Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@35ja kdy si tady četla zakladatelku naposledy??? A poslední stranu reaguji jen tvé nejapné skákání, tak se uklidni a nic nepiš, abys to neplevelila taky ![]()
@35ja píše:
@neila co jiného od tebe čekat, když plevelis několik stran jiné zakladatelce a na víc se nemůžeš![]()
![]()
ty plevelis osobnimi vypady, nic nosneho k tematu z tebe nevypadlo. Jo, taky me srovnej ![]()
@matkabagristy možná nic pro tebe ale mě zajímá jak to se zakladatelkou dopadne já zakladatelce radu dala.
@35ja píše:
@matkabagristy možná nic pro tebe ale mě zajímá jak to se zakladatelkou dopadne já zakladatelce radu dala.
to jsem taky zvedava, ale to nema nic spolecneho s tim, ze se diskuze muze posunout jinym smerem.
Milá zakladatelko. Přečetl jsem si spousty rad a doporučení, které ti zde každý dává. Vše jsem bohužel nečetl, protože jsou jich mraky a celé se mi to číst nechce ![]()
Přítel by po tobě samozřejmě žádné peníze chtít neměl. Mě osobně hanba liská jen při té představě, že by mi přítelkyně zničila deku, mobil, foťák, cokoliv na co si člověk vydělá za pár dnů a já bych ji řekl že mi to musí zaplatit. Netuším jaká je jeho finanční situace, ale je to prostě něco otřesného. Vem nohy na ramena a utíkej od něho, nebo dopadneš velice špatně.
Mimochodem psal tady někdo i něco o tom že kdybys zničila svému příteli třeba auto tak bys ho zaplatit měla. Já bych nechtěl zaplatit ani to auto. Pokud totiž s někým jsem tak to s ním myslím vážně, nehody se stávají a první bych měl starost o ni jestli se jí něco nestalo. Auto se dá lehce koupit, ale kde pak shánět novou přítelkyni která mi bude vyhovovat že ![]()
PS: možná je to i tím, že jako každý rozumný člověk mám i já havarijní pojištění ![]()
@matkabagristy to máš pravdu že může ale nehodí se přeci aby někdo ničil přes půl diskuze zakladatelce, tématem o ničem a dělal si s toho soukromou válku kvůli stravenkam..jsem zvědavá jak ten její přítel bude ještě reagovat a přitom mě chodí jen upozornění jak se tu tři lidi uráží
@Anonymní píše:
Je to takova velka, chlupata deka. https://www.maisonsdumonde.com/…d-147873.htm?…
Ty jo ale tahle kožešinka k posteli je super. Jen nevím proč je to tak předražené. Ovčí kůže takové velikosti se dají sehnat i za třetinu.
https://www.maisonsdumonde.com/…m-156779.htm
My mame prachy k vyplate, to je nejlepsi. s tim, ze v kanclu jsem jednou za 10 dni, stejne na obedy nechodim.
@Anonymní píše:
Vcera mi jeste napsal ze nesnasi nespravedlnost
Co jsi mu na to napsala?
@Anonymní píše:
Ta nespravedlnost je ale vůči tobě. Nic si úmyslně nezpůsobila. Byla to nehoda, které lituješ. Nespravedlivé je chtít po tobě 6000 za ten hadr, který má teď. To je fakt č… ![]()
@Anonymní píše:
Ten je dobrej, takze chce „spravedlive“ novou deku za 6 tisic.
Ten je opravdu spravedlnost sama.
@Anonymní píše:
Opravdu by mě zajímalo, co jsi mu na to odpověděla. A ne jen na tohle, ale na celé to trapné dušení celý den, kvůli blbosti ![]()