Splnění přání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3200
7.4.16 16:47

Kdyby bylo trošku ověřeno, také ráda pomůžu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
7.4.16 17:59

@saadet jo adminky opravdu proveřují, organizují pomoc, tekze se nastane, že u jendé mamky přistanou 3 kočáry apod. Myslím že to je skupina kde fakt jdou věci tam kde jsou potreba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
8.4.16 12:44

Zakadatelku znám z jiné pomáhací skupinky která už nefunguje.Kdo má zájem jakkoli pomoci nemusí se bát a je vítán ;) Já jsem zatím pomohla s oblečením pro syna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
8.4.16 14:49
@pralinka2727 píše:
Zakadatelku znám z jiné pomáhací skupinky která už nefunguje.Kdo má zájem jakkoli pomoci nemusí se bát a je vítán ;) Já jsem zatím pomohla s oblečením pro syna.

Muzu se zeptat, jak mas zakl ověřenou? Klidně do sz, rada ji přispějí, ale chci mít alespoň „minimální“ záruky..a prosím jeste kontakt na tu tebou zmiňovanou fb skupinu, s tímto nazvem je jich několik. Ta na kterou me odkazovala paola white nereaguje. Diky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
8.4.16 15:40
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
8.4.16 16:25

Ahoj, taky bych chtěla pomoci, přidala jsem se do uvedené skupiny, to budou prověřovat i mně? Díky

Tak už mě přijali, bez prověřování :lol: Prověřují jen maminky, kterým se pomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
8.4.16 16:33

Zakladatelko, prosím o SZ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.16 08:43

Moc děkuji mamince @pralinka2727 za to, že synovi přijde od ní oblečení. Jelikož má jen jedny rifle tak jsem věděla, že mu budu muset koupit a tak nemusím. Hned jak to přijde dám sem fotky. Moc děkuji všem co napsali a to ať pomůžou jakkoliv. Naskytla se mi možnost chodit pracovat, sice je to na černo a 50 na hodinu, ale lepší než nic. Včera jsem byla první tři hodiny a šlo to. Takže i tak snad něco ušetřím malému na tábor. Volala jsem si s vedoucím a zkusí se poptat jestli nejde slevit. Pojišťovna mi dá 300 korun příspěvek po zaplacení. Sociální pracovnice říkala, že neprispivaji jen na léčebné pobyty. Ale i tak mi zjistí jestli nejde nějaká dávka na to poskytnout. Z charity kam jsem ještě minulý rok chodila pomáhat a nosím tam oblečení své i po synovi, které maminky nepotřebuji nebo si nevezmu, tak mi ředitelka slíbila příspěvek jaké jsou dar v hodnotě 500. Mám přijít jak budu peníze posílat. Všem moc děkujeme za rady a věřte, že nejsem žádná podvodníce, i já tu pomáhala mamince a nejedne. Moc děkuji :hug:

• Citovat
  • Upravit
3
21.6.16 12:47

Prosím, jak to dopadlo, je ještě něco potřeba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
22.6.16 07:30
@Anonymní píše:
Moc děkuji mamince @pralinka2727 za to, že synovi přijde od ní oblečení. Jelikož má jen jedny rifle tak jsem věděla, že mu budu muset koupit a tak nemusím. Hned jak to přijde dám sem fotky. Moc děkuji všem co napsali a to ať pomůžou jakkoliv. Naskytla se mi možnost chodit pracovat, sice je to na černo a 50 na hodinu, ale lepší než nic. Včera jsem byla první tři hodiny a šlo to. Takže i tak snad něco ušetřím malému na tábor. Volala jsem si s vedoucím a zkusí se poptat jestli nejde slevit. Pojišťovna mi dá 300 korun příspěvek po zaplacení. Sociální pracovnice říkala, že neprispivaji jen na léčebné pobyty. Ale i tak mi zjistí jestli nejde nějaká dávka na to poskytnout. Z charity kam jsem ještě minulý rok chodila pomáhat a nosím tam oblečení své i po synovi, které maminky nepotřebuji nebo si nevezmu, tak mi ředitelka slíbila příspěvek jaké jsou dar v hodnotě 500. Mám přijít jak budu peníze posílat. Všem moc děkujeme za rady a věřte, že nejsem žádná podvodníce, i já tu pomáhala mamince a nejedne. Moc děkuji :hug:

vím, že nejsi a jsem z celého srdce ráda, že jsem mohla být u toho někomu splnit jeho přáníčko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová