Splátky příteli

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32170
22.2.20 11:29
@Anonymní píše:
@Markéta80 ja jsem mu rekla ze mu koupim novou. Ale on proste prisel s touhle.

A ta spálená stála taky 6 tisíc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59398
22.2.20 11:29
@Anonymní píše:
@Markéta80 ja jsem mu rekla ze mu koupim novou. Ale on proste prisel s touhle.

fakt se ta jeho nedá sehnat? Kolik ta původní stála? Určitě se najde podobná ;). 6000 za deku je fakt moc :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35842
22.2.20 11:30
@Anonymní píše:
@xammy ano!! Ja ji nezehlila. :D my spolu nebydlime. Jsem mu chtela vyzehlit a stalo se tohle. Byla to nehoda. Necekala by jsem ze z toho bude asi rozchod Nebo nevim

Tak už mu nežehli. Jsi na návštěvě, má kolem tebe skákat a ne abys mu žehlila :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
22.2.20 11:30
@Anonymní píše:
@xammy ano!! Ja ji nezehlila. :D my spolu nebydlime. Jsem mu chtela vyzehlit a stalo se tohle. Byla to nehoda. Necekala by jsem ze z toho bude asi rozchod Nebo nevim

Tak mu to zaplať s dostatkem, že už mu nikdy nebudeš žehlit. A dodrž to. Vem si, že za pouhých 6 tisíc se doživotně zbavíš povinnosti žehlit příteli (manželovi) oblečení. Já bych to bral. A příště bych mu ještě něco zničil při vaření.

Příspěvek upraven 22.02.20 v 11:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
22.2.20 11:31
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
22.2.20 11:32

A kolik stala ta puvodni deka?

Je to vubec jeho deka zrle tak vysiluje? Nema ji treba jen pujcenou a ted potrebuje sehnat co nejpodobnejsi? Jinak si to nedokazu vysvetlit. A nebo je to magor.

• Citovat
  • Upravit
9148
22.2.20 11:35

Ja uz priteli provedla veci..nedavno jsem nechtene vylila kokosovej olej na matraci, matrace za sedmicku, novou fakt nechtel :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33787
22.2.20 11:35
@Markéta80 píše:
a ty navrhuješ co? Pokud jsi mu něco zničila tak je slušnost sama sehnat jinou deku. Pokud on by něco zničil tvého tak by jsi řekla to je jedno? Co to je za extra deku že ta nová stojí 6000?

Vždytˇpsala, že mu chtěla koupit jinou, ta už se ale neprodává, tak si vybral jinou, za těch 6tisíc. Tak ona mu tam žehlí, počítám že i uklízí, i když nechápu proč, a on jí pak kvůli takový blbině takhle dusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33787
22.2.20 11:36

@Tarjei Tak to by ale měl chtít, určitě si to udělala schválně :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
22.2.20 11:37
@Anonymní píše:
Je to takova velka, chlupata deka. https://www.maisonsdumonde.com/…d-147873.htm?…

A jaká je ta, co jsi pripalila zehlickou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
22.2.20 11:39

@arinecka nooo :mrgreen: beham po svete a polejvam matrace kokosakem…obzvlast po sexu :lol: a mela bych tu matraci nejen koupit ale i donest pesky na zadech :D

Příspěvek upraven 22.02.20 v 11:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59398
22.2.20 11:41

@arinecka tak blbina to zase není. 6000 za deku bych nedala, najít podobnou za podobnou cenu. Deku nežehlila jen jí zničila :lol: Aby to nebylo že měl deku za 1000 a když by to měla platit ona tak si vybral za 6000 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33787
22.2.20 11:46

@Tarjei Tak to je jasný, a ten kokosák, jsi taky doufám koupila novej, když takhle bezohledně plýtváš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33787
22.2.20 11:48
@Markéta80 píše:
@arinecka tak blbina to zase není. 6000 za deku bych nedala, najít podobnou za podobnou cenu. Deku nežehlila jen jí zničila :lol: Aby to nebylo že měl deku za 1000 a když by to měla platit ona tak si vybral za 6000 :lol:

No právě :mrgreen: Jí to mrzí a chce mu škodu uhradit, on se ale chová jak pako.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
22.2.20 11:59

Tohle tema mi jde zrovna do noty :lol: podařilo se mi při úklidu trochu poškrabat dveře od lednice a dostala jsem vyhubovano :lol: prý mám sehnat nova dvířka (je to na te lednici namontovane). V noci bylo malymu spatne a já pod nej nedala x prosteradel a dek, aby to neproteklo. No samozřejmě blinkal znovu a prosáklo to. Teď spolu nemluvíme, protože me štve, ze místo aby řešil, ze je spatne synovi, tak resi matraci. :D tak zakladatelce, ber to jako první vlaštovku, jestli to budeš ignorovat, tak to vygraduje a dopadnes jak já :D v pondělí musím zařídit dveře od lednice, čištění matrace a novou cukrenku. Ono se totiž nevyplácí jít ani dělat čaj, kdyz se člověk necítí dobre :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí