domoci peněz na novou deku stůj co stůj a snaží se hrát zakladatelce na city a vyvolat v ní pocit viny, aby ji bylo blbý mu ty peníze nedat.
Pak je ještě blbější než jsem si myslela ![]()
Nevim, ale podle me mu to taky nedoslo. Ja jsem mu jeste nic neodepsala
@Anonymní píše:
Nevim, ale podle me mu to taky nedoslo. Ja jsem mu jeste nic neodepsala
Jestli nemas silu ho poslat nekam, tak mu napis, jestli nad tim uz nechce mavnout rukou, ze uz je to trapny furt resit nejakou deku. Vzdyt se vlastne nic nestalo, drobna nehoda, takovych jeste bude, a zvlast s detmi. Jestli ho tolik zere jedna deka, tak to fakt potes. U nas deti za posledni dny vyrobily tolik nehod a „katastrof“, ze to by se panacek asi zblaznil.
7 let stará deka nemá hodnotu 10 tisíc, i kdyby ji na krásně za tolik koupil. Ale o tom dost pochybuju.
Pokud tedy chceš dál pátrat po ceně deky, mohla by mít přišitý takový ten lístek, kde jsou symboly údržby, materiálové složení a pod. A pokud je to drahá značková deka, tak tam určitě bude i výrobce. Pokud je to šmejd, tak tam bude tak max. made in China. Takže pokud chceš, tak mu třeba napiš, že kvůli opravě potřebuješ vyfotit ten lístek. Nicméně já předpokládám, že napíše, že tam žádný lístek není.
Já osobně bych koupila podobnou deku max. za 1000 Kč, tu bych mu dala/poslala a dál bych ho už nechtěla ve svém životě.
Mně tedy napadá kacířská myšlenka, jestli jsi tu deku skutečně zničila ty. Je to spálené, ale nějak divně na to, že to má být od žehličky. A navíc, to by sis přece všimla při žehlení, že to smrdí. Nemohl si ji zničit sám a tebe chce jen využít?
@Anonymní píše:
Tak dneska mi napsal jestli jsem mela cas vyresit tu deku. Jestli jsem se zeptala na Tu pojistku, nebo jak to bude. Jeste jsem mu na to nic neodepsala
jestli tu pojistku nemáš, tak je bezpředmětné to řešit protože zpětně to fakt nefunguje. Nevím proč pořád o té pojistce začíná..Druhá věc je že i když pochybuju že ta deka stála 10 tis, tak i kdyby ano je stará a opotřebená a tudíž by ji vyplatili podle toho jak na tom aktuálně je víc než 100 by ti za ni nikdo nedal. Musel by mít od ní i účtenku důkaz že tolik stála (i kdyby byla nová) on je úplně mimo realitu.
Zakladatelko, to je teda síla…
Na sms bych mu odepsala, že už problém řešíš.
Pak bych vlezla na
https://jysk.cz/…95-bila-seda
a objednala tu chlupatinu, co je zrovna v akci, řešení za pětikilo a poslala bych mu to poštou. A přiložila bych k tomu lísteček, že tímto považuji náš vztah za uzavřený.
![]()
@Evžen.hrobař.žen nechceš už se na to v týhle diskusi vykašlat? Názor si nám sdělil…
@Mar__tanka1983 píše:Že bych měl někdy poslechnout babu? To si radši začnu házet korunou, tam výsledek aspoň z poloviny zaručuje dobrou volbu, ale u baby nikdy…
@Evžen.hrobař.žen nechceš už se na to v týhle diskusi vykašlat? Názor si nám sdělil…
@Evžen.hrobař.žen Bez se predvadet nekam jinam! Tady to to uz fakt nikdo neni zvedavaj. Uz me fakt nebavis.
@Anonymní píše:
@Evžen.hrobař.žen Bez se predvadet nekam jinam! Tady to to uz fakt nikdo neni zvedavaj. Uz me fakt nebavis.
Zaplať deku a nemáme se už o čem bavit, souhlasím. ![]()
@Evžen.hrobař.žen píše:
Zaplať deku a nemáme se už o čem bavit, souhlasím.
Nějak ti nedochází, že to není tebou založená diskuse.