Splnění přání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2674
7.4.16 12:36
@Anonymní píše:
@paola white syn chodí pomáhat jedné paní, donese trochu dřeva ji každý den, ale to má tak 300 za měsíc plus mu dá sladké. A jelikož rád hraje na keyboart platí si z toho ve škole nauku. Protože ví, že nato nemáme. A to mu kolikrát pomůžu. Nedokážu si představit, že v sedmi letech by pracoval

Zkus podat žádost na toho kdo pořádá kroužek hraní na keyboart, o odpuštění kurzovného. Pokud je to nějaká ZUŠ, tak to také často umožňují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
7.4.16 12:37
@Anonymní píše:
Máte pravdu, zkusím zajít v pondělí nausocialku co mi poví. A pak uvidím. Jen aby jste věděli nejsem žádná podvodníci, stačí napsat a pošlu vám sz. Mám Nick jako jméno a tam fotku sebe a syna. Sice je tři nebo čtyři roky stará, i tak plno lidí je tu od nás a malému se už i děti smáli ve škole, že nemáme na oblečení atd.

Já ti věřím :hug: Jsi třeba na FB ve skupince Pomoc maminkám v nouzi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
7.4.16 12:49
@Anonymní píše:
@paola white syn chodí pomáhat jedné paní, donese trochu dřeva ji každý den, ale to má tak 300 za měsíc plus mu dá sladké. A jelikož rád hraje na keyboart platí si z toho ve škole nauku. Protože ví, že nato nemáme. A to mu kolikrát pomůžu. Nedokážu si představit, že v sedmi letech by pracoval

máš FB kde by se dalo s tebou spojit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.4.16 12:54

@pralinka2727 vůbec nevím, že by nějaká taková skupina byla. Mám sice Facebook, ale moc na něj nechodím.

• Citovat
  • Upravit
10244
7.4.16 12:54

Zkus zdravotní pojišťovnu, občas příspěvek na tábor dávají.
Jinak kolik potřebuješ celkově na ten tábor vybrat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
7.4.16 13:08
@Anonymní píše:
@pralinka2727 vůbec nevím, že by nějaká taková skupina byla. Mám sice Facebook, ale moc na něj nechodím.

tak SZ všem těm kteří tě nabízejí pomoc a zkusíme to dát dohromady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.4.16 13:24
@Anonymní píše:
Máte pravdu, zkusím zajít v pondělí nausocialku co mi poví. A pak uvidím. Jen aby jste věděli nejsem žádná podvodníci, stačí napsat a pošlu vám sz. Mám Nick jako jméno a tam fotku sebe a syna. Sice je tři nebo čtyři roky stará, i tak plno lidí je tu od nás a malému se už i děti smáli ve škole, že nemáme na oblečení atd.

jasný, toto chápu, ale bohužel takhle vydělávají právě Ti podvodníci a je to tu celkem často :nevim: Neříkám, že jsi to zrovna Ty, ale prostě je toho moc a po netu člověk nepozná, jak to ve skutečnosti je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
7.4.16 13:25
@Anonymní píše:

Existuje, i já tam maminkám někdy pomáhám. Pošli SZ dám ti kontakt.Ale upozorňuji ze všechny maminky se důkladně a někdy i osobně prověřují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.4.16 13:28
@pralinka2727 píše:
Existuje, i já tam maminkám někdy pomáhám. Pošli SZ dám ti kontakt.Ale upozorňuji ze všechny maminky se důkladně a někdy i osobně prověřují.

v takovém případě jsem ochotna se zapojit a pomoct taky.. ale opravdu jen prověřené osobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9273
7.4.16 13:47

Jsem ochotna pomoct s oblečením pro syna. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
7.4.16 13:53
@pralinka2727 píše:

Omlouvám se za OT ale muzu poprosit přesný název, nebo jak ji na fb najdu, pokud je to takto, ráda bych pomohla. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
7.4.16 14:02
@martina.se píše:
v takovém případě jsem ochotna se zapojit a pomoct taky.. ale opravdu jen prověřené osobě.
:potlesk: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
7.4.16 14:14

Pokud by se to opravdu ověřilo tak jsem ochotna taky nějakou stovku oželet a přispět. Případně mi písněte SZ. Ještě existuje nadace Zajíček na koni, tam se před Vánoci taky vybírá dětem na dárky a na tábory atd. Nevím jak funguje příjem lidí, kteří potřebují pomoct, ale zkus to najít na netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
7.4.16 16:24
@saadet píše:
Omlouvám se za OT ale muzu poprosit přesný název, nebo jak ji na fb najdu, pokud je to takto, ráda bych pomohla. Děkuji.

např. Maminko nejsi na to sama. Maminky tam jsou opravdu důkladně prověřené i několika osobními návštěvami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
7.4.16 16:39

@paola white děkuji už jsem našla a zažádala o členství, tak snad někomu pomůžu. Můžu jen, máš osobní zkušenost, vážně je to prověřené? Nemám moc dobré zkušenosti, takže věci, když už pomáhám všude většinou vozím raději sama a konkrétně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová